2016. február 24., szerda

Radikálisan új gazdasági rendszer fog kiemelkedni a kapitalizmus összeomlásából - Jeremy Rifkin 2016.02.18.


Végre itt a lehetősége az új korszak kibontakozásának. Ne higgyünk viszont semmilyen riogatásnak. Vannak más cikkek, videók, ahol félelmet, szorongást keltenek az emberekben, miközben a "hiteles tájékoztatás" leple mögé bújnak.
Milly

"Ez az első új gazdasági rendszer a kapitalizmus és a szocializmus 19. század eleji megjelenése óta, így ez egy figyelemre méltó történelmi esemény, és alapvetően fogja átalakítani az életünket az elkövetkező években," - mondja Rifkin.



Radikálisan új gazdasági rendszer 
fog kiemelkedni a kapitalizmus összeomlásából

2016.02.18.

Jeremy Rifkin politikai tanácsadó és szerző úgy véli, hogy egy szuper internet létrehozása előhírnöke egy új gazdasági rendszernek, amely megoldja a társadalom fenntarthatósággal kapcsolatos kihívásait.

Végső diadalának pillanatában a kapitalizmus a legcsodálatosabb halált fogja megtapasztalni.

Ez a meggyőződése Jeremy Rifkin politikai tanácsadónak és írónak, aki amellett érvel, hogy a jelenlegi gazdasági rendszer annyira sikeressé válik a termelés költségeinek csökkentésében, hogy ez nagymértékben megteremti a hagyományos vertikálisan integrált vállalati modell pusztulását.

Rifkin, aki tanácsosa volt az Európai Bizottságnak, az Európai Parlamentnek és államfőknek, köztük Angela Merkel német kancellárnak, a következőket mondja:

"Senkinek a legvadabb képzeletében, köztük közgadászokéban és üzletemberekében nem merült fel valaha annak a lehetősége, hogy egy technológiai forradalom annyira extrémmé válik a termelékenységében, hogy a határköltségeket ténylegesen közel nullára csökkenti, így a termékeket majdnem ingyenessé és bőségessé teszi, és már egyáltalán nem vonatkoznak rá a piaci erők."

Nagyon sok cég csak borotvapenge vékony különbözettel éli túl, meg fognak hajlani a kis szereplők versenye alatt, akiknek gyakorlatilag nincsenek fix költségeik.

"Látjuk a kapitalizmus végső diadalát, ezt követően kilépni a világ színpadáról, és a közösségi együttműködés bejáratát," - jósolja Rifkin


Videó: http://www.dailymotion.com/video/x3svah1_rif_school



A közösségi együttműködés létrehozása.

Úgy véli, hogy a jelenlegi gazdasági rendszer hamvaiból egy radikálisan új modell fog kialakulni, amit az energiahatékonyságban, a kommunikációban és a közelekedésben rendkívüli ütemű innováció fog hajtani."Ez az első új gazdasági rendszer a kapitalizmus és a szocializmus 19. század eleji megjelenése óta, így ez egy figyelemre méltó történelmi esemény, és alapvetően fogja átalakítani az életünket az elkövetkező években," - mondja Rifkin. "Ez már az, csak még nem adtunk neki keretet."Egyes ágazatokban, mint a zene és a média, már felléptek a zavarok az internet azon képessége miatt, hogy engedi az egyéneknek és a kisebb csoportoknak a versenyt a nagyobb piaci szereplőkkel szemben. Eközben a 3D nyomtatás és a logisztikai technológiai fejlődés általánossá válása - mint az intelligens érzékelők telepítése az egész ellátási láncban - azt jelenti, hogy ez a jelenség most terjed át a virtuálisból a fizikai világba, mondja Rifkin.



Klímaváltozás

Az új gazdasági rendszer létrejötte segít enyhíteni a kulcsfontosságú kihívásokat, például az éghajlatváltozást és az erőforrások szűkösségét, és levenni a nyomást a természeti világról, érvel Rifkin. Mindez azért, mert csak minimális energiára, anyagokra, munkaerőre és tőkére van szüksége.

Azt mondja, hogy kevesen vannak tisztában azon veszély léptékével, amivel az emberi faj néz szembe, különösen a növekvő mennyiségű csapadéknak a légkörben, amely a szélsőséges időjáráshoz vezet.

"Az ökoszisztémák nem tudnak felzárkózni a bolygó víz körforgásának változásához, és jelenleg a hatodik kihalási mintában vagyunk," - figyelmeztet. "Az évszázad végéig fajunk 70 százalékát elveszíthetjük, és ez veszélyeztetheti azon képességünket, hogy életben maradhassunk ezen a bolygón."

A kommunikáció, az energia és a közlekedés konvergenciája

A történelem során minden gazdaság a kommunikáció, az energia és a szállítás hármas pillérére támaszkodott a sikere érdekében, de ami Rifkin szerint egyedülállóvá teszi ezt a kort, hogy látjuk őket egymáshoz közelíteni, létrehozva egy szuper internetet.

Míg a kommunikációban bekövetkezett radikális változások már jól ismertek, állítása szerint a közlekedési forradalom is küszöbön áll. "Itt van a nullához közelítő villamos energia határköltség a nyomtatott autók valószínűségével 10 vagy 15 éven belül," - mondja. "Ha ehhez hozzáadjuk a GPS irányítást és a vezető nélküli járműveket, akkor látni fogjuk a közlekedés határköltségeinek elég éles csökkenését ezen automatizált logisztikai internet alatt."

Rifkint különösen érdekli az energia szektoron jelenleg keresztül hullámzó felfordulás, és rámutat arra, hogy a több millió kis- és középvállalkozás, a lakástulajdonosok és egész városrészek már a saját zöld villamos energiájukat termelik meg.

A lendület csak gyorsul, ahogy a megújuló technológiák ára zuhan. Rifkin azt jósolja, hogy az energia begyűjtése egy napon olcsóbb lesz, mint egy mobiltelefon vásárlása:

"Létrehozhatja valaki a saját zöld villamos energiáját, majd felmehet a feltörekvő energia internetre, és beprogramozhatja az alkalmazásokat, hogy megossza a többletet ezen az energia interneten. Ennek az értékláncnak az adataiból pedig látható, ahogy az energia áramlik. Ez már nem elmélet, mert most kezdődik."

Azt mondja, hogy a német E.ON energetikai cég már felismerte, hogy a hagyományos központosított energetikai vállalati modell el fog tűnni, és az ő tanácsát követve egy olyan szolgáltatóvá válik, mely értéket talál abban, hogy másoknak segít kezelni az energiájuk áramlását.

Felszólítja a nagyvállalatokat az összes ágazatban, hogy kövessék a példát, és ahelyett, hogy ellenállnak a változásnak, használják a lenyűgöző méretüket és szervezeti képességeiket arra, hogy segítsék a kialakuló hálózatokat.


Hálózati semlegesség: a siker kulcsa

Míg Rifkin szerint a gazdasági forradalom valószínűleg megállíthatatlan, figyelmeztet arra, hogy torzulásokhoz vezethet, ha az egyes országok és vállalatok erősödő harcot folytatnak az internet irányításáért:

"Ha a régi iparágak kisajátíthatják a csővezetékeket, a szerkezeteket, és elpusztítják a hálózati semlegességet, akkor biztosan lesznek globális monopóliumok és Nagy Testvér.

De ha képesek vagyunk fenntartani a hálózati semlegességet, az azt jelentené, hogy minden fogyasztó, aki termelővé válik a mobiltelefonjával és az alkalmazásokkal elkezd beépülni ebbe a kiterjesztett tárgyak internetébe, ami fejlődik.

Az emberek azt hiszik, hogy ez még nagyon távoli, de ha azt mondtam volna 1989-ben, mielőtt bejött az internet, hogy 25 évvel később demokratizáljuk a kommunikációt, és az emberi faj 40 százaléka mindenféle információt és árut küld egymásnak, akkor azt mondták volna, hogy nem történhet meg."


A túlfogyasztás paradoxona

Vajon Rifkin nem aggódik amiatt, hogy olyan olcsón lehet majd termelni az árukat, hogy az még nagyobb megterhelést fog jelenteni a bolygó korlátozott erőforrásai számára, ahogy a növekvő globális népesség egy vásárlási őrületbe kerül?

Úgy véli, hogy itt egy paradoxon működik, mégpedig az, hogy a túlfogyasztás a hiánytól való félelmünkből táplálkozik, így ez el fog tűnni, ha tudjuk, rendelkezhetünk azzal, amit csak szeretnénk.

Az új évezred gyermekei már átlátnak a hamis elképzelésen, hogy minél többet halmozunk fel, annál inkább leszünk önállóak és szabadok. Úgy tűnik, hogy őket jobban érdekli a hálózatok fejlődése és a csatlakozás a közös gazdasághoz, mint az önmaga kedvéért történő fogyasztás.


A nonprofit szektor válik uralkodóvá

Mi a helyzet az aggodalommal, hogy a kapitalizmus vége káoszhoz fog vezetni? Rifkin úgy véli, hogy a nagyvállalatok eltűnésével keletkező űrt a nonprofit szektor fogja betölteni.

Azok számára, akik ebben kételkednek Rifkin rámutat, hogy több száz millió ember vesz már részt a hatalmas szövetkezeti hálózatokban világszerte:

"Van olyan intézmény az életünkben, amelyre mindannyian számíthatunk minden nap, amely mindenféle árut és szolgáltatást nyújt, amelynek semmi köze a profithoz vagy a kormányzati felhatalmazáshoz, és nélküle nem tudnánk élni, és ezek a társadalmi közjavak. Millió szervezet van, amelyek egészségügyi ellátást, oktatást, a szegényeknek segítséget, kultúrát, művészetet, sportot, kikapcsolódást nyújt, és így tovább.

Ez az, amit nem fontolnak meg a közgazdászok, mert ez társadalmi tőkét hoz létre, ami nélkülözhetetlen mindhárom internet számára, de nem hoz létre piaci tőkét. De mint bevétel termelő óriási, és ami érdekes, hogy gyorsabban növekszik, mint a magán piaci rendszerben a GDP."

Rifkin 69 évesen bevallja, hogy talán nem fog elég sokáig élni, hogy láthassa reményeit valóra válni a jövőben, de azt mondja, hogy a közösségi együttműködés az egyetlen járható út, mely foglalkozik a fenntarthatóság kihívásaival, melyekkel az emberiség szembesül.

"Van egy új, lehetséges platform, amely eljuttat bennünket oda, ahová mennünk kell," - mondja. "Nem tudom, hogy időben vagyunk-e, de ha van egy alternatív terv, fogalmam sincs, hogy mi lehet az. Azt tudom, hogy a vertikálisan integrált rendszerben tartózkodás - melyen a nagyvállalatok alapulnak a fosszilis tüzelőanyagokkal, atomenergiával és a központosított telekommunikációval a növekvő munkanélküliség, a szűkülő GDP és technológiák mellett, amely haldoklik - nem válasz."


Guardian

Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/02/radikalisan-uj-gazdasagi-rendszer-fog.html



2016. február 23., kedd

A benned élő fény - Schilling Péter 2016.02.22.


Ha nem vagy biztos abban, hogy jó irányba tartasz, hogy tényleg erre van-e a helyes út, akkor soha ne odakint próbáld megtalálni a helyes választ. Figyelj befelé és koncentrálj a mellkasod középpontjában lobogó lángocskára


A benned élő fény

Schilling Péter
2016.02.22.



A 2016-ban a benned élő és soha ki nem alvó léleklángocska
egyre erősebben és erősebben világit majd

Akkor is világít benned, amikor úgy érzed teljesen magadra maradtál. Az az út, amin jársz sokszor nagyon magányos, hiszen ha megérted, hogy minden döntésedet csak belülről tudsz meghozni, akkor azt is megérted, hogy a saját utadat járni egy kicsit mindig magányos feladat. A magány nem azt jelenti, hogy folyton egyedül kell lenned. Csupán azt jelenti, hogy neked akkor is menned kell tovább, amikor senki más nem követ az úton.

Amikor elkezded a számodra jó döntéseket tudatosan meghozni, mindig magad mögött kell hagynod azokat, akik számára az az út, amin elindulsz nem jó vagy egyszerűen még nem állnak készen arra, hogy veled tartsanak. Nem fékezheted le magad senki kedvéért. Nem állhatsz meg az úton csak azért, hogy megvárd mások is készen álljanak veled tartani. Tovább kell menned bármi áron és ez az egyik legnagyobb kihívás számodra az idei évben. Lesznek, akiknek a kezét el kell engedned annak érdekében, hogy a szárnyaidat kitárva felemelkedhess a Földről.

Ha elbizonytalanodsz, akkor mindig kérdezd a fényt

Ha nem vagy biztos abban, hogy jó irányba tartasz, hogy tényleg erre van-e a helyes út, akkor soha ne odakint próbáld megtalálni a helyes választ. Figyelj befelé és koncentrálj a mellkasod középpontjában lobogó lángocskára! Ha felteszed a kérdésed tisztán és világosan, akkor a lángocska fénye felelni fog rá. Ha melegséget és sürgető késztetést érzel, akkor tudni fogod, hogy jó irányba haladsz és mindenáron ki kell tartanod az elhatározásod mellett. Ha úgy érzed, hogy lassacskán kialszik a fényed, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem az a jó irány, amit választanod kell.

Sokan lesznek majd, akik megpróbálnak mindenáron jó útra téríteni. Soha ne higgy senkinek, kivéve önmagadnak és a szíved középpontjában lobogó lángnak. Ez az egyetlen útmutatás, amiben teljes mértékben megbízhatsz. Senki elvárásának nem tudsz és nem is kell megfelelned. Senki nem mondhatja meg neked merre kell menned. Meghallgathatod mások szavait, de a döntést mindig neked kell meghoznod és csak akkor dönthetsz helyesen, ha befelé figyelsz. Ne hagyd magad rövidtávú előnyökért elcsábítani! Soha ne feledkezz meg a csillagodról, ami ebben a pillanatban is szüntelenül hív téged!

A benned élő fény a te igazi jóakaród, bizalmasod és segítő jóbarátod.

Ez a fény az életed nagy tervének tükörképe. Amikor a belső fényed segítségét kéred, akkor azt kérdezed tőle, hogy a következő lépésed vajon az életed nagy tervét szolgálja-e. A fény tudni fogja a választ. Lehet, hogy rövidtávon úgy érzed majd, hogy kedvezőtlenül alakul az életed, amikor a szíved szavát követed, de biztos lehetsz abban, hogy a végső tanulság mindig a belső fényt igazolja majd.

Most az a legnagyobb kihívás az életedben, hogy a rövidtávú előnyöket feláldozd a hosszútávú siker és boldogság érdekében. Először talán fájdalmasnak és értelmetlennek tűnik mindez, de nem kell megijedned. Apró lépésenként haladva meglátod majd, hogy mindig kapsz segítséget és a konfliktusok felvállalása végül mindig óriási előrelépést hoz majd számodra és felszabadít a visszatartó erők súlya alól.

Baráti Üdvözlettel:
Schilling Péter

az útjukat keresők tanácsadója






2016. február 22., hétfő

A lehetőség nyitva áll minden lélek számára - Felsőbb üzenet 2016.02.19.



Ez a lehetőség nyitva áll minden lélek számára, aki a Felemelkedésre figyel, és lépéseket tesz, hogy felkészítse magát egy ilyen alkalomra.




A lehetőség nyitva áll minden lélek számára

Mike Quinsey



2016.02.19.

Az idő tovább gyorsul, és a tudatosságotok növekszik az idővel. El fogtok érni egy pontot, ahol már nem maradhattok az alacsonyabb rezgésekben, és emelkedni fogtok. Ez a változásnak az a pontja, ahova haladtok az első lépések óta. Ez a lehetőség nyitva áll minden lélek számára, aki a Felemelkedésre figyel, és lépéseket tesz, hogy felkészítse magát egy ilyen alkalomra. Ha ezzel tisztában vagytok és emelitek a rezgéseteket, akkor nem lehet olyan ok, ami miatt ne lehetnétek sikeresek. Ez a lehetőség mindig nyitott bármelyik lélek számára, aki felkészült egy ilyen felemelkedésre, és a Vezetői segíteni fogják abban, hogy sikeres legyen.
A Földi ügyek nagy változás alatt állnak, és sok fontos döntést meghoztak, aminek a részletei hamarosan nyilvánosságra fognak kerülni. Bár nem kapott nagy nyilvánosságot, az amerikai állam létrejött és most legális lépéseken megy keresztül az érvényesítés terén. A valuták változása mentén, ami már jócskán előrehaladt, sok ország törekszik átváltani a dollárról, mint a lefektetett pénzalapjukról. A valuták újraértékelésével azonban senki sem fog végeredményben veszíteni, mert megegyezések vannak arról, hogyha ez bekövetkezik, minden embert ellátnak. Azt is megtervezték egy nagyon hosszú ideje, hogy elosztják  az alapokat, amelyek növekszenek, és St. Germain védelme alatt állnak. Legyetek biztosak abban, hogy mindenkire figyelni fognak, és az életszínvonalatok jelentősen növekedni fog.
Ez a ciklus változásának a sikeres befejezését nagyon régóta megtervezték, és a Fény hatalmas erői biztosítják, hogy ne történjen beavatkozás. A szabad akarat még érvényben van, ahol az egyének nyugtalanok, de az Emberiségnek, mint egésznek a sorsáról már döntöttek a nagy Lények, akik eonok óta vezetnek titeket. Azt remélték, hogy megfelelő mértékben fogtok fejlődni a felemelkedéshez, és semmi sem változtathatja meg a végeredményt.
Amíg a változások bekövetkeznek, addig némi kellemetlenség lesz, mert amilyen gyorsan ezek végbemennek, az óriási mértékben megnöveli a feladatokat. Így legyetek nyugodtak eközben és tudjátok, hogy az eredmény mindenkinek felemelő lesz. Lesz egy kevés  lemondás, hogy pótoljátok az elveszett időt és sokkal többet fogtok elérni, mint amit feltehetően elveszítetek. Ahelyett, hogy napról napra munkával töltenétek az életeteket, nagyon sok többlet-időtök lesz a saját célotok követésére. Nem fogjátok többé jóformán az összes időtöket a megélhetésre tölteni, és több mint elegendő időtök lesz a saját érdeklődésetek követésére.

A Sötétek nagyon jól tudják, hogy a hatalmuk komolyan csökken, és bármivel próbálkoznak, nem lesz nekik megengedve, hogy hatalmon maradjanak. Ismerik a Fény lényeinek ígéretét is, akik nagy sebességgel haladnak előre. A Fény Lényei irányítják most a Föld és a lakosai jövőjét. Senkinek nem lesz megengedve, hogy megzavarja a most folyó fejlődést és a nagy végeredményt késleltesse. Kedves emberei a Földnek, a ti időtök eljött, hogy egy kvantumugrást tegyetek előre és így pótoljátok a visszatartás miatti elvesztegetett időt. A változások hamarosan létrejönnek és megértitek a csodát, amit a jövő tartogat számotokra. Öröm és boldogság lesz, amint megszabadultok a sötétek figyelméből. Maradjatok pozitívak és tudjátok, hogy minden jól alakul és a kedvező változások kezdenek megvalósulni.
 
Sok lélek türelmetlen egy ilyen fontos időben, de várjátok ki az időtöket és tudjátok, hogy hamarosan rengeteg lehetőségetek lesz a Fénynek szolgálni. Sokan már megtalálták az okot és különböző módon szolgálják azt, ami lehetővé teszi annak a kialakulását. Egyszerűen keressetek lehetőségeket segíteni másoknak és az igazságot tenni, azt tudva, hogy azokhoz tartoztok, akik készek erre. Az emberek várnak a változásokra még akkor is, ha nem értik a nagyobb szándékot emögött. Várható, hogy amint a rezgések emelkedése folytatódik, sokan most azt találják, hogy a tudatuk kinyílik. Ez zavartságot okozhat, és ez az, amiben a Fénymunkások segíteni tudnak nekik a helyzet tisztázásával. Bizonyos idő el fog telni, mielőtt a sajtó kikerül a Sötétek ellenőrzése alól, így addig az igazság legjobb forrása az Internetetek lesz. Ezt azonban a Sötétek is használják; de ha intuitívek vagytok, képesek lesztek meghatározni, melyik oldal fogadható el és kinek az üzenetei sugározzák az igazat.  

Tudjátok, hogy ti egy hologramban éltek és ez nem mutatja be az igaz valóságot, ahonnan jöttök. Ez a ti saját művetek és lehetőséget ad számotokra, hogy létrehozzatok a választásotoknak megfelelő környezetet. Olyat, amelyben megtapasztalhatjátok a 3D-s valóságot, és amelyben egy gyorsabb fejlődést értek el. Sok szempont élvezhető, de az alacsony rezgési szinten levő lelkek biztosítják, hogy negatív élményeitek is legyenek, amelyek szükséget és szerencsétlenséget hoznak. Ez a két dolog keveréke jeleníti meg a változásokat és minden idők kihívásait. Ti azonban a Fény lényei bravúrosan áthaladtok ezen, és ennek eredményeként jelentősen fejlődtök. Soha többé nem lesznek ilyen kevert élményeitek.



Ami a Földön történik, az teljesen normális egy ilyen ciklus végén, de nem mindig megy végbe pontosan így. Sikeresen megtanultátok a leckéiteket a nektek adott 3D-s jelenlétben; míg a korábbi civilizációknak ez nem sikerült. Gratulálunk nektek, hogy olyan sok mindent elértetek, sokkal többet, mint amit jelenleg megértetek. Az utazás sokig tartott és fáradságos volt és ti átjöttetek a materializmus tüzén és diadalt értetek el. A tapasztalat jó szolgálatot tett és biztosítani fogja számotokra, hogy jól képzettek legyetek bármilyen jövőbeli kihíváskor.

Sok lélek egész életében együtt élt a káosszal, és mindegyiknek szüksége volt erre. Legyetek biztosak, hogy ezen többé nem kell átmennetek. Csodálkozhattok, miért vállaltátok ezt önként, de mielőtt a Földre jöttetek, tisztában voltatok a rátok váró helyzetekkel. Megértettétek, hogy segítség nélkül többé nem utazhattok át az alacsonyabb dimenziókon, mégha jelenleg nem is vagytok ennek tudatában. Minden életszakaszban volt segítségetek, hogy biztosítsa az életcélotok követését, amivel egyetértettetek, mielőtt inkarnálódtatok. Ez annyira fontos nektek, hogyha nem teszitek ezt meg, akkor ezt meg kell tennetek egy másik életszakaszban. Sok dolog úgy tűnik, hogy véletlenül történik meg, de biztosíthatlak titeket, hogy minden fontos, megtervezett és szükséges a fejlődésetekhez.

Ezt az üzenetet a Felsőbb Énemtől kaptam. Szeretettel és áldással távozom, és a Fény ragyogja be a napjaitokat és a teljesség felé vezető utat.  

Szeretettel és Fénnyel.
Mike Quinsey.



Fordítás: MAnna


2016. február 21., vasárnap

A kulcs a tudatosság emelkedéséhez 2016.02.16.



Addig amíg vágyaid megtestesülését anyagi dolgokban látod, az anyagi világ tudatszintjéhez kötözöd magad.
A kulcs a tudatosság emelkedéséhez az anyagi vágyak elengedése.






Bensőséges beszélgetés a Felsőbb Énnel
2016.02.16.

Áldott Felsőbb Énem kérlek mondd meg nekem miért nem látom a világban a a tudatszint emelkedését olyan mértékben mint amennyi energiát és kódot kaptunk az emelkedéshez.

Felsőbb Énem: A kulcs a tudatosság emelkedéséhez az anyagi vágyak elengedése.

Addig amíg vágyaid megtestesülését anyagi dolgokban látod, az anyagi világ tudatszintjéhez kötözöd magad. Abban a pillanatban, amint a vágyaid a szellemi fejlődésre irányítod és dolgozol is ennek megvalósításán, áttetted a fókuszt egy magasabb síkra. Engedd hát el az anyagot.

Dolgozz másokért, másért önzetlenül, hisz a fűvel, fával, emberekkel egyek vagytok.

A Magok egy forrásból származók.

Ilona

2016. február 19., péntek

Nem eltiprásra születtél - Meleron 2016.02.18.




SOKAKNAK VAN ILYEN SZITUÁCIÓS TESZT..AKÁR... VAN AKINEK ÉVEK ÓTA TART.....VAN AKI ÚJKÉNT KAPJA...DE AMIKOR ÉRZED, HOGY VALAHOGY MINDIG MEGOLDÓDIK..ÉS TUDOD...HOGY....



 Itt jön a TANPÁLYA- Meleron



" ÖNMAGADBA VETETT HITED EREJÉT TESZTELI VELE SORSOD-SORS-TESZT A LEGDURVÁBB FOKOZATON : Most van az az időszak is amikor a SORSOTOK egy irdatlan durva és kemény tesztet dob be...szó szerint szinte élet-halál kérdés-megoldás...... akár anyagi...vagy bármilyen más szituációba.... Emberként , elmével szinte lehetetlennek tűnik megoldanod esetleg.... mert képtelenség..... olyan durva és olyan erős....
Nos... van amire nincs emberi elme általi....megoldás..egyszerűen valóban lehetetlen megoldani ....mert képtelenség.....azokkal az eszközökkel amik eddig rendelkezésedre álltak hozzá...
és itt jön a TANPÁLYA A HÁZI FELADAT RÉSZE...vajon amiről eddig magadnak is papoltál meg másoknak esetleg...hogy így a misztikus világ segítői..meg a teremtő erőid...meg a "Jóistenedereje".....azt a legdurvább helyzetben..mennyire vagy képes...MAGADÉNAK TUDNI ÉS TUDNI....HOGY EZ A MEGOLDÁSOD KULCS...TUDNI.....HOGY MEGOLDÓDIK MERT NEKED JÁR HOGY..MEGOLDÓDJON...TUDNI ...HOGY MINDEN RENDBEN VAN ÉS A HÁTTÉRBEN MÁR RENDEZIK AKÁRMILYEN MÓDON IS DE....RENDEZIK , MERT NEKED ÉLNED KELL ÉS LÉTEZNED E FÖLDÖN ITT ÉS MOST MA..ÉS TENNED A DOLGOD AMIÉRT ÉRKEZTÉL ÉS NEM NYOMORÍTHATJA MEG A MINDENNAPJAIDAT EGY LÁTSZÓLAG EGYSZERŰ DE MÉGIS SZÁMODRA SZÓ SZERINT ÉLET-HALÁL KÉRDÉST HOZÓ TÖRTÉNÉS....NYOMORA....
EZ BORZALMAS NEHÉZ.....MONDHATNI CSAK HÜLYE NEM FOGLALKOZIK VELE HOGY LESZ ...HISZ MEG KELL OLDANI ...MERT KÜLÖNBEN !
SOKAKNAK VAN ILYEN SZITUÁCIÓS TESZT..AKÁR VAN AKINEK ÉVEK ÓTA TART.....VAN AKI ÚJKÉNT KAPJA...DE AMIKOR ÉRZED, HOGY VALAHOGY MINDIG MEGOLDÓDIK..ÉS TUDOD...HOGY NEM KÖNYÖRÖGNI KELL MEG IMÁDKOZNI RIMÁNKODNI MEG TÉRDEN CSÚSZNI ..HANEM BENNED..ODABENN..VAN EGYFAJTA HIHETETLEN ERŐ....AMI AZT ÁRAMOLTATJA, HOGY ....TUDOM, HOGY MEGOLDÓDIK MERT NEKEM MEG MÁSOKAT KELL SEGÍTENI ÉS MEGOLDANI MÉG A MEGOLDHATATLANT IS..ERŐIMMEL.. AMIKOR EZT MEGÉLED, HOGY...TUDDDDDODD .......HOGY MINDEN ALAKUL A HÁTTÉRBEN ...BÁR EMBERI ELMÉVEL NEM TUDNÁD FELFOGNI HOGYAN LESZ ÉS MIKÉNT MEGOLDVA..DE

TUDDDDDDDODDDDDDDDDD MERT ÉRZED ODABENN..
AKKOR KÉSZ IS VAGY ÉS NINCS TÖBB DOLGOD VELE...... MERT ÉPP......TEREMTÉSTÖRTÉNÉSKÉNT OLDÓDIK..
ÉS EHHEZ MÉG ...ÉN IS SEGÍTEK .....MERT ELINDÍTOTTAM FELÉD TEREMTÉSTÖRTÉNÉSED LEGTISZTÁBBAN MEGVALÓSULÓ SEGÍTŐ EREJÉT....S HA KELL....CSAK KÉRD MAGADBA BÁRMIKOR....TŐLEM ..ÉS TIED.... MERT JÁR NEKED....HISZ TUDOD!!
EZT MÁR SOKAN MEGÉLTÉTEK........MIKÉNT TEREMTEK SORS SEGÍTŐ FORDULATOKAT.....DE TE IS KELLESZ AHHOZ, HOGY MEGTÖRTÉNJEN...TUDNOD KELL....HOGY MINDEN ÚGY ALAKUL AHOGY NEKED LEGJOBB LESZ !!! S LÉGY ÓVATOS GONDOLATAIDDAL MERT A FÉLELMEIDDEL AGGÓDÁSAIDDAL AZ EGÉSZET AGYONCSAPHATOD , BLOKKOLHATOD ÉS A SORSOD..A SEGÍTŐID....HIÁBA DOLGOZTAK ADDIG...TE MAGAD.....SEMMISÍTHETSZ MEG MINDENT EGYETLEN KÉTELKEDŐ GONDOLATODDAL !!! EZT VÉRKOMOLYAN VEDD!! ÍGY MŰKÖDIK A TEREMTŐ ERŐD.....!!!!!!!! HA HISZED HA NEM !
szeretettel
Meleron "
2014.05.24.





(Még most is aktuális, az alábbiak szerint.)


" NEM ELTIPRÁSRA SZÜLETTÉL
..
Nézz magadra.... szerinted...bárki is megakadályozhat Téged bármiben ?... Bárki megtörhet ? Bárki megállíthat ? ..ugye, hogy nem ! Néha NE CSAK NÉZZ..LÁSS IS..LÁSD AZT AKI IGAZÁN BENNED ÉL ..AKI VALÓBAN KÉPES BÁRMIRE ! Most pedig gondolj bele..... mi az amiben mostanában meg akarnak állítani, hátráltatni gátolni , megtörni .... HÉTKÖZNAPI VAGY ÉGI DOLGOK .. ÉS AKKOR... KÉSZEN ÁLLSZ? HOGY... VÉGRE... MEGMUTASD A VILÁGNAK ...TE MEGÁLLÍTHATATLAN VAGY , LEHET BÁRMENNYI TESZT... TE... MEGÁLLÍTHATATLAN ÉS MEGTÖRHETETLEN VAGY ÉS MEGCSINÁLOD AMIT KELL .. VÉGHEZVISZED ..MERT VAN BENNED ANNYI KURÁZSI A SAJÁT ÉLETEDHEZ ...HOGY NEM HAGYOD VESZNI .. SE ÉGEN SE FÖLDÖN ! NA GYERÜNK..TÖBBREEEE VAGY KÉPES !!!

(Meleron) "

http://meleronmisztikuskunyhoja.blogspot.hu/ - ha erő kell ehhez ..itt találsz manifesztálódott segítőim között..

2016.02.18.




2016. február 13., szombat

Ez az utolsó leheletvételük - Sananda 2016.02.11.


Kérjük, értsétek meg, semmi sincs, ami megállíthatja ezt, ami visszatarthatja ezt. A cabal, ahogy ismeritek azt, a végét járja...mi nem szeretjük használni ezt a kifejezést... de „ ez az utolsó leheletvételük.” 




Ez az utolsó leheletvételük 

 Sananda 

2016.02.11

James McConnell csatornázásával

 Sananda vagyok. Csodálatos újból veletek lenni, mint minden hónapban. Ez egy olyan jó időszak, hogy megoszthatom mindannyiotokkal az összes üzenetünket és minden értelmezésünket. De kérjük, értsétek meg, hogy ti is rendelkeztek a megértéssel. Nincs semmi olyan dolog, amivel csak mi rendelkezünk. Ezekkel születtetek és ebbe jöttök vissza. Ez csak azoknak a dolognak az újra megszerzése, az újraértelmezése és az emlékezés. Ezt már sokszor hallottátok és csak azt akarom itt mondani, hogy a múlt hónapban ezt előzetesen megbeszéltük a kedves fivérünkkel Sanat Kumarával. És természetesen én teljes mértékben egyetértettem azzal az üzenettel, amit ő küldött az elmúlt alkalommal. (http://szepjovot.blogspot.hu/2016/01/a-tomeges-kezdet-hullama-jelzi-az.html)
És természetesen ez az üzenet volt a nagy kezdet az egész bolygón. Sokan sokféle módon érezhetik ezt, és már sokan érezték, de ennek a fő erejét még nem érezték meg. Ez még most is olyan megnyugtatóan érkezik, dőljetek hátra és alapvetően élvezzétek a műsort. Mivel ez egy műsor, természetesen mi akik lenézünk rátok, ezt egy műsornak látjuk. Ez sokszor mulattat minket, máskor elszomorít, de azt láthatjuk, hogy minden úgy fejlődik, ahogy szükséges. Minden úgy történik, ahogy történnie kell, hogy folytatódjanak azok a változások, amire szükség van. És a változás sok, ha megértitek.

Igen, tudjuk, hogy még nem láttátok ezeket a fizikai szemetekkel, de csukjátok be a fizikai szemeteket, hagyjátok a belső lelkiségeteket átjönni, a belső megértéseteket, a belső oldalatok jön elő. Így fogtok elkezdeni többet és többet látni és amint megnyílik a harmadik szemetek, több érkezik felétek és nem lesz többé megállás, ha egyszer teljesen kinyílik. Így üljetek vissza és relaxáljatok, minden, ami történik, az szükséges, minden úgy történik, amint már mondtuk néhányszor. És még ennél is fontosabb, minden úgy történik, amint tudtátok, hogy ez az utolsó életszakaszotok, amikor reinkarnálódni kell; és most azt mondjuk nektek, ez így igaz, így van.

Korábban átadtunk egy üzenetet James-nek, – még nem osztotta meg – ami éppen az álma után jött, amikor felébredőben volt, pont azután, amikor felébredt – és ebben az időben azt az üzenetet kapta, hogy „még nem mondtak le, de mi átvesszük.” És mi átvesszük bizony. Vannak még dolgok, amit nem tudunk megtenni az Első Direktíva miatt, amint tudjátok, de az mind megtörténik és mi egyre többet és többet és többet szándékozunk elmozdulni és tenni, nincs irányítás, nem akarjuk átvenni az irányítást tőletek, de egyre több és több segítséget és több vezetést adunk. Ez következik. Kérjük, értsétek meg, semmi sincs, ami megállíthatja ezt, ami visszatarthatja ezt. A cabal, ahogy ismeritek azt, a végét járja...mi nem szeretjük használni ezt a kifejezést... de „ ez az utolsó leheletvételük.” 
Még amit chemtrail-nek hívtok, az is eltűnőben van; elkezdtek egyre kevesebbet és kevesebbet látni belőle. A pénzügyi alapjuk megszűnt, nem tudják úgy folytatni, ahogy tették. Láthattok kisebb foltokat belőle itt és ott, de a kémiai anyagok fő használata végeredményben nem folytatódik tovább. Nem érték el azt, amit akartak, és felfogták, hogy ez egy hiábavaló kísérlet ezen a ponton, így ez elmarad, ami nekünk természetesen jó hír. Újra felnézhettek az égre, és látni fogjátok a kék, tiszta eget, érezni energiát az égben újra. Ez mind az egész bolygón van, nemcsak az Egyesült Államokban, hanem az egész bolygón. Egyre tisztábban és tisztábban fogjátok látni az eget. 

Ennyi minden munka van folyamatban, ennyi minden történik, ilyen sok. Büszkék vagyunk mindannyiotokra, minden testvérünkre, minden kedves barátunkra, akik ezen dolgoznak, dolgoznak és dolgoznak, hogy mindezt megtörténtté tegyék. Nélkületek ez nem történhetne meg; ezt nem tudtuk volna megtenni értetek, mi ezt csak egyedül veletek tudjuk megtenni. Így tudjátok, hogy ezt semmi sem tudja visszatartani és ti elkezditek látni a munkátok egyre több eredményét, ahogy haladunk előre ebben az évben. És ezt a szeretett Lady Nada-tól kapjátok, hogy ez az év, 2016 – ez az. Nem lesz szükség ezen túllépni. Most ezt mondjuk nektek. Ha semmilyen váratlan nagy dolog nem történik- ami lehetetlen- nem kell többé aggódni emiatt. Nagy boldogságot fogtok látni, sok nagy változást az eljövő hetekben és hónapokban. 
Ez az én üzenetem, mint Sananda. Most búcsúzom. Az összes szeretetem és békém legyen mindannyiótokkal, amint folytatjátok azt, amiért ide jöttetek és készültök a misszióra, ami a küszöbön áll. (Köszönöm, köszönöm).

Fordította: MAnna

Megjegyzés:
Ha már az újságok is ezt írják, akkor jó: 
"A lavinaszerűen növekvő amerikai adósság miatt az amerikai gazdaság megmentése akkor is lehetetlen feladat lenne, ha az egész Közel-Keletet lángba borítanák. Két klán, a Clinton és a Bush családok harcát látjuk,” mondta Szobjanin, azzal a jelentőségteljes kijelentéssel tetézve meg észrevételeit, hogy szerinte a közelgő választások lesznek az utolsók az Egyesült Államok történelmében, „mert az Egyesült Államok ezt követően egy egészen másmilyen nemzet lesz.”




2016. február 8., hétfő

A 2016 -os év áttekintése - Metatron





 Ezek az újraindító, újraenergetizáló időszakok nem engedik meg az energiaintenzitás idején azt, hogy túlterhelést okozva apátiába, vagy kiábrándultságba essetek. Ezek igen erős energiadőszakok lesznek és Ti Földőrzők, Hálómunkások, Fénymunkások /Fénytevők hősies úttörői vagytok ennek a váltásnak és emelkedésnek, akik bátran lehorgonyozzák ezeket az energiákat és az Új Föld oly gyakori viharaiban navigáljátok, mutatjátok az utat.







2016. január 22. péntek, 10:36


2016 Metatroni áttekintése

AA Metatron   
James Tyberonnon keresztül



Üdvözlet Mesterek!

Metatron Vagyok a Fény Angyala és ezen a megbeszélésen most összekapcsolódtam a Kristályos Szolgálatban álló Tyberonnal. Kérésetekre ezen az összejövetelen megvitatjuk azt, ami ebben az évben előttünk áll, az Új Föld 4. évében a lineáris kronológiátok szerinti 2016-os esztendőben.


Annyit szeretnék meg ehhez hozzáfűzni, hogy amit kínálunk nektek ebben a csatornázásban, azok, valószínűségeken, potenciálokon, lehetőségeken alapszanak olyan valóságos források alapján, amelyeket az asztronómiai gravitációs behatások alakítanak ki az emberiség tömegtudatosságának mezején keresztül. Tisztázzuk azért most, hogy senki, de senki, sem az Angyali csoportok, a csatornák vagy akár személyek sem tudják pontosan megjósolni a jövőt. És hogy egyértelmű legyen, nekünk sem áll szándékukban ugyanezt tenni.

Ettől függetlenül vannak bizonyos események, amik a helyükön vannak, amik megtörténnek, de még a 3. dimenziós megvalósulásoktól térben és időben még el vannak különítve, zárva. És ez nagyon is fontos számotokra, hogy megértsétek. Ennek nagyrészt az az oka, hogy azokra a különböző hitrendszerekre, amelyekre az emberiség tömegesen és egyéni módon megalapozták életüket, olyan programok kifejlődései, amelyek gyakran kifelé tagadják azt, amit belül magukban hisznek.

Még ezt kívántuk ide betoldani, hogy ennek pontot tegyünk a végére, és mint annyiszor elmondjuk azt, hogy amit megtapasztaltok az a ti művetek, mert ti teremtettétek meg. Mégis vannak bizonyos természetes események az időben és azon kívül, amelyek a kettősség területén az anyagi valóság fizikai törvényszerűségén belül, viszonylag állandók. Az emberiség felemelkedése is egy ilyen, ezek közül.



Planetáris Változások Irányai – Asztro/Csillagenergia befolyások 2016-ban


Most, ez alatt felsoroljuk az ez évi energiakódolásokat értelmezve, azért hogy tisztába legyetek velük. Az ilyen változásokat mutató területeket az alábbi táblázatban lesznek láthatók, és hogy milyen irányultságuk van a mi nézőpontunk szerint, de a ti jelenlegi asztrológia elemzésetek rendszeréhez és kategóriáihoz sem szubjektív sem objektív vonatkozásai nincsenek. Amit mi kínálunk az inkább a rezonancián, rezgésen alapszanak és ezekben nem igazán lelhetők fel a geometriai szögek egymásra való helyzeti hatásai, mert a mi felfogásunk nézőpontjának hatásai ellentétesek a lineáris időben és térben való fizikai helyzetekkel.



A Planetáris/bolygószintű befolyások irányvonalai és 2016 Asztrológiai lineáris idővonalai


Fogyó Uránusz/Plútó kvadrátja – Január- Április
Uránusz - Erisz együttállása – Június felé előrehaladva
Szaturnusz-Neptunusz kvadrátja – Június és Szeptember
Jupite r- Északi Holdcsomópont együttállása – Július 30.
Jupiter - Chiron szembenállása – Augusztus
Jupiter a Mérlegbe lép – Szeptember 10.
Jupiter - Szaturnusz szextilje – November és December
Jupiter – Plútó kvadrátja - November és December
Jupiter -Uránusz szembenállása - December
Szaturnusz – Uránusz trigonja - December
Szaturnusz – Chiron kvadrátja – December

Most amit ajánlunk nektek azok nem előrejelzések, jóslatok, az nem a horoszkópról szól, hanem inkább energiarezgések tónusai kombinálva kódolt energiabetétekkel és a jelenlegi időtökben ezeket még sokan közöttük az asztrológusaitok többsége sem tudja értelmezni. És éppen ezért azokra a figyelmünket csak rövidre fogjuk, és nem fogjuk átírni, felülírni ezért az üzenetünket. Így hát az energiamezők ábrázolásában inkább mind az asztrológiai és asztronómiai megközelítések a maguk kellő hangsúlyával fognak szerepelni, de ezek nem kizárólagos, szabályszerű jelzések, mert az emberi akarat és a személyes lelkierő erősebb bármely asztrológiai mintázatnál.

Mindezeket szem előtt tartva, azt mondhatjuk, hogy a Jupiter energiamintái, 2016-ban kiváló hatással lesz rátok és mindezeket áttekintve és összegezve, ezek egy jelentős változásokat hozó évnek az erőteljes megvalósulásait hozhatja. A Neptunusz, a Szaturnusz és az Uránusz vezető szerepet játszanak majd 2016-ban. Ez az év kiváló lesz elmélkedésre és önmagatok megvizsgálására és megújulásra és ebben a nagyon erős gravitációs hullámok a hatásaikkal egy nagyon is alkalmas és szükséges változásokat hoznak majd létre. És mi azt mondjuk nektek Mesterek ezeknek a frekvenciális energiáknak a kombinációi lehetővé teszik nektek azt, hogy kezelni tudjátok a megoldatlan problémáitokat, kérdésfelvetéseiteket és azokkal mind egyéni és mind közösségi szinteken szembe is tudjatok nézni. A Jupiter a Hatalmat (a meghatalmasodást, a felelős teremtői hatalmat) képviseli, a Szaturnusz az élet célját, míg a Neptunusz és Uránusz kombinációi a lelki, pszichikus és intuitív erőforrásokat. A Neptunusz és Szaturnusz hullámai különösen 2016 szeptemberében jó lehetőséget kínálnak egy rendkívüli tisztulásra az élet céljának megértése szempontjából. De ez lényegében már a szeptemberi retrográd Merkúr időszakában a Napfogyatkozással (szeptember 1.) veszi kezdetét, Ami egy teljes átalakulást megújulást tesz lehetővé a régi dolgok elengedésével és egy magasabb változási szintre emelhet fel. A Neptunusz és a Chiron kvadrátba áll össze júniusban, a Halakban és belépnek szeptemberi napfogyatkozásig tartó erős energiafázisba egészen a napéjegyenlőségig. Ennek megfelelően, júniusi és a szeptemberi hónapok rendkívülien hathatós időzítések a régi paradigma feloldására és a belső megvalósítására. A szeptember elsejei napfogyatkozástól kezdődően a (szeptemberi) napéjegyenlőségig lehetőség van a régi minták teljes feloldására és egy sokkal jobb személyiség és egy jobb-életmód létrejöttének megtapasztalására. 2016 utolsó harmadában a Jupiter belép a Mérlegbe és ugyanúgy amikor szextilt alkot a Szaturnusszal és a Plútóval, ez egy különleges lehetőséget biztosít az energiák kiegyensúlyozására. Ezekkel az időzítésekkel a Plútó, Uránusz, Neptunusz és Szaturnusz mind kódolt energiákat szállítanak, hordoznak és különösön a szeptembertől decemberig tartó időszakban a bolygóval, új energiákat igazítanak, egyeztetnek össze és sokkal gyorsabb kristályos változásokat kínálnak fel az életetekben. Szeptember és október viszont jó alkalom ara, hogy eltávolítsátok az energiákhoz való jutás akadályait és a bennetek már nem szolgáló kapcsolatokat, amelyek aztán lehetővé teszik a szuverenitásotok megőrzését, az önállóságot (a nem-függést) és elfogadva a magasabb igazságotokat elengedhetitek a romboló magatartásformákat és az dezinformációk hatásait. Ez most a zarándoklatok ideje is és a szellemiségen, lelkiségen alapuló összejövetelek időzítése is egyaránt.


Mint eddig is, minden fogyatkozás, napforduló, napéjegyenlőség kódolt energiákat kínálnak, amelyek alkalmasak a megújulásra és a szemlélődésre. És 2016-ban folyamatosan, ezekben az időkben szükségetek lesz a megoldatlan energiák feloldására, amelyek mégpedig nagyon gyorsuló ütemben jönnek elétek.



Fogyatkozások 2016-ban


Március 8. – Teljes Napfogyatkozás – Halak 18 fokán
Március 23. – Holdfogyatkozás - Kos/Mérleg 3. fokán
Szeptember 1. - Napfogyatkozás – Szűz 9. fokán
Szeptember 16. – Holdfogyatkozás - Halak/Szűz 23. fokán


Napéjegyenlőségek, Napfordulók

Tavaszi Napéjegyenlőség – Március 20.
Nyári Napforduló – Június 20.
Őszi Napéjegyenlőség – Szeptember 22.
Téli Napforduló – December 21.


Mesterek, ismét elmondjuk nektek és kérlek, jegyezzétek meg azt, hogy egy nagy asztrológiai olvasztótégely időszakaszában vagytok és ezek tervszerű és céltudatos mintákat hordoznak és az összes beragadt energiáitokat a felszínre hozza minden embernek akár személyes akár tömeges szinteken, hogy szembenézzetek velük és ezek a problémák megoldásra kerülhessenek. Most minden területen jelentkező változások történelmi időszakában vagytok és minden felgyorsul a változások által és ezek közül bizonyosak rögzülni is fognak 2038-ig. Természetesen jelentős erőfeszítést igényel tőletek minden megoldatlan probléma és konfliktus megoldása, de minden annak érdekében történik, hogy utat nyissanak a változások az eljövendő Aranykor számára.
2016-2020 között viszont egy kiismerhetetlen energiaingadozás történik és az intenzív mértékben jelentkezik majd. A frekvenciális nyomás szintje emelkedni fog és mindegyik napéjegyenlőség, napforduló és fogyatkozási időszak céltudatosan és szándékoltan fogja emelni azt és ezek az időzítések mind lehetőséget kínálnak az újrakalibrálásra, a kristályos váltásra és az újrafeltöltődésre. Az ilyen energiakódolt időszakok szükségszerűek és kérjük azt tőletek hogy használjátok ki ezeket az időzített lehetőségeket, amelyeket felsoroltunk korábban. Ezek az újraindító, újraenergetizáló időszakok nem engedik meg az energiaintenzitás idején azt, hogy túlterhelést okozva apátiába, vagy kiábrándultságba essetek. Ezek igen erős energiadőszakok lesznek és Ti Földőrzők, Hálómunkások, Fénymunkások/Fénytevők hősies úttörői vagytok ennek a váltásnak és emelkedésnek, akik bátran lehorgonyozzák ezeket az energiákat és az Új Föld oly gyakori viharaiban navigáljátok, mutatjátok az utat.



Előre meghatározott változások


Mesterek, előre meghatározott változások kellős közepén vagytok. A Földetek felemelkedik és mindaz, ami történik a természeti környezetetekben és az emberek tetteiben az inkább egy látványos rendetlenségre utalnak a jelenlegi időszámításotok alapján, de mindez céllal történik. Ami történt 2015-ben, és ami 2016-ban történni fog, mind a 2038-as és 2075-ös kulcsfontosságú évekhez vezetnek el. Az emberiség választotta ezt, döntött így és a legfőbb jó érdekében jelölte ki ezeket. És az, amire kénytelenek vagyunk emlékeztetni bennetek, hogy megértsétek ezt, ha a félelem gyökeret ver belétek, akkor az egy bomlasztó erővé válhat. Az olyan bölcseknek, akik vagytok, ezek szükségtelen torzulások lennének. Ebben az időben, az átalakulásban a keresők választhatják azt, hogy bölcsen elengedik mindenfajta félelmüket. Ne engedjétek, hogy a félelem ledöntsön bennetek. Azoknak a megvilágosodottaknak, akik közül ti is vagytok, muszáj szilárdan, rendületlenül állni, mert a jólét és a fény előre tervezett útját választottátok.

Fel kell fognotok, fel kell ismernetek azt, hogy az éghajlati változások, amit globális felmelegedésnek hívtok, 2016-ban és azt követően is folytatódni fognak. A jégsapkák továbbra is olvadoznak majd és a tengerek hőmérséklete és magasságuk szintje is emelkedni fog. A levegő- és tengeráramlatok elmozdulnak a megszokott irányuktól, a földlemezek egymáshoz való viszonya és egyensúlyuk is módosulnak, és olyan földrengések következnek majd be, amelyeket szökőárak fogják követni. A csapadékok eloszlása meg fog változni, áradások, aszályok, erdőtüzek, tornádók és szuperviharok továbbra is jelentkezni fognak, folytatódnak.





Az év áttekintése


Mesterek, a katasztrófák globális helyett regionális helyekre korlátozódnak majd. Ez azért következhetett így be (kevésbé fájdalmasan), mert az emberiség a Felemelkedést választotta, és hogy így döntött azt az 1987-es Harmonikus Konvergencia (közeledés, egyirányba haladás) mérése mutatta, hogy elmozdult a változásával egy új irányba és 1998-ban erre az útra lépett.
Szóval, azt szeretnénk kihangsúlyozni, hogy az emberiség (rezgésszintjének) 1987-es megmérése valójában a „Fényhányadosának” megmérése volt és ez pedig a Felemelkedés választására utalt, amely alapján megállapítható lett, hogy 2012-ben, egy globális katasztrófa világméretű pusztítása és az azzal kapcsolatos tömeges eltávozás nem következik be, amely egy másfajta újraindítást, új kezdetet hozott volna. 2012-ben a bolygó felemelkedett és egy folyamatos rezgésszint emelkedéssel újjászületett, ami lehetővé teszi az emberiség számára, hogy ő is felemelkedjen 15-20 generáció múlva.

Mindezt rendkívül fontos, hogy tudjátok és ez a tudás a tudatalattitokba kerüljön, mert ennek beteljesülése lesz az örömötök hatalmas forrása.

A Föld megtisztítása és rezgésszintjének emelkedése céljából szükségszerű tisztító és újraformázó beállítások kisebb, helyi szinten fokozatosan fognak megtörténni. Mind a Föld és mind az emberiség ezekben az időkben teszi le majd az érettségi vizsgáját a felemelkedésben.


Félreértés ne essék Kedveseim, mert ezek a módosítások lehetővé teszik az tisztulásotokat és az újraalakulásotokat és éppen ezért ezeknek folytatódniuk kell. És ha tömeges szinten és méretekben, kellően képzettek vagytok rá, és nyitott a hozzáállásotok és a legfőbb jó vízióját látjátok bennük, akkor az ilyen megfelelő módosításokat, sokkal finomabban és inkább előbb, mint utóbb lehet elvégezni.


Tehát ebben a 2016-os érvelésben szeretnénk emlékeztetni bennetek az Élő Földdel való kapcsolatotokra és arra hogyan tudna Ő sokkal hatékonyabban, harmonikusan kapcsolatba összekapcsolódni veletek, mint ahogy azt eddig elképzelni sem tudtátok. Sokan közületek tisztában vagytok azzal, hogy mit is jelent a Természet nektek, de nagyon sokan elfelejtették azt. Éppen ideje annak, hogy felülvizsgáljátok ezt és megértőbbek legyetek vele. Mert hát a tudományotok is sokkal fejlettebb már, mint az elmúlt évszázadokban, de még mindig nagyon sok félreértést hordoz magával.


A tudósaitok a jövőt tekintve, pontos meg tudják határozni a napkelte, napnyugta idejét, a napéjegyenlőségek, napfordulók időpontját. A meteorológusaitok képesek már arra, hogy a következő hetek időjárásmintáiba betekintést mutassanak, hogy milyen idő várható. Ilyen értelemben ezek nem egyszerűen a „jóslatok” kategóriájába tartoznak és nem csatornázott előrejelzések sem. Sokkal inkább arról van szó, hogy a tudomány kezdi megérteni a természet körforgását és a természeti törvényeket. De ahogy az emberiség minél inkább megért majd bizonyos természeti jelenségeket, például az időjárást alakító tényezőket, hogy azt az emberiség hangulatai és érzelmei befolyásolja, úgy fogja megérteni azt is, hogy az időjárás ugyanolyan mértékben befolyásolja az emberiség hangulatát és érzelmeit.

Példaként felhozhatjuk erre, hogy a hurrikánok, tájfunok, szuperviharok milyen helyeken jelentkeznek. Mint ahogy már többször is kihangsúlyoztunk, ezek nagyon fontos, rendkívül fontos természeti folyamatok a frekvenciális változások eszközei közül a bolygótokon. Mégis ezeket a hurrikánokat, szuperviharokat továbbra is félreértés veszi körül és nagyon féltek tőlük. Persze megint csak a félelemről van szó, pedig ezeknek a folyamatoknak az az igazi céljuk, hogy az óceánokat feltöltsék csodálatos energiákkal és nem az, hogy elárasszák a szárazföldeket.

A hurrikánok vizet igényelnek, és a szárazföldön eloszlatják magukat. De mi van akkor, ha az egész világ azt kémleli, hogy melyik területen mit fognak lerombolni, milyen pusztításokat okozni, a szakértők meg azon agyalnak, hogy merre fog partra lépni. Hatalmas számú embertömeg a szó szoros értelemben, milliók nézik félelemmel eltelve hogy környékükre vajon mikor csap le a vihar, és ezen tartják a fókuszukat, akkor valójában odahúzzák azt arra a területre, az ember érzelmi vonzereje által. Bár amíg ezek a természeti erők alapvetően nem tudatos energiák, de valójában tudatos időzítést kapnak azoktól az emberektől, akik összekapcsolódnak velük és feltöltik félelmük általi koncentrált energiákkal és így befolyásolják azokat. Az igazi céljuk ezeknek a viharoknak az, hogy növeljék a vizek energiaszintjét és lehetővé tegyék az elektromos kiterjedésüket. Ha az (elektromos feltöltődésük) a tengerben maradnak, akkor a hatalmas erősségű elektromos energiák megváltoztatják a viszonylagos biztonságos környezetet és megváltoztatják a jelenlegi tengerhullámzás mintáit a bolygó igen nagy hányadában. Az energiák ilyenfajta irányítását a szárazföldekre és az emberekhez nem a széllel és nem a tengerhullámokkal végezzük, hanem inkább a szárazföldi energiákon keresztül, hogy közületek sokkal több lény érhesse el azokat.

És ez így sokkal tökéletesebb hatással van, tudtátok? Bizonyos szempontból léteznek „tökéletesnek” nevezett viharok, amelyek elektromágneses szempontból tökéletes elegyet tartalmaznak, áramoltatnak, annyit amennyi szükséges a változásokhoz, így gondoskodnak rólatok. Ezek a „viharok” ahogy áthaladnak az emberi mezőkön, előnyös és jótékony hatással vannak a bolygó frekvenciális emelésére és ugyanúgy az emberiségre is. Mert igazából olyan változásokat kiváltó folyamatok történnek a bolygótikon, amelyek lehetővé teszik az egész emberiség felemelkedését. A megváltozott napsugárzás (napkitörésekkel, napviharokkal) és az ilyen „viharok” részei ennek az átalakulásnak.



Az Áramlatok és a céllal történő energiamozgatás


Megvallva az igazat, a viharok és áradások, a földrengések és remegések, a cunamik és tornádók fontos részei a természetnek, így fontos részei a Földnek is és teljesen céltudatosan a Föld kiegyensúlyozására törekszenek. Korábban már voltak viszont olyan szintű előfordulásaik, amelyek nem regionális szinten hatottak, amikor a bolygó egyensúlytalanságát elektromágneses energiák mozgatásával kellett megoldani globálisan, de egy ilyen nagyobb beavatkozás már nem történhet meg, mert még egy nagyobb kataklizma nem fog létrejönni, nem jelenthet megoldást erre és ennek nagy a valószínűsége, hogy így is történik. Így 2016-ban és azt követően a jövőben ez így is lesz. Végül is az ezektől való intenzív félelmet kiváltó reakciók egyre inkább alábbhagynak.

Most nehézségekkel kell megbirkózniuk azoknak, akik bár jó szándékkal vannak, de nincsenek behangolva a változásokra azok, akiknek alacsony a fényhányadosuk arra hogy elfogadják az emelkedés igazi paradigmáját sőt az élő bolygó természetességét. És annyian vannak ilyenek akik míg igazán segíteni szeretnének ebben, de igazából nem tudják azt hogyan tegyék. azt hiszik hogy meg tudják akadályozni a viharokat vagy a földrengéseket, vagy azt hogy tovább lehet küldeni máshová ahol az megfelelőbb lehetne, mert a félelem ott jobban uralkodik mint itt, ott sokkal jobban mint itt, értitek? Kevesen vannak azzal tisztában, akik igazán segíteni szeretnének, hogy ezek a jelenségek, mint a szuper hurrikánok, vulkánkitörések és cunamik egy magasabb cél érdekében történnek meg.

Így a legtöbb ember félelemmel reagál ezekre az eseményekre és meg akar szabadulni a szorongásaiktól. De eloszlatni a félelmeket nem ugyanaz, mint szembeszállni a félelmekkel egy magasabb valóság megértésén keresztül. Ahogy az emberiség tömeges szinten feltöltődik félelemmel, voltaképpen megerősítik, felerősítik, és újra létrehozzák azt. Eloszlatni, vagy feloldani a természetes jelenségeket igazán nem szerencsés, mert nincs előnyös, jótékony hatással az emelkedésre, sem a Földre, sem az emberiségre.

Nehézség vár azokra az emberekre, akik úgymond ilyen módon szeretnék megmenteni a bolygót, főleg mert azt hiszik, hogy sokkal tudományosabbak másoknál e jelenségek megértésében és mindent jobban tudnak. Sőt még figyelem nélkül hagyják az isteni gondoskodást, a természet hordozta szellemmel való tudatos egyesülés integritását.

Ők nem értik vagy nem veszik észre ebben a jelenlévő tökéletességet, azért mert nagy nehézséget okoz a félelemmel zárt elméknek vagy beszűkült látomásaiknak, elképzeléseiknek hogy megértsék azt, hogy minden rendben van és minden egy jóság érdekében történik. Így aztán nemhogy megolajoznák a nyikorgó kereket, hanem inkább megkísérlik megállítani a fogaskereket hogy ne nyikorogjon, amely így mozdulatlanná válik és beszorul. És a kerekek mozgásának megváltoztatásával, sokkal nehezebb lesz nekik, tudjátok? Az elmék lezárásában, a Félelem és a Tudatlanság a legfőbb tettes.



Bölcs Gondnokság


Sokan vannak, akik úgymond szeretnék „megmenteni a bolygót”, mert ez a látásmód vezérli őket. De Mesterek értsétek meg, ezt a bolygót nem kell megmenteni, mert az emberiség nem tudja elpusztítani, sem elhagyni a Földet. Értsétek meg a felemelkedésetek szerves része az, hogy bölcsen gondoskodtak a természeti erőforrások és a földi élő birodalmak felett. Bár a mostani időket tekintve, nagyon sok szempontot figyelembe véve a Föld sokkal tudatosabb, sokkal fejlettebb, mint az emberiség.

Most tehát nézzük most az hogy milyen is az emberi természet viszonya az élő bolygóval. A legjobb lenne, ha összehangolt kapcsolatban lennétek vele és tudatába kerülnétek annak, hogy egy igazi párbeszédet lehetne folytatni az emberiség és a Föld között. Azok, akik a Földőrzőként, őshonosként, Druidaként, az Atla-Ra tagjaként életidőket töltöttek el már itt, azoknak vezető szerepük van az ilyenfajta kommunikációban. Igazából legtöbben közületek csatornaként szolgáltok és most itt kifejezetten azért vagytok, hogy fenntartsátok az energiákat a bolygóval való párbeszéd miatt, hogy az létrejöhessen.


2016-ban és azt követően elengedhetetlen az, hogy tisztában legyetek azzal, hogy minden egy isteni terv szerint zajlik és semmi sem történik ok nélkül, véletlenül, legyen az természeti jelenség, vagy emberi kölcsönhatás, interakció. Bármennyire is az emberiséget bűnösnek kiáltják ki a „globális felmelegedés” miatt, mi azt mondjuk nektek, hogy a Föld változása ebben az időszakban akkor is megtörténik és akkor is lezajlanak bizonyos folyamatok, ha egy nem-iparosodott, mezei társadalomban élnétek.


Hát persze azért olyan tettekre van szükség, hogy ne szennyezzétek tovább a bolygót és megállítsátok az erdők kivágását és ne szennyezzétek a vizeket és a forrásokat, de ezek a Földi változások nem az emberiség helytelen cselekedetei miatt történnek, nem azok váltják ki, sokkal inkább azért, mert az emberiség úgy döntött, hogy felemelkedik. Az viszont egy abszolút tény, hogy fokozódnak a hurrikánjaitok potenciái és ennek köszönhetően felmelegednek a vizeitek is. És ha ti emberek felelősséget szeretnétek vállalni a Globális Felmelegedés miatt, akkor nem elsősorban az iparosodást kell okolni ezért. Ahogy már mondtuk a Globális Felmelegedés be fog következni, még akkor is, ha most egy mezei, földművelő társadalomban is élnétek volna.


Még egyszer elmondjuk, hogy ne értsétek félre a környezetszennyező ipari hulladékokat és a károsanyag-kibocsátást meg kell szüntetni, meg kell fékezni és ellenőrzés alatt kell tartani az emberiség egészsége és a bolygótokon tartózkodó élő birodalmak, királyságok érdekében. De a Globális Felmelegedés fő oka a Föld belső olvadt magvának centrifugális forgásának felgyorsulásával van kapcsolatban.


Az olvadt mag forgásának felgyorsulása megnöveli az olvadt vas-nikkel mag tömegét és hőmérsékletét. A forgás által termelt hő viszont felmelegíti a föld külső köpenyét. A magasabb centrifugális forgás befolyásolja a belső és külső mag közötti nyomás, forgónyomaték nagyságának arányát a bolygó belső központi részében. Ezek (külső és belső olvadt mag) ellentétes irányban forognak eltérő sebességük szerint.





A Forgónyomaték/Nyomás és Arányváltás


A bolygó magvának, forgatónyomatékának és arányának megváltozása viszonylagosan egy nagyon fontos mechanizmus, amely jelentős változást vált ki a bolygótokon a mostani időtök e szakaszában. Ezzel megnöveli a belső mag tömegét és térfogatát és ennek következtében a következő időkben megnövekszik az ionos kibocsátás is, amit Schumann Rezonanciának neveztek.


Ezek a mélyreható változások fontos szerepet játszanak a bolygó planetáris mátrixának átalakításában. Ezek a kiigazítások most is folyamatban vannak és szükségessé tesznek bizonyos „finomhangolásokat”.


A jelenlegi hangolások még nem teljesek, nem elégségesek, mert eléggé kiegyensúlyozatlan a bolygó központi magon belüli része, és ahogy a mag balra és jobbra forog, annak megfelelően kell lennie egy kiegyensúlyozó erőnek is. Ellenkező esetben az egyensúly nélküli Föld nem lenne képes átköltözni egy magasabb oktávba, ami szükséges ahhoz, hogy fogadni tudja majd a magasabb dimenziókhoz vezető 2038-as éveteket.

Ironikusan szólva, ha az emberiség tömeges méretben felismerné annak az igazságát, hogy az elektromágneses kiigazítások, kiegyensúlyozások nélkül nem következhet be még erőteljesebb változás a Földön, akkor nem lenne még több földrengés és aztán tornádó, hurrikán, amik kiegyensúlyoznának bennetek és a Földet, értitek? Aztán még majd egy újabb földrengés, még nagyobb hurrikán még erősebb tornádó, amik egy-egy saját mintát hoznak létre, akkor az sem az emberiség, sem a Föld számára nem lenne támogatás, segítség. Olyan módon lehetséges ez, amikor van egy előrelátható, előre jelezhető elektromágneses energia, amely körülhalad a bolygón és körülcirkulál az új kristályos hálón, majd áthatol a földön és kiegyensúlyozza belül.


Ez nem történik meg akkor, ha megakadályozzátok a földi változásokat, hogy ott teremtsenek egyensúlyt, ahol szükség van arra. Ha elmulasztjátok az egyensúlytalanságot kiigazítani, akkor biztosíthatlak benneteket arról, hogy az globális kataklizmákhoz vezetne makroszinten. Jobb, tehát ha mikro szinten jönnek létre a kiegyensúlyozások, mert ezzel megakadályozhatjátok a makrót, tudjátok?



Összevegyített energiák és megszabadulás az akadályoktól


2016-ban tovább folytatódik az összevegyült energiák beáramlása, vagyis ez azt jelenti, hogy 2016 lineáris áramlási folyamatában vibrációs hullámok tisztító és akadálymentesítő szakaszai követik egymást. Ez idő alatt a megoldatlan energiák továbbra is a felszínre kerülnek annak érdekében, hogy szembe tudjatok nézni velük. természetesen mind makro és mind mikro szinteken, külön-külön planetáris események fognak bekövetkezni. De mindegyik csak akkor, ha valamilyen szinten egy megoldatlan problémával szembesültök, vagy konfliktusok maradványai vannak még. Ezekkel mind szembe kell néznetek és nem szabad megijedni, félni tőlük.



2016. megszabadító mintái


Mesterek, az asztrológia és annak helyes alkalmazása az egyike a gravitációs és elektromágneses hullámoknak, amelyek befolyásossal vannak az emberek fizikai testére, éteri testére és érzelmi mátrixára. Ez teljesen valós, igaz és nem egyfajta néphiedelem. Nem a horoszkópról beszélünk, hanem sokkal inkább a nagyon is valóságos energiahullámokról, amelyek időzített frekvenciákkal, fény és színkódokkal indukción és egyesített mintákon keresztül befolyásolnak E minták vibrációi teljes mértékben hatással lesznek rátok, akár elfogadjátok ezt, akár nem. Bár sohasem fognak nagyobb befolyással bírni rátok, mint a szabad akaratotok. Ha ismeritek ezt, felismeritek, tisztában vagytok a vibrációs minták hatásaival, akkor még hatékonyabban tudtok dolgozni velük és elkerülhetitek az ellentétes mintákat. Ennek megfelelően lehetőségetek lesz felismerni és megérteni és azokkal foglalatoskodni és így a buktatókat is bölcsen el tudjátok kerülni, értitek?


Az Új Földön 2016-ban a Kristályháló túlsúlyba került a mágneses háló fölé és ennek következtében, mind a bolygók és mind a csillagok gravitációs energiái, mint a Fény egyfajta kifejeződései hatással lesznek rátok. És ez egy olyan erő behatása, ami az Isteni Gondolat sajátos energiakollázsaként játszik szerepet ebben. Vannak olyan befolyásoló minták az Emberiség Kollektív Isteni Aspektusából más szóval az úgynevezett Egyetemes Elméből, amely során különleges kódok oltódnak be a földbolygóba a Kristályhálón keresztül, a napfordulók, napéjegyenlőségek, fogyatkozások megnyíló fázisai során.



2016 Látszólagos káosza


Ennek megfelelően 2016-ban, ti egy olyan kristályos időzítésben vagytok, amelyben a planetáris hatások, kozmikus energiákkal kombinálva jelentkeznek, és amely nem vonatkoztatható az asztrológiai gravitációs erők által létrehozott különleges és összesűrített intenzív tisztítással az új Föld paradigmájában. Ezt az intenzív tisztítóerőt akár nevezhetitek Árnyéknak vagy árnyékerőnek és ezeknek viszont van egy időzített szabad áramlásuk egy sajátos frekvenciális időszakaszuk, amik felszínre hozzák az elnyomást és frusztrációt, akár indokolt vagy sem, de válaszolni kell rájuk és láthatóan is tudni kell kezelni őket az emberi tapasztalatok tárolóedényéből és mindezeket meg is kell nyilvánítani a valóságotokba.

Ami eddig rejtve volt, vagy el volt fojtva az a felszínre szivárog. A múlt vétkei és a megoldatlan konfliktusok, amelyeket lehet, hogy elrejtettetek, elétek fognak jönni ezekben az időkben és felelősen szembe kell nézni és elszámolni velük, megtisztítani azokat.

Ezek most, a félreértések, a durva visszahatások és illúziók ideje. Egy olyan energia támogatja, szélsőséges kifejeződésekkel, elnyomásokkal és visszahatásokkal, amelyek kellemetlen kódokat ültetnek vissza, sőt még olyan nem kívánatos kiáradásukat, mint amilyen az „Árnyék”.



Az Isteni Terv


Álljatok meg egy pillanatra megint, újra, hogy ismét elmondjuk nektek azt, hogy jelenleg semmi sem történhet meg körülöttetek, ok, vagy cél nélkül. Bár az ellentétek (mint például a sötét energiák) léteznek a kettősségben, ahogy ti tartjátok, létezik a jó és rossz, de ezek egy céltudatosan létrehozott illúzió miatt van így. Magasabb szempontból nézve a fenti polaritások nem léteznek és mindezek mind a legfőbb jóhoz vezetnek el bennetek.

A Föld egy kísérleti terep, bár a dualitásban szerzett tapasztalatok nagyon is valóságosnak tűnnek, de olyan lényeges leckéket tartalmaznak, amelyek a társ-teremtéssel (teremtőtársként) való fejlődéseteket segíthetik. Most tanuljátok, fejlesztitek, tanítjátok magatokat azt, hogy ti vagytok a magatok tanítói, tanítjátok magatoknak, hogy optimálisan tudjátok majd kezelni az energiákat és hogy képesek legyetek a „Minden Ami Van” tudatos társ-teremtői (teremtőtársa) lenni, a „Teremtő Istené” ahogy nevezetik őt. Ami most van az egy fejlődési fokozat, vagy tanfolyam a Kettősség vagy Dualitás Egyetemén, amely leckék tartalmazzák az ellentétek valóságát, a jót és rosszat is ideértve. És mivel ezek az ellentétek léteznek a kettősségben, szükségszerű az, hogy a szeretet útján az úgymond „jót” válasszátok majd.

A sötétség és a fény, a jó és a rossz harca bennetek zajlik. Többen közületek a fényt árasztják ki magukból, míg az emberiség családjából mások még egyelőre nem. A tanulmányok szerves részét képezi az, hogy megtaláljátok magatokban az Egységet. Ezt az egyesülést, egységesedés létrehozását szerves egésszé, még igazán nem lehet megérteni a kettősség területén, mert a 3. dimenzióban csak egy részét érzékelitek a valóságnak, nem az egészet. Az ellentétek valójában a polaritásban (elkülönültségben) vannak, és ennek megfelelően kell meg tanulni kezelni azokat. El kell tudni engedni a félelmeket ebben a folyamatban.


Ne értsétek félre azt, amit mondok. A sötétségnek össze kell csapni a fénnyel, hogy a fény érvényre jusson, és bár a már említett kettősségben lévő jó és rossz valójában nem létezik, de azok a 3. dimenzióban mégis vannak, mint a valóságotok rendszerének létfeltételei. Ezek, mint a jó és rossz, meglehetősen leegyszerűsített fogalmak, de idők elteltével arra szolgálnak majd, hogy megtanítsák nektek a létezés szentségét és a tudatos teremtői felelősségvállalás eléréséhez, vezetést, iránymutatást adjanak végig az utatok során.





A Gazdaság



Mesterek, az előttetek álló 2016-os évben, ezekben az időkben van még egy félelmeket kiváltó életterületetek, és ez a gazdasági rendszeretek. A legtöbb gazdasággal foglalkozó média úgy látja, hogy a gazdaságotok egy hullámvasúton száguldozik és ez szédületes hullámlovaglás továbbra is folytatódni fog és ez egy igen jelentős félelmet és aggodalmat vált ki belőletek. Ezeket a motivációkat többnyire a vezetőitek, irányítóitok félelmei váltják ki, akár politikai indokok alapján, vagy egy olyan „stabilizáló” áruérték meglétének kérdése, mint a nemesfémek, arany, ezüst birtoklása. Közülük néhányán elutasítanak bármiféle változást, tagadó állásponton vannak és egy olyan félelem alapú előrejelzésekkel azonosultak, amelyek egy teljes gazdasági összeomlást jósolnak. Na, megint a félelmeknél vagyunk.


Egy magasabb nézőpontból mi azt mondjuk nektek erről, hogy a gazdasági összeomlás a félelmükkel van megalapozva azzal, amit a tagadók a félelem-üzeneteikkel hirdetnek, és az nem szolgálja a bolygót, mert ezek a félelmek, nem az Új Földbolygó útjára vezetnek el, így 2016-ban és azt követően sem. A félelem nem útja a tudatos teremtéssel való magasabb fénybe jutáshoz. Kedveseim, a gazdasági rendszereteknek meg kell változnia és meg is fog változni. A teljes gazdasági összeomlás viszont nem szolgálná az Új Földet. Lesz viszont egy kiismerhető emelkedő-süllyedő mintája, amely hosszabb távon mérvadónak is tekinthető, de a globális összeomlás nem lehetséges.


Az úgynevezett 1%, a pénzügyi, bróker hatalom, (akik birtokolják a Föld vagyonának csaknem teljes részét) akik a kapzsiságon és erőszakon tartják fenn hatalmukat, kénytelenek megelőző intézkedéseket tenni, ami nem hagyja azt, hogy a gazdasági összeomlás bekövetkezhessen. De őket nem az önzetlenség elve vezérli, hanem csak a saját céljaik szerint teszik ezt.

De legyetek biztosak abban, hogy idők múltával az új energiában egy sokkal igazságosabb rendszer fog kialakulni és fejlődésen mentek keresztül, amelyet a tömegek ki fognak követelni, és mert azt meg fogjátok teremteni. Ezzel a rendszerváltás egy új formája fog végbemenni, de hogy teljes legyen, még néhány évtizedet vesz igénybe, mert ez egy fokozatos folyamat.


Azonban kérlek, vegyétek figyelembe azt, hogy azok a személyek, akik erősen a gazdasági katasztrófa félelmeihez kötődnek, előfordulhat velük, hogy személyes tapasztalatként fogják megnyilvánítani és ezzel fognak rátok rontani, hogy féljetek.



Zárásul

Így hát azt mondhatjuk, a Felemelkedés új kezdetében vagytok. És 2016-ban a Föld tovább folytatja az új formájába való átalakulását, amely lehetővé teszi az emberiségnek, egy tudatosabb ébredését és hogy folytatni tudja az útját egy magasabb dimenzionalitásba való tudatos felemelkedését. Az Új Föld most a Kristályos Háló segítségével hordozza az új mátrixát, amely lehetővé teszi, hogy az emberiség sokkal jobban tisztába legyen saját valódi természetén belül létező multidimenzionalitással. De ki kell hangsúlyoznom azt, hogy a félelmeket fel kell szabadítanotok magatokból, mert a félelmek érzéketlenségben tartanak meg bennetek. Azt kívánjuk még mondani, hogy az év felé ívelő pályákkal kapcsolatosan minden rendben van felfelé, és nem tartanak lefelé. Éppen ellenkezőleg az egek, mennyországok megnyíltak.

Biztosíthatlak bennetek arról, hogy egy új Nap virradata előtt vagytok és ez valójában a Nap nagy változása lesz, és ez hozza el nektek az Új Föld csodálatos fényét. Kedveseim mi tesszük csodálatossá ennek megjelenését. Ebben az új korszakban a keresőkre hárul az a feladat, hogy kivetítsék az örömüket, kivetítsék a fényüket a Kristályos Összhangzás kiterjedésének érdekében, mert a mentális fény minden olyan fotonját, amit kivetítettetek az exponenciálisan felerősödik és ez által minden sokkal gyorsabban bekövetkeznek a történések, 2016-ban az Új Energiában. Így e fontos szerepeteket nagyobb jóakarattal magatokra vállalva, a teremtő erőtök megnövekszik az úgynevezett Vízöntő Felemelkedésben.


A földmozgások, a tisztítások, a látszólagos káosz és az intenzív jelenségek nem céltalanul vannak. De azok közületek, akik a Fényt szolgálják, képesek kihasználni és hasznosítani a változó energiákat a bolygón, az együtt-teremtés, a világszeretet az Emberiség Felemelkedése céljából. És ne feledjétek azt sem, hogy a Felemelkedés idejében, és egy szívdobbanás alatt megtörténik majd, a szerint ahogy személyesen, vagy mindannyian hogyan hattok és adtok a közösségeiteknek.


Metatron Vagyok a Kristályos Szolgálatban álló Tyberonnal és megosztom veletek ezeket az igazságokat. Szeretve Vagytok!
És ez így van…és ez így van