2015. szeptember 28., hétfő

Menekültügy : Megoldás és figyelmeztetés- videó



"Nem kell fűhöz-fához futkosni, hogy megtaláljuk a megoldást."
"A döntés a kezedben van."


Menekültügy : Megoldás és figyelmeztetés
2015.0906





2015. szeptember 20., vasárnap

Provokációk - Meleron 09.19.

"MERJ LÉPNI .... VÁLTS VILÁGOT.... EZ MA UTADHOZ, ÉS A FÖLDI ÉLETEDHEZ..MÉRHETETLEN FONTOS ...
LEGALÁBB TE ! MERJ DÖNTENI ... !"

" PROVOKÁCIÓK - nézd meg ..sok ember nem mer lépni ... például egy munkahelyről, ... kiprovokálja, hogy kirúgják ... mert nem mer magától felmondani ... 
vagy - egy párkapcsolatban ..gyáva kimondani, hogy vége... s inkább még rugdossa a párját... bántja amíg a másik végre elmegy.... 
vagy - elnyűtt baráti kapcsolatokba... nem szó nélkül elmegy.... hanem cinikuskodva ... hergeli ellenkezésekkel a másik embert..
ezer példád lehet az életben ..

DE NÉZD MEG ...AZOK AZ EMBEREK ..akik irányodba már rég döntöttek ...de.... gyengék ....és nem merik vállalni saját maguk előtt döntéseiket,... megpróbálják ..másokra testálni ... másokra bízni ....

Ha érzed....ez a célja valakinek , hogy .helyette Te hozd meg a VÉGSÓ DÖNTÉST.... NINCS MIRE VÁRNOD.... TE FOGSZ MEGKÖNNYEBBÜLNI A TOVÁBBI NEG. ENERGIÁKTÓL, HELYZETEKTŐL ÉS.... FŐLEG LÉLEKBÁNTÁSOKTÓL ..

MERJ LÉPNI .... VÁLTS VILÁGOT.... EZ MA UTADHOZ, ÉS A FÖLDI ÉLETEDHEZ..MÉRHETETLEN FONTOS ...

LEGALÁBB TE ! MERJ DÖNTENI ... ! ÉRTED ! S A SZEBB VILÁGÉRT !

Mert minden ami pocsék számodra..mocskos energiákkal ruház fel nap mint nap ..és Te sem leszel olyan tiszta...amilyennek ...vágyod a Világot mert a VILÁGOD...A VILÁG..VÁLTOZÁSA..NEM ÚJ ..DE BELŐLED FAKAD... !!!!
(Meleron- http://meleron.hu )

2015. szeptember 19., szombat

Béke Meditáció Európáért szept.20-án



Béke Meditáció Európáért


A menekült-válság Európában elhatalmasodott:


Ezért kérték a Fény erők a lehető legtöbb ember támogatását az európai emberektől a mi a meditációnkhoz. El kell érniük az embereknek a kritikus tömeget ez által. Kérjük osszátok meg weboldalakon és blogokon ezt az információt. Tudományos vizsgálatok is megerősítették már a tömeges meditáció pozitív hatásait az emberi társadalomra, így valóban nagy hatást érhetünk el. 

Oszd meg iphone-on, vagy hozz létre Facebook-os csoportot a helyi embereknek. Vagy készíts videót és tedd fel youtube-ra.
A meditáció szeptember 20.-án lesz vasárnap. Közép-európai (CEST) idő szerint 19:00-kor. (Magyarországon ez este 19:00-kor!-szerk.Sandal) Kairóban 19:00, Londonban 18:00, New York-ban 13:00, Chicagóban 12:00, Los Angelesben 10:00. 

További időzónákért kattints ide: 
  

Instrukciók:

1. Használd saját technikád a nyugalmas tudatállapot eléréséhez (összpontosíts a lélegzésedre pár percig).  
2. Fejezd ki szándékodat, hogy békét és gyógyulást hozz az európai helyzetre.
3. Képzelj el egy fénysugarat, ami a Lélek Csillag csakrádból árad (kb. 20 cm-el a fejed fölött) a Lélek Csillag csakrájába mindenkinek aki meditál.  
4. Képzeld el, ahogy ez a közös fénysugár kiterjed a Föld energiahálójába és eléri Európát a világ összes tájáról, összekapcsolódva mindenki Lélek Csillag csakrájához, aki érintett az itteni helyzetben, összehangolva és inspirálva az embereket, hogy békés megoldást találjanak.
Vizualizáld, hogy minden menekült ételt, vizet, szállást, orvosi segítséget kap és emberséges bánásmódban részesül. Képzeld el, hogy minden menekült és rendőr, aki erőszakossá válhat megnyugszik, és békés megoldásokat választ. Vizualizáld, hogy a sötétség erőinek minden tagját, akik magukat menekültnek álcázva próbálnak beszivárogni Európába, felismerik és őrizetbe veszik a rendfenntartó erők. Képzeld el, hogy Európa megőrzi a békét és stabilitást, amit az elmúlt 70 évben elért.
A meditációhoz FB-on ide is csatlakozhattok: https://www.facebook.com/events/550804825072775/

Nagyon fontos, hogy az Európában érintett emberek közül minél többen tisztában legyenek, hogy támogatjuk őket a világ minden tájáról ezzel a meditációval, így a Fény energiáját, amit küldünk és kapnak tőlünk képes lesz arra, hogy meggyógyítsa ezt a helyzetet. Ezért arra kértek a Fény erők, hogy tájékoztassam az embereket - főleg európaiakat - emailben, a Facebook-on, Twitteren és más kommunikációs eszközökön keresztül. Azt is kérték, hogy az emberek  emberek részt vegyenek ebben a helyzetben Európában, és hogy tisztában legyenek , hogy mi lesz az őket támogató ezzel a meditáció, így a fény energiáját küldünk majd kapott, és képes lesz arra, hogy meggyógyítsa a helyzet. Ezért kérte a Fény erők, hogy tájékoztassa a kapcsolatok Európában, hogy mi lesz segítve őket ezzel a meditáció, e-mailben, a Facebook, a Twitter és más kommunikációs eszközök. Azt is kérték, hogy ezeket az információkat terjesszék az emberek Európában saját kapcsolataikon keresztül. 
Cobra/Fordította: Sandal / www.fenyorveny.hu
Közzétette: www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!





2012portal.blogspot.hu

2015. szeptember 14., hétfő

Menekült ügy egy hipnoterapeuta szemével 09.10.

Mi teremtünk a gondolatainkkal... saját sorsunkat is. Ezt már tudósok bebizonyították. Tapasztaljuk is, ha elég tudatosak vagyunk. /Milly







Menekült ügy 
egy hipnoterapeuta szemével

2015.09.10.

Másról sem lehet hallani és beszélni, mindenhol ez a téma. Mindenkinek van véleménye, hallani ezt-azt. Nyilván nem kis dologról van szó, de nézzünk azért mögé egy kicsit. Nagyjából két tábor alakult ki rengeteg érvvel és ellenérvvel. Én nem ezekről szeretnék írni, mutatnék egy másik nézőpontot és kíváncsi vagyok arra, ki az, aki tud vele azonosulni.

Ez egy mesterségesen gerjesztett folyamat. Nézzük:
1, Olvasni olyat, hogy Amerika pénzeli az egészet és ezzel 2 legyet üt egy csapásra… Nem tudom, nem láttam, de el tudom képzelni, logikus. Nem erről szeretnék beszélni, hanem arról, amit látok.
2, Biztosan látom, hogy a média szinte csak ezzel foglalkozik. Nyilván a média mögött is hatalom és pénz van. Minek hívjuk a tévében bemutatott információt? Televízió programoknak. Tele-vízió program, vagyis távolból-látvány-programozás. Mondjuk: manipuláció, befolyásolás. Sokan tudjuk, mégis hagyjuk.

Itt jegyezném meg, hogy szerintem hogyan is működik a világunk:
Az agyukkal „látunk”. Az agy az egyetlen hely, ahol a „világ”, amiről azt hiszed, hogy most „körülötted” van, létezik. Minden szubjektív, viszonylagos, relatív. Ez a legkisebb kvantumrészecskétől a legösszetettebb rendszerig igaz. Ezért igaza van annak, aki ellenzi a bevándorlást és félti az irháját és pontosan ugyanolyan igaza van annak, aki segíteni akar és sajnálja őket. Igazatok van! Mindenkinek igaza van, de tudd, hogy a másiknak is igaza van, még akkor is, ha pont ellentétes a tieddel. Szemünk csak elektromos jeleket küld. Csak amikor agyunk egy látszólagosan háromdimenziós valósággá dekódolja ezeket a jeleket, ténylegesen csak akkor létezik a világ, amiről azt hisszük, hogy körülöttünk van. Hányszor van abból félreértés, ha amit te egyértelmű ténynek hiszel, a másik ember pont ugyanazt másképpen látta. Nincs világ „körülöttünk”, ahogyan azt érzékeljük, hanem minden az agyunkban történik, vagy legalábbis az illúzió egyik szintjén így van. És ez minden érzékszervvel hasonló. Vegyünk egy példát:

A show hipnotizőrök rendszeresen tréfát tudnak űzni az emberrel, hisz gond nélkül pillanatok alatt egy citromról elhitetik az emberrel, hogy alma és azt vígan megeszi az áldozat. Fintorgás nélkül, érzi az alma illatát, a héját sem találja túl keménynek vagy rágósnak… Én ilyesmivel nem foglalkozom, terápiás eszköznek használom, de tanulmányaim során csináltam olyan gyakorlatot, hogy 1 dl vízre mondtam hogy pálinka, és 10 perc nem kellett a kliens teljesen részeg és bódult lett. Minden tünetet produkált, majd amikor azt mondtam, h 15 perc múlva elmúlik a hatása, mértük stopperrel, nem foglalkoztunk az idővel, csak vigyáztunk a srácra és ha hiszitek, ha nem, elmúlt másodperc pontosan. (Meg kell jegyeznem, hogy ez egy előzetes belegyezéssel történt és tudta a srác, hogy ez lesz és még úgy sem tudott mást tenni) Ez csak egy példa, lehetne hozni több százat, csodálatos gyógyulásokról és hangulatváltozásokról, de talán ezt könnyebb elhinni. Nem is ez a lényeg, hanem az hogy vegyétek észre:

1, Manipulálnak titeket, a szátokba adják a szavakat, hogy csámcsogjatok rajta
2, Az van, amit elhiszel. Azt „látsz, amit az agyadban projektálsz. És itt van a lényeg! Ezért írom ezt az egészet, hogy VIGYÁZZ! Sokan vagytok és ha sok agy ugyanarra gondol, nagy energiák mozdulnak meg!

„Soha egyetlen hópehely sem érezte magát felelősnek egy lavinában”

Ha félsz attól, hogy sokan jönnek és elszaporodnak és kitúrnak, esetleg a terroristák kirobbantanak – igazad lesz

Ha segíteni szeretnél és sajnálod őket és nyitott karokkal várod – igazad lesz
És itt olvad össze a két tábor. Teljesen mindegy hova tartozol, pont azt erősíted, amit nem szeretnél. ESZKÖZ VAGY és a bevándorlók is eszközök. Itt jöhetnének megint összeesküvés elméletek, hogy ki és miért akarja ezt. Nem mindegy? Az a kérdés, te mit akarsz! Egy játszma, amiből tudatosan csak úgy léphetsz ki, ha nem foglalkozok vele, nem teszed bele az energiád a gondolatod. Hisz megosztok veled még egy nagy igazságot:
Először van a gondolat, ha mellé raksz érzelmet, majd energiát és időt, akkor az megteremtődik. Fizikailag manifesztálódik.

Ezt olvashatod a népszerű „gazdagodj meg okosan könyvekben” és a Bibliában a teremtés történetben és igazából minden nagy vallás teremtés történetében. Te is teremtesz. És FELELŐS vagy azért amit teremtesz, akár tudatosan teszed, akár tudattalanul, a világodat te alakítod olyanná, amilyen. No, most te hol tartasz? Mennyi időt foglalkozol már ezzel a témával? Mennyit agyaltál magadban és mennyit beszélgettél erről másokkal? Esetleg dühös vagy, gyomorideged is van tőle? Félsz? Vagy megszorul a szíved egy-egy kép láttán; szomorúvá tesz? Együtt érzel? Elképzelted már Európa pusztulását? Hol tartasz a teremtésben? Te is gerjesztesz? Elég! Térj magadhoz és tudd mit akarsz, mi a célod, mibe fordítasz energiát és figyelmet!

Felelősségérzetből írom e sorokat, hisz nincs jogom kérni senkitől, hogy dobja ki a tévét vagy többé ne posztolja ezeket a gerjesztett híreket. Én csak egy kicsi hópehely vagyok, aki nem akar elsodródni a lavinával, nincs mögöttem pénz és csak a közeli hópelyhekhez tudok szólni. Még azt sem kérem tőled, hogy oszd meg én nem kényszerítelek, nem befolyásollak és nem gerjesztek. Azt csináltok, amit akartok, szabadok vagytok. Egyébként csak annyira vagytok szabadok, amennyire mertek azok lenni, de ez már más téma. Köszönöm, hogy elolvastad az én igazságomat.

Velez Robi, pont olyan hópehely, mint te

https://www.facebook.com/photo.php


2015. szeptember 2., szerda

Vagy elfogadod ezt a tényt - Meleron 09.02.




..HOGY EGY SZEBB ÉS JOBB VILÁGOT AKARTÁL..SOKAKKAL EGYÜTT..... EZÉRT MEG KELL KÜZDENI ... egy más szinten más módszerekkel is..




" VAGY ELFOGADOD EZT A TÉNYT, VAGY .... MÁS UTAT KAPSZ !

- Azzal , hogy felvállalod, hogy különféle módszerekkel nyilvánosan vagy ..incognitóban segíted az ébredő embervilágot.... felhívod magadra a figyelmet a neg. oldal felől .
Ez ÍGY TERMÉSZETES ! Ezért kapod a rengeteg e világi és nem e világi figyelő lényt magad mellé vagy épp a támadásokat, a harcokat ...testedre vagy épp éteri szintjeiden ..
DE A MELLETT, HOGY NÉHA EZ KÍNKESERVES ...néha pedig az életed múlik rajta a Földön .. megéri ..
MEGÉRI ..MERT...EZ AZ ÚT EZZEL JÁR....nincs olyan, hogy "ó én csak jót adok másoknak nekem a jó jár ".. ilyen nincs... !!!
KIKÉPZŐ TÁMADÁSOK JÁRNAK MELLÉ ..
Sokszor szóltam már erről, de újra... mert sokan most értetek erre a szintre.....
MINDEN TÁMADÁST AMIT KAPSZ ..A LELKED ENGEDÉLYEZ TESTED FELE...
ENGEDI .... ILLETVE NEM GÁTOLJA ISTENI SZINTŰ ERŐTÁRÁVAL..MERT AZ EMBER RÉSZEDNEK IS MEG KELL TAPASZTALNIA !!!!!
Az Ember részed-tested, idegrendszered.... mind egy kis védettebb burokban élt eddig.... most kapod igazán a MINDENT a nyakadba...
Ha azt várod, hogy "ó mikor lesz ennek vége , mikor lesz már csak béke és szép és jó "..akkor még nem állsz készen arra, hogy ELFOGADD.... EZ A TÖRTÉNET...NEM CSAK RÓLAD SZÓL!!!
ARRÓL..HOGY EGY SZEBB ÉS JOBB VILÁGOT AKARTÁL..SOKAKKAL EGYÜTT..... EZÉRT MEG KELL KÜZDENI ... egy más szinten más módszerekkel is.... Földön , Égen ..mindennapokban és misztikus utadon is...!
Amit eddig nyomtak beléd éveken át, hogy jön az aranykor..dátum szerint egy hódefullszuper dimenziókapunyitás...meg hálelúja itt a szeretet világa..
Na ezt kapod éppen ..csak épp nem egy villanásra....
A dimenziók benned és körülötted vannak ..ahogy a kapuk is.. ahogy a szép és a jó is..de ugyanúgy benned is benned van rengeteg neg. dolog... ha akarod ha nem így vagy teremtve... két összetevős Yin-Yang lény vagy..
de, hogy melyik út fele mész ..az Rajtad áll ..
Ne ítéld el aki nem a fényt nyalja...csak fogadd el ... Ők épp azért vannak, hogy..Te tehesd és tudd merre akarsz menni ...
és még mindíg újra és újra.. aki Téged támad...életedre tör..vagy megállítani akar...vagy érzed... súlyosabb gátakat szab számodra... vagy szeretteidnek .. NEM KELL A SZERETET NEVÉBE TŰRNÖD... NEM MÁRTÍRNAK ÉRKEZTÉL ÉS TOVÁBBRA SEM AZ VAGY....
AZ ÖNVÉDELMED ...AZ ELSŐ ..HISZEN HA TE NEM LÉTEZNÉL ..A FÖLD MA NEM AZ LENNE AMINEK LENNIE KELL AZ EMBERISÉG NEM OLYAN LENNE AMILYEN ÉS NEM TUDNA VÁLTOZNI ...A VILÁG AZZÁ AMIVÉ ... A NAGYOBB SZÁZALÉKA VÁLTOZNI SZERETNE..
SEGÍTSD AKI KÉRI .....ÉS HAGYD BÉKÉN AKI NEM ...
szép erőket ! mára is...
(Meleron) "



Nem mindegy



" ..nem mindegy, hogy reggel mikor felébredsz és egy új napod van... megásod az alapjaidat...vagy elásod magadat..az adott napra .. kapsz újabb 24 órát... hogy Élet-Szobrászként..megalkosd saját , Neked tetsző műved... Nem fogja senki értékelni ...ne várj érte hálát.... Te lehetsz csak hálás azért magadnak ha nem cseszed el a saját napodat.... a tegnapoddal... a régmúltaddal... ÚJ NAP- ÚJ TÖRTÉNET.. ÍRD MEG VALAMI IZGALMASRA...VALAMIRE AMIRE NAP VÉGÉN AZT MONDOD... MEGÉRTE ITT LENNED ! Csodaszép LETISZTULÓ korszakot Neked - Benned ! Shákámoi Meleron http://meleronmisztikuskunyhoja.blogspot.hu