hathor_4Hathor üzenet a Föld számára Tom Kenyon közvetítésében
AZ ÉLETFA
Úgy látjuk, hogy ti vagytok maga az Életfa és az Élő Misztérium. Ennek az az oka, hogy finomenergia-testeteknek ezernyi energiacsatornája van, amiken keresztül a kozmosz egyéb dimenzióiból spirituális fény érkezik hozzátok.
Ezek olyanok, mint a fa ágai, és ezért nevezünk benneteket és ezt a meditációt az Életfának.
A jógik a finomenergia-csatornákat nadinak hívják. Ebben a meditációban a teljes nadirendszereteket aktivizálni fogjátok, abból a célból, hogy spirituálist fény bejuttatásával megkönnyíthessétek a lét magasabb rezgésű tartományaiba való bejutásotokat.
Az idő felgyorsulása és a Káoszcsomópont kiterjedése miatt sokatok tapasztal fokozott fizikai, érzelmi, kapcsolati és interdimenzionális nehézségeket. A Fa ágainak – saját testeteknek – több fénnyel való feltöltése a fény magasabb frekvencián való rezgése miatt nagy segítségetek lehet. Egyúttal a tudatosság magasabb állapotaiba való átmenet is lágyabb lehet.
Bár ezt a meditációt egy adott időpontban végezzük, bármikor kedved szerint újra felidézheted és ilyenkor mindig hasznodra fog válni.
HeilungA Világmeditáció
A Világmeditáció május 31-én 17:30-kor EDT (Eastern Daylight Saving Time) szerint (magyar idő szerint 23:30). Az energiák megindítása 30 percig fog tartani tehát 18:00 EDT-ig (magyar idő szerint szombat éjfélig). Az energiák hullámai 24,5 óráig lesznek aktívak, vagyis június 1. 18:00 EDT-ig (magyar idő szerint vasárnap éjfélig).
Ezen időszak alatt a meditáció alkalmazása mindvégig nagyon erőteljes és hatásos lesz.
A meditáció középpontja a New Yorkban tartott „Az Élet Fái” rendezvény lesz. Ez a csoport elő fogja állítani azokat az energiákat, amik lehetővé fogják tenni a hullám globális kiáradását.
Nézőpontunk szerint ez a Világmeditáció annyiban különös, hogy az energiahullám kibocsátása előtt a fény Buddhai Birodalmaiból való erőteljes beáramlását is megindítjuk. Az átvitel forrása Vajradhara, a Hang Ős-Buddhája lesz.
Az új teremtés hangkódjai már önmagukban is hatalmas erőt képviselnek, és ezzel az energetikával kiegészítve meg fogják sokszorozni a hullámok rátok gyakorolt kedvező hatását.
A Világmeditáció a következőkben ismertetésre kerülő hangmeditációból, majd az ezt követő elcsendesülésből áll.
A Világmeditáció első szakasza
A meditáció első részében a Belső Kristálypalota c. hangokat fogod hallgatni, amit már korábbi Világmeditáció során is alkalmaztunk. Most azonban a hangokat teljesen más módon fogod felhasználni.
Első lépés:
Az első lépés nagyjából 5 perc hosszú. Ezalatt a testedet világító fényrostok hálózataként képzeled el. Ahogy ezekre a nadikra, – fény csatornákra – összpontosítasz, a tisztelet, a megbecsülés, a hála koherens érzésébe lépsz, ami elmélyíti a megtapasztalást, és egyúttal fel is erősíti azt.
Ebben a lépésben elképzeled, hogy a nadik megnyílnak a kozmosz interdimenzionális részei felé és rendkívül kedvező hatású és életerősítő energiákat vonzanak magukba.
Második lépés:
A meditáció második lépése is mintegy öt perc hosszú. Észre fogod venni, hogy a zene is teljesen megváltozik, ahogy ehhez a részhez érsz. Ebben részben a figyelmed a tobozmirigyre és a fej középső részére irányul. A teljes rész folyamán elképzeled, hogy egy lótuszvirág nyílik a fejed tetején. Lehetővé teszed így, és hagyod, hogy a kozmikus energiák a koronacsakrádon át a tobozmirigyedbe jussanak.
Harmadik lépés:
Ez a rész is öt perces, és a hangok ugyanazok, mint az első lépésben. Ekkor újra azt képzeled el, hogy tested nadik (finomfény-csatornák) hálózata, és hogy jótékony és életerősítő energiákat vonzanak a kozmoszod interdimenzionális részeiből.
Van még egy nagyon fontos végső lépés. Érezd, hogy összekapcsolódtál a Földdel, így a nadikon belépő energiák lejuthatnak a Földbe, a lábaidon és a pránacsatornádon keresztül. A pránacsatorna a test középvonalában haladó energiavezeték, a fej tetejétől a gátig (a nemi szervek és a végbél közötti rész) ér. Ennek az a célja, hogy le tudd földelni azt a hatalmas mennyiségű mennyei energiát, amit várhatóan össze fogsz gyűjteni.
Ha kihagyod a meditáció ezen részét, lehet, hogy lebegni fogsz a boldogságban egy darabig, de használhatatlanná válsz önmagad és mások számára. Ez pedig nem célja a meditációnak.
A meditáció igazi célja, hogy gyengéden megemelje a nadijaid rezgésszintjét, a fényrostokét, a TE saját Életfádét, hogy megkönnyítse a tudat magasabb rezgésű tartományaiba való átváltozásodat.
A Világmeditáció második szakasza
A második szakasz az elcsendesedésé.
Csak maradj magadban, és figyeld a testedben/lelkedben/szellemedben végbemenő finomenergia-mozgásokat. Ha olyan környezetben vagy, ahol ez lehetséges, azt javasoljuk, hogy feküdj is le és helyezkedj teljes nyugalomba. A helyzetedtől függetlenül hagyd, hogy tizenöt percig önmagadban legyél a meditáció aktív szakasza után.
Összefoglalás
A meditációt a magasabb tudatosság felé való átalakulásotok kritikus pontján adjuk át. A Világmeditációt úgy időzítettük, hogy úgymond a Kozmikus Tojás megrepedése legyen.
Ez a meditáció egy energetikai kulcs, ami megnyithatja előtted a fénybirodalmak kincseit, és lehetővé képes tenni, hogy át tudj lépni az előtted álló szűk kapun.
A Hathorok
2014.03.26
Tom gondolatai és megfigyelései
A meditáció
A Hathorok leírása teljesen tiszta, nem látom, hogy bármit hozzá kéne tennem. Így csak néhány ponthoz írok némi kiegészítést.
Az első, amiről szólok, az maga a meditáció. Ahogy a Hathorok megjegyezték az üzenetben, már használták ezeket a hangokat korábban is. A mostani meditáció lépései azonban teljesen mások, mint a korábbiak, így mindenképpen az itteni leírás szerint járj el, nem pedig a Belső Kristálypalota című üzenetben leírtak szerint.
A Világmeditáció Manhattanben május 31-én (szombat) 17:30 EDT-kor (nálunk 23:30 CEST) kezdődik. Itt is utánanézhetsz és kiszámolhatod a saját időzónád szerinti időppontot:
A meditáció első energiahullámának kibocsátása harminc percig, 17:30-18:00 (Magyarországon 23:30-24:00) fog tartani. Azonban az energia tovább fog kiáradni még további 24 órán át. (Magyarországon vasárnap este éjfélig). Ebben az időszakban akármikor, akárhányszor bekapcsolódhatsz, kedved szerint.
Az első szakasz Belső Kristálypalota c. hangmeditációjához vezető linket megtalálod a megjegyzéseim végén.
A Világmeditáció fontos része a második tizenöt perces szakasz, az elcsendesedés lépése. Ez a rész életbevágó, mert ezalatt fogod tudni beépíteni az első szakaszban összegyűjtött dinamikus energiákat. Nagyon javaslom, hogy ne lépd át a csendes befelé figyelési részt.
Utazás a fák mitikus birodalmába
Nem, nem hagyott el a humorérzékem.
„Az Élet Fái” c. előadás létrehozását eredetileg az a személyes meggyőződésem indokolta, hogy az anyag és a lélek nem feltétlenül áll egymással ellentétben. Annak ellenére, hogy sok vallási és spirituális hagyomány ezeket (a lelket és az anyagot) látszólag szöges ellentétben állók találkozásának tartja, mégis lehetséges lenne a tudat egy tökéletesen koreografált egységeként megtapasztalni.
Ám ahogy az esemény közeledett, egyre nagyobb gondban voltam. Nem tagadhattam le azt a tényt, hogy Földünkről hétről-hétre, ha nem napról-napra egyre több növény és állatfaj tűnik el. Az ökológiai rendszert kikezdtük és nem vesszük tekintetbe saját pusztulásunk hírnökeit.
Hogyan lehetnék képes emelt fővel az Élet Fáiról tisztességes előadást tartani, amikor biológiai létünk legelemibb részeit vesszük semmibe? Hogyan is vezethetnék bárkit a mitikus birodalmakba, amikor a fák biológiai birodalma és a bolygó összes élőlénye támadás alatt áll?
Tudat alatt lezártam az eseménnyel kapcsolatos energiáimat, félretettem az egészet és más dolgokkal kezdtem foglalkozni. Azonban, ahogy az idő közeledett, nem tudtam tovább tagadni, hogy belefagyasztottam magam ebbe az elképzelésbe.
Végül arra gondoltam, hogy lemondom a rendezvényt és visszaadjuk mindenkinek a befizetett összegeket.
Végső kétségbeesésemben „M”-hez fordultam spirituális útbaigazításért. Őt ti Mária Magdalénaként ismerhetitek. Judy-val az oldalamon kérdeztem M-t, hogy mi lehet az, ami a pszicho-spirituális bénultságomból kivezethet.
A maga megszokott ékesszóló módján, amit nem tudok idézni, M azt mondta, hogy a fájdalom és a szomorúság miatt vagyok lelkileg megbénulva. Ez azért van így, mert annyi értékes élet elvesztésének voltam szemtanúja. Az élet pusztulásának legfőbb oka pedig a Föld égbekiáltó semmibe vétele azon kultúra által, aminek én magam is részese vagyok.
Azt tanácsolta, hogy álomban keressem fel az Élet Fáit abban a három mitikus birodalomban, amit be szándékoztam vonni. Mutattassam meg velük a kivezető utam, tanácsolta.
Nem megyek bele a részletekbe, mert túl hosszúra nyúlna. Elég annyi, hogy már majdnem hajnal volt, mire át tudtam törni saját spirituális bénultságom falain.
Már most világossá vált számomra, hogy a New Yorki szeminárium életem legerősebb rendezvénye lesz.
Nem egykönnyen jelentek ki ilyesmit. Az is világos, hogy ilyen rövid idő alatt lehet, hogy nagy kihívás számodra fizikailag New Yorkba eljutni. Ha azonban lehetséges, helyedben én minden követ megmozgatnék, hogy ott lehessek. Mivel 2015-ben alkotószabadságon leszek, legalább még egy év, ha nem több, mire a keleti parton újra fogok tanítani.
A következőkben röviden leírom, hogy mi fog történni és miért érzek így.
New Yorki tanítás három mély hang-alámerülés lesz.
Az első hang-alámerülés: A Világfa
Ez egy sámáni kutatóút lesz saját alvilágunkba (tudattalan elménkbe) a szomorúság, a kétségbeesés, a reménytelenség és a sajnálkozás érzelmi mintáinak átalakítása céljából. Támogatásunkra lesz ennek a feladatnak a végrehajtásában a Tah’zukan, a Felső-, vagy Mennyei Világok lélekhangjainak énekese. Évekkel ezelőtt találkoztam ezzel a különleges sámáni erővel, és azóta együtt is dolgozunk. Tah’zukan energetikai világokat létre-énekel, és ezek segítik a hallgatót, hogy át tudja alakítani belső akadályait és negatívitását. Különlegesen fejlett a mennyei birodalmak áldásainak átadási képessége. Ezek az energetikai áldások áthaladnak a psziché – számomra ennyi év után is elképesztően és ámulatba ejtően mély – rétegein is.
Az alsó világgal folytatott munka után Tah’zukan a mennyei világokkal foglalkozik, és újra áldást ad át a fény ezen magasabb birodalmaiból.
A második hang-alámerülés: A Bölcsesség Fája
Ez a rész a kundalini gyengéd, mégis erőteljes aktivizálása lesz. A második hang-alámerülés során felemelkedik Kundalini Shakti a gerinc mentén a korona csakráig (Sahasrara). Ezen keresztül elérjük a Samadhi-t a jógi transzállapotot. A spirituális fény ezen birodalmaiból a Bölcsesség Fájának „magasabb ágairól” gyűjtünk ismereteket. Ez azért lehetséges, mert a fizikai és a finom testeink a kozmosz élő információ-tárházai.
A harmadik hang-alámerülés: A Bódhifa
Ebben az utolsó szakaszban belépünk a Bódhifa mitikus birodalmába, ami alatt Guatama Buddha megvilágosodott. A Bódhifával való kapcsolatfelvétel után többféle hangmeditáció fogja megnyitni az elme megvilágosodott állapotait. A Bódhifa alatt tartózkodva meditatív állapotban meghívom és átjárót nyitok Vajradhara, a Hang Ős-Buddhája számára. Ezek a sajátos átalakító energiák teremtési hangkódokat közvetítenek, amelyek az újfajta egyéni és közös teremtés útjának időszakára készítenek fel. Vajradhara új teremtési hangkódjai nem csak a teremben fizikailag jelenlévőkre fognak hatni, hanem az egész világra, sőt a létezés összes birodalmának érző lényére is.
Ez a három mély hang-alámerülés önmagunk láthatatlan, mégis fénnyel teli birodalmaiba, az újfajta teremtőenergiák mérhetetlen hullámát indítja meg. A spirituális erő átadás hatására helyreállítva és megerősödve új megértéssel és lehetőségekkel térhetünk vissza életünkbe, kapcsolatainkba és világunkba.
Az esemény utolsó harminc percében közösen fogunk belépni a korábban leírt Hathor Világmeditációba. Mi fogunk csomópontként szolgálni a jótékony energiáknak a világ számára történő kiárasztásakor.
Rendkívül jelentőségteljesnek tartom, hogy a Hathorok a Világmeditációt közvetlenül Vajradhara (a Hang Ős-Buddhája) minden érző lény számára való megnyilvánulása utáni időpontra tették.
A teremben fizikailag jelen lenni az új teremtési kódok közvetítésekor mindenképpen vízválasztó és az életet gyökeresen átalakító lesz.
További információkat a new yorki Élet Fái eseményről közvetlenül a Symphony Box Office weboldalántalálsz, ahol jegyet is tudsz rendelni, vagy a honlapom www.tomkenyon.com Calendar részében.
Akár tudsz csatlakozni fizikailag hozzánk New Yorkban, akár nem, szeretném kinyilvánítani mély személyes megbecsülésemet, hogy részt veszel a következő Hathor Világmeditáción.
Nyilvánvalóan egyetértek a Hathorokkal abban, hogy szűk a kapu, ami előttünk áll. Nekem a szűk kapu azt kifogástalan rezgésállapotot jelenti, ami szükséges ahhoz, hogy saját lényünk magasabb birodalmaiban is a középpontunkban tudjunk maradni.
Másképpen kifejezve, hogy hogyan maradhatunk a mennyekben – saját tudatunk örömteli természetében -, miközben körülöttünk a világ egyre nagyobb káosz felé örvénylik.
Rumi, a perzsa költő soraival szeretnék búcsúzni, mert azt gondolom, hogy a hatalmas személyes és közös átalakulásra – a forma gyors és gyökeres megváltozására – vonatkozó fontos igazságot mond ki:
„A szomorúság az örömre készít fel. Kérlelhetetlenül kisöpör mindent a házadból, hogy az öröm megtalálhassa a befelé vezető útját. Lerázza a sárga leveleket szíved ágairól, hogy új zöld levelek nőhessenek a helyükön. Kihúzza a korhadt gyökereket, hogy helyettük új gyökerek fejlődhessenek rejtetten a mélyben. Bármilyen bánat eméssze is szíved, sokkal jobb dolog fogja helyét átvenni.”
Rumi
Kérjük, vedd figyelembe, hogy ezt a hanganyagot nem szabad sehol máshol közzétenni.
©Tom Kenyon 2014. Minden jog fenntartva. másolhatod, eloszthatod ezt az üzenetet bármilyen médián, amennyiben nem változtatod meg, és feltünteted a szerzőt, feltünteted a teljes másolásvédelmi nyilatkozatokat és Tom webcímét: www.tomkenyon.com. A Listening rész meditációi személyes meghallgatásra készültek és Tom Kenyon írásos engedélye nélkül nem lehet másolni, vagy továbbadni. Nem szabad ezeket semmilyen webhelyen közreadni, vagy közösségi média oldalon közzétenni és nemzetközi szerzői jog védelme alatt állnak. Minden felvétel, amit nem a saját honlapomon (www.tomkenyon.com) találsz az engedélyem nélkül és így törvénytelenül kerültek oda.
Fordító: © Bagi Ákos www.lelekmod.hu 2014 Minden jog fenntartva. Másolhatod, meg- és eloszthatod ezt az üzenetet bármilyen médián, amennyiben nem változtatod meg, és feltünteted a szerzőt, feltünteted a teljes másolásvédelmi nyilatkozatokat és a fordító webcímét.
Magyar nyelvű fordítás: Bagi Ákos