2015. november 24., kedd

Teremtő szer 2015.11.25-én Pilisszántón

Teremtő szerbe hívjuk a Magokat,
 nagyon nagyon fontos !!! 
2015.11.25.-én 19 órakor Pilisszántón a Boldogasszony kápolnánál


2015.11.24. 16:18 Istengyermek


Áldott  Mag-Testvérek   novemberben   Veres  Mónikával  egyeztetett   időpontban,   erős csillagállás   lesz,  ami  hatékonyan  segíti   aktiválni  a -NEMZETÜNK  ÉS  A  FÖLD  SZÁMÁRA  FONTOS -  IDŐKÓDOKAT.   Szeretettel   várunk  benneteket november 25-én  szerda  este  19  órai  kezdettel , közös  szertartásra   Pilisszántón  az  Istenanya  Szentélyében. Gyülekező 18 .30-kor.
Akinek  hívása  van  jöjjön, hogy a  SZENT  SZÍV  EREJÉVEL  INDÍTSUK  EL   ISMÉT   KÖZÖS  TEREMTÉSÜNKET .
Szeretettel   és  Áldással  Veres  Mónika   Balog  Ilona  Szelei  Magdolna
A mondandó szöveget Magdolna hozza magával.


A  november 25. szerda este most kivételesen JÓ pillanat lesz a Teremtő Szertartáshoz, mert ezen az estén egyrészt egzakt a nagy erejű, mágikus jövő-teremtő Neptun-Szaturnusz kvadrát, másrészt ezen az estén Telihold is lesz az Égen a Bika csillagképben, ami termékenység szimbólum is! A Merkúr bolygó a Szaturnusz mellé áll szerdán, amely a gondolatok és a kimondott szavak teremtő erejét tovább fokozza! A Neptun a Vízöntő csillagkép jövő vízében halad, tehát kifejezetten a jövőnket TEREMTJÜK meg ezen az estén minden szívből hangosan kimondott szóval - egyénileg és nemzeti szinten is. A Szaturnusz és a Merkúr a beavató Kígyótartó és  Skorpió csillagaiban jár, ez a szerda este tehát fokozottan a beavatás és a misztikus mély változások pillanata. A Skorpió csillagkép egyik nagy titka, hogy a változás a mélyben megy végbe, a felszín alatt, eleinte láthatatlanul. De hatása a Vízöntő csillagképpel való teremtő fényszög révén konkrét átalakulást hozhat a fizikailag látható világban is.


2015. november 12., csütörtök

Meditáció az Eseményért 2015-11-21-én


Itt az ideje, hogy ismét akcióba lépjünk! Itt az ideje, hogy saját kezünkbe vegyük a világunk sorsát! 
Mindannyian egyetértünk abban, hogy a bolygó felszabadításának folyamata túl lassú. Itt a lehetőségünk, hogy együttesen felgyorsítsuk a folyamatot. 



2015, november 11. szerda

Tegyétek közzé!

 Meditáció az Eseményért

2015-11-21-én


Videó:

Szöveg:

Itt az ideje, hogy ismét akcióba lépjünk! Itt az ideje, hogy saját kezünkbe vegyük a világunk sorsát! 
Mindannyian egyetértünk abban, hogy a bolygó felszabadításának folyamata túl lassú. Itt a lehetőségünk, hogy együttesen felgyorsítsuk a folyamatot. 

Ezért kisebb, nagyobb csoportokban, mint egyének és társaságok találkozni fogunk november 21-én. Ezen a napon egy fontos ciklus fog véget érni és egy másik kezdődik el. Ez a fordulópont, ahol kihasználhatjuk a megnyilvánulásunk kollektív erejét támpontként használva, hogy felgyorsítsuk azokat a változásokat, amire mindannyian várunk. Tömegek fognak összegyűlni ezen a napon és kérik a pozitív földönkívüli csillagtestvérek és a Fény földalatti lényei jelenlétét és beavatkozását, amely segíteni fog minket a bolygónk felszabadítási folyamatában a sötét erők elnyomása alól, így a történelmünkben először esélyünk lesz megteremteni a saját jövőnket, a Föld szabad polgáraiként.




Ezen a napon a mi tömeges fáradozásunk lesz az a gyorsító hatás, amely segít aktiválni a Tervet, így az kiteljesedhet. A mi fellépésünk azon a napon a mi nyilatkozatunk a Fény Győzelméről. Adjátok ezt tovább! Terjesszétek el világszerte! Kérlek, jelentessétek meg a honlapjaitokon és blogjaitokon! Ha ismertek egy alternatív média kiadót, elküldhetitek neki. Létrehozhattok egy facebook csoportot azoknak a helyi embereknek a számára, akik ezt teszik a világnak a felétek eső részén. Nekünk is szükségünk van egy fő facebook csoportra erre az eseményre. Készíthettek erről egy videót és terjeszthetitek a Youtubon.

Tudományos értekezések igazolták az emberek csoportos meditációinak pozitív hatásait, így mindannyian, akik részt vesztek ezen a meditáción, ténylegesen segítetek közelebb hozni hozzánk az Eseményt:



Ezt a meditációt november 21-én, szombaton fogjuk végezni a 
közép-európai idő szerinti este 9:12 órakor. (21 óra 12 perckor).

Az időzónátok szerinti meditáció idejét itt ellenőrizhetitek:



Tanácsok a meditációhoz:

1.  Használjátok az egyedi technikátokat, hogy a tudatosság relaxált állapotába kerüljetek!

2. Fejezzétek ki a szándékotokat, hogy ezt a meditációt eszközként használjátok a Közzététel és a Jelenség folyamatának felgyorsításához!

3. Vízualizáljatok egy Fénysugarat, amely a Lélek Csillag csakrából árad (20 cm-rel a fejetek felett) minden meditáló Lélek Csillag Csakrájába!




 
             4. Most vízualizáljátok a közös Fénysugarat, amely szétterül a Föld energiarácsán és összeköt a bolygó felszíne, a bolygó felszín alatti és az egész naprendszer minden érző lényének Lélek Csillag csakrájával. 

Vízualizáljátok az összes lényt, aki részt vesz a Föld harmonizálásában azzal a céllal, hogy létrehozza a Közzétételt és a Jelenséget olyan gyorsan, ahogy csak lehetséges egy pozitív módon. 

Vízualizáljátok az összes strangelet és legújabb bombát, hogy hatástalanították és eltávolították azokat. 

Vízualizáljátok az összes egyéb különleges fegyver-technológiát, amelyet felrobbantottak és gond nélkül eltávolítottak. 

Vízualizáljátok földönkívüliek jelenlétének és a titkos űrprogramoknak a teljes nagyszabású Közzétételét a tömegtájékoztatásban. 

Vízualizáljátok az Esemény létrejöttét, amely végül felszabadítja a Földet.


 



Az Eseményről ebben a cikkben olvashattok:


A legfrissebb hírek az Esemény meditációról (forrás)

http://2012portal.blogspot.com




A táblázat szövege magyarul:


Mit kell tudni 

Sok állami tisztviselő, CEO-sok, nagy bankárok stb. felháborító bűntetteket követtek el az emberiség ellen korrupttá tették a szociális rendszerünket, sajtónkat stb.

Kialakult az ellenállás és a hivatalos társaságok tagjai legális módon le fogják tartóztatni őket és becsületes lehetőséget adnak nekik, hogy felszabadítsák a Földet

A tömegtájékoztatás tiszta felvilágosítást fog kapni arról, hogy valójában mi történik 

A világ pénzügyi rendszere összeomlik és 3 – 15 napra bezár. Egy új, korrekt rendszer fogja felváltani azt. 

Mit kell tenni

Békésen készülünk az átalakulásra. Lehetséges, hogy átmeneti zavarok lesznek a közlekedésben, az és energia- és élelmiszerellátásban. Biztosítsátok a szükséges dolgokat 3 – 15 napra! 

 Maradjatok nyugodtak! Ez nem egy hadiállapot.  Ez nem egy puccs. Semmi nem lesz rátok hárítva. Kapcsolódjatok a közösségetekhez és segítsétek egymást. 

Informálódjatok! Beszéljétek meg a dolgokat, hallgassátok a híreket, végezzetek saját kutatásokat! 

Ha lehetőségetek van, segítsetek mindenkinek, figyeljetek rájuk, különösen az élelem és energia szükségletekben.


Ennek az Eseménynek a pontos ideje nem adható meg, de a terv jól halad.
Nagyobb bőség és szabadság lesz.

Az eddig elnyomott megoldások az egész bolygón szabad utat kapnak.

Fordítás: M Anna


Megjegyzés:
Minden eszközt ragadjunk meg a pozitív változás segítésére!
Lásd: Teremtsünk új jövőt - Hívom az őserőt
http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2015/11/teremtsunk-uj-jovot-hivom-az-oserot.html
Milly






2015. november 10., kedd

Az Újhold 11:11 energiakapuja nyílik 2015.11.11.-én

Megnyílik egy energiakapu előtted, melyen keresztül megvalósulnak a gondolataid. Válaszd meg bölcsen a gondolataidat ezekben az időkben, mert ezek segítik beteljesüléshez a vágyaidat.


2015. November 11. – Az Újhold 11:11 energiakapuja nyílik
Minden Újhold tökéletes alkalmat ad arra, hogy vágyaink megvalósításával foglalkozzunk, hiszen ezen a napon különleges segítő energiákat kapunk az Univerzumból.
A szerdai Újhold azért különleges, mert ahogyan a dátum is mutatja, egy különleges energiakapu nyílik, ami óriási erővel járul hozzá álmaink manifesztálásához.

11:11 - 1111: Angyali szám, melynek jelentése:
Megnyílik egy energiakapu előtted, melyen keresztül megvalósulnak a gondolataid. Válaszd meg bölcsen a gondolataidat ezekben az időkben, mert ezek segítik beteljesüléshez a vágyaidat.
A félelmeiddel egyáltalán ne törődj, különben azok válnak valóra! /Doreen Virtue/
A Skorpió az Újhold jegyében van, így ez különösen alkalmas arra, hogy befogadd az életedbe vágyott dolgokat és mind magadnak, mind másoknak is jót adj.
Hogy ezen a napon félelmeink helyett vágyaink teremtő ereje domináljon, mondd el az alábbi kéréseket:
Drága Istenem, és Angyalok, köszönöm, hogy ezen a napon a félelmeim helyett a szeretettel és fénnyel teli gondolataim teremtenek és ma általatok vezérelve teljesen biztonságban érzem magam, és tudom, látom és érzem, hogy vágyaim az isteni időzítés szerint a Föld összes élőlényének javát szolgálva válnak valóra. Köszönöm, hogy képes vagyok elfogadni az életembe érkező Isteni ajándékokat, csodás megoldásokat, melyek saját belső békémet és mindenki örömét és javát szolgálják.
Drága Istenem és Angyalok, köszönöm a bőség életembe most érkező valamennyi formáját és köszönöm, hogy embertársaimmal együtt emlékeztettek az Univerzum bőségének végtelenségére, mely valamennyi élőlénye számára a legnagyobb jót biztosítja, hiszen Isten gyermekeiként ez mindannyiunk osztályrésze.
Köszönöm, hogy vágyaim már valóra is váltak:
…..itt sorold fel mindazt, amire vágysz……
Ezt kérem, vagy ettől nagyobb jót, mely mindenki számára a legjobbat hozza el.
Köszönöm.
Az Imát nyugodt körülmények között, lágy zeneszó mellett, gyertyát gyújtva mondd el. Ezzel készülve az imára, lelked ünneplőbe öltözik, belép a hétköznapok rohanásából a Most-ba és ezáltal tisztábban kapcsolódsz össze az Univerzum Fényével. Az Ima előtt kérheted Szent Mihály Arkangyalt, hogy legyen melletted.

Egy gyertyát meggyújtani és szíved tiszta szándékával egy fohászt elmondani a legnagyobb jó érdekében nem mágia, hanem a mindannyiunkban ott lévő Isteni szikra, szeretet teremtő erejének használata a Föld összes élőlényének békéje érdekében.
Mi teremtjük a világunkat, attól függően, hogy mit rakunk bele saját szívünkből. Teremtsünk ezen a napon csodákat, fényt, és szeretetet, ami közelebb visz minket ahhoz, hogy egy boldog világban éljünk!
Szeretettel: Sándor Judit

Forrás: http://joportal.hu/johirek.php?readmore=2402



2015. november 9., hétfő

Figyeld a jeleket! 11.09.

Ez most volt, van... Láttátok a nagy reklámot Budapest utcáin? Az van ráírva, hogy "Figyeljétek a jeleket!" Na tessék!
Milly


Figyeld a jeleket!









Nap mint nap találkozhatunk különböző csodákkal, csak észre kell venni.

A fotók 2015. november 9-én készültek.

Forrás: facebook




2015. november 2., hétfő

Csillaggyermeink-unokáink


Csillaggyermeink-unokáinkról az alábbi videó részletében. 
Érdemes most csak azt megnézni... felemelő, szívet melengető!

33.14.-től a 42.22-ig