2014. március 31., hétfő

A Teremtő tanítása a felemelkedéshez 03.29.



Éjszaka arra lettem figyelmes, hogy  álmomban a  Mennyei Atya szól hozzám és arra kér, hogy tegyem közzé az alábbiakat a felemelkedés elősegítése érdekedékében. A tanítást igyekszem hűen leírni nektek:





2014.március 29.


A Teremtő tanítása a felemelkedéshez



Az Vagyok, aki Vagyok. Én a ti Teremtő Mennyei Atyátok Vagyok. ...Szeretett, drága gyermekeim ! Végtelen öröm a számomra, hogy egyre többen   halljátok meg a hívást és  tudatosan választjátok a felemelkedést. Tanácsaim  nektek szólnak, akik most indulnak el az úton, de elgondolkodásra ajánlom minden Fénymunkásnak is. Az interneten nagyon sokféle  iránymutatást kaptok ehhez, de a legfontosabb azt hiszem eddig ezekből a tanácsokból kimaradt.  


Drága  gyermekeim ! Ahhoz, hogy felemelkedni tudjatok, hogy a Szeretet Törvényei szerint tudjatok élni, elengedhetetlenül szükséges az, hogy magatokat előbb kitisztogassátok, hogy megszabaduljatok, elengedjétek a bennetek lévő " negatív " tulajdonságokat. Ezek alatt   értem a haragot,  a gyűlöletet, a félelmet, a gőgöt, az elfogadást ( minden embercsoportnak  az elfogadását), és a felsorolást  lehet még folytatni. 

Gyermekeim ! Kérlek benneteket nagy szeretettel, nézzetek magatokba és vizsgáljátok  meg, hogy bennetek mik azok a "foltok " amik még akadályozzák a felemelkedéseteket. A feltétel nélküli SZERETET nem jön csak úgy magától nálatok- tisztelet a kivételnek- mert eddigi életetekben olyanok voltak a   körülmények , hogy  erről teljesen megfeledkeztetek. Ahhoz, hogy rezgéseitek emelkedni tudjanak és azokat meg is tudjátok tartani, mindenképpen szükséges az, hogy magatokat valóban kitisztogassátok. 

Figyeljetek arra, hogy gondolataitok, szavaitok és cselekedeteitek egysége meg legyen. Vagyis azt mondjátok amit gondoltok és azt is cselekedjétek. 

Kérlek benneteket nagy szeretettel, hogy figyeljetek oda érzéseitekre és  gondolataitokra és amint negatív érzések   vagy gondolatok jelennek meg, azokat vizsgáljátok meg, hogy miért keletkeztek és  küldjétek el magatoktól őket. Szeretettel kérlek benneteket, hogy az önvizsgálatot ne hagyjátok ki, mert anélkül a rezgéseitek semmilyen módszerrel nem fognak emelkedni. Kérhettek az angyaloktól segítséget, hogy mutassák meg nektek azokat a hibáitokat, amiket ki kell dolgoznotok magatokból. Kérjétek, hogy szembesítsenek benneteket ezekkel. Ezek után viszont ne lepődjetek meg, ha a napjaitokban elétek tárják ezeket és szembesítenek  velük. Azután pedig ha már úgy gondoljátok, hogy sikerült megszabadulni ezektől a tulajdonságoktól, kérjetek visszajelzést, hogy ez valóban megtörtént-e, vagy még további munkát igényel.
A következő nagyon fontos dolog az ego. Kedveseim! Addig, amíg az egótok irányít benneteket és nem ti az egotokat, addig nem tudtok " magasabb osztályba lépni ". Az ego az ami a túlélést biztosította számotokra évezredeken keresztül és nagyon nehezen válik meg az irányítástól.  Ha Rám bízod magad, és már nem a te akaratod a leg-fontosabb, hanem engeded, hogy az Én akaratom érvényesüljön, akkor szabadultál meg az egód irányításától. Ha átengeded az irányítást Nekem, ha elfogadod az ÉGI VEZETTETÉST akkor már jó úton haladsz. 


Mindenki a saját ütemében halad előre ezen a "göröngyös"' úton, ezért mindig lesznek olyanok akik előbbre vannak mint te és lesznek olyanok is akik még csak most indulnak, ezért nagyon fontos az, hogy szeretettel segítsétek egymást és irigykedés nélkül fogadd el a segítséget azoktól akik nálad előbbre tartanak, de ugyanakkor te is segítsd azokat, akik most ébredeznek. 

 

Nagyon fontos, hogy lelkedet, szívedet SZERETET töltse ki, az ÉN SZERETETEM, és ezt a szeretetet sugározd ki mindenfelé amerre csak mész, a családodban, a környezetedben, az utcán. A SZERETET legyen az, ami minden dolgokban vezérel. Ha bizonytalan lennél egy helyzetben tedd fel magadban a kérdést: mit tenne most a SZERETET? És akkor biztosan jól fogsz dönteni. Minden dolgodat szeretettel oldjál meg legyen az család vagy munkahely. Igyekezz kerülni a konfliktusokat. Viselkedj mindenkivel úgy, ahogyan te szeretnéd, hogy veled viselkedjenek. Nagyon sok ember mogorva és frusztrált manapság, de egy  kedves szó csodákra képes.

Szeretett gyermekeim ! Ez nem olyan nehéz, csak rá kell jönni az "ízére" és  hamarosan  természetessé fog válni az életetekben.

Mostanában többször előfordult, hogy még az élenjáró Fénymunkások között is fellelhető egy bizonyos irigység a másikra. Ez abból adódig, hogy a "tudás tortájából" mindenki CSAK EGY szeletkét kap, mindenki más és más szeletkét, és ezeket a szeletkéket kell összerakni, hogy egész torta legyen.




Mindenkinek más a feladata amit végeznie kell és más és más területeken vagytok " profik". Nektek szól kedveseim a következő szeretetteljes figyelmeztetésem. Kérlek benneteket rivalizálás helyett rakjátok össze tudásotokat, hogy így szolgálhassátok az ÉGI TERVET és embertársaitokat, ahogy vállaltátok.
Mindenkire nagyon sok feladat vár még! Én nagyon SZERETLEK BENNETEKET!  Tudnotok kell, hogy soha nem hagylak magatokra benneteket ! Mindig veletek vagyok és mindig veletek vannak angyalaitok, akik vigyáznak rátok és segítenek benneteket, csak kérnetek kell őket és ők MINDENBEN a rendelkezésetekre állnak.

 Megáldalak benneteket gyermekeim  SZERETETEM FÉNYÉVEL ÉS MELEGÉVEL ! Dicsőség nektek drága gyermekeim ! Béke veletek ! Béke veletek !


Csatornázta: SHERAB DÖLMA



 Újabb üzenete a Teremtőnek:

Együtt hatalmasok vagytok! - A Teremtő üzenete 03.31.

 






Most épp 99,9% az esély az idei összeomlásra 03.19.

 

Az alábbi cikket biztatásként osztom meg. Tehát tévedés ne essék! Vagyis ezektől a hírektől nem megijedni kell, hanem örülni neki, mert egy szebb jövő csak az előző romjain tud épülni! 

Előrebocsájtom azt is, hogy vigyázzunk a gondolatainkra, ha ilyen jellegű híreket olvasunk, mert azokban sokszor nem számítják be a várható eseményekbe az emberiség "földalatti" Ellenállási Mozgalmának és a hatalmas spirituális munkát végző Magoknak, továbbá az égi segítőinknek a  tevékenységét, ami a hamarosan bekövetkező  Eseményeket teljesen pozitív irányba fogja fordítani.

 /Dombi Katalin


Marketwatch felmérés szerint most épp 99,9% az esély az idei összeomlásra

Bull-Bear-Markets

Forrás: marketwatch.com
Idők jelei

A globális kockázatok növekednek. Immár negyedszer frissítjük az ipari vezetők véleményének konszenzusát az összeomlás valószínűségét illetően. A tavaly év eleji véleményekhez képest, amikor a megkérdezett szakértők 87 százaléka látta valósnak a krach kockázatát, a helyzet változott. Akkor Ben Bernanke „fenntarthatatlan lufit” látott, Bill Gross „hitel szupernováról” beszélt, Jeff Gundlach nagy „bumm”-ra számított, Charles Ellis azt tanácsolta, hogy „ne legyenek kötvények a tulajdonunkban”, Nouriel Roubini felszólított, hogy „készüljünk a tökéletes viharra”, Robert Shiller szerint „ismét irracionális jókedv uralkodik”, Peter Schiff szerint az „ítéletnap” valószínűsége megkétszereződött, az InvestmentNews pedig azt üzente 90.000 előfizetőjének, hogy „Tik, tak, bumm!”

Néhány héttel később a krach kockázata már 98% volt, amit a befektetői hangulat ünnepek előtti, hirtelen emelkedése követett. Az Egyesült Államok kollektív tudatának elege lett a „gazdasági guillotine-okkal” rémisztgető Halloween utáni negatívizmusból, így egy héttel később 2014-et már a fellendülés éveként ünnepelték. A Bank of America vezető stratégája ujjongva hirdette, hogy „a bikapiacra kell fogadni”. A Nagy Gatsby lelkület az ünnepekre hangolódott. Még Dr. Doom és Nouriel Roubini is vidám dallamot fújt a tévében: „Globális kilábalás várható, vegyünk részvényeket!” – mondták.

Végül mi történt? A Fed. Rövidtávon Ben Bernanke-t Janet Yellen váltotta, aminek a Wall Street igen örült, azt remélve, hogy a távozó Fed vezér pénznyomtatási mániája már nem ronthatja el év végi bónuszaikat. A Wall Street amúgy is teljesen kimerült az év végére, elege volt a rossz hírekből és az állandó politikai drámákból. Kellett már egy kis szünet.

Hálaadásra az „irracionális jókedv” igazi ünnepi mámorrá alakult. Shiller dübörgő bikapiacot jósolt egészen 2017-ig, 2014-et pedig Katy Perry piacra keresztelték.

Mi a helyzet azonban hosszú távon? Mi vár valójában a piacokra 2014-ben? A világ egyik elég sikeres árutőzsdei kereskedője nemrégiben megerősítette, hogy „valami” komoly dolog van készülőben. Nem egy statisztikailag kimutatható hangulatváltozásra gondolt. Nem is egy középtávú elmozdulásra. Amerika, a világ, szóval mi, egy történelmi változás előtt állunk. Egy paradigmaváltás, vagyis olyan felfordulás előtt, amit a legtöbben csak akkor fognak észlelni vagy (némiképp) megérteni, amikor már mélyen benne leszünk.

Hogy mindez mit jelen? Még több veszteséget? Mennyivel többet? Súlyosabbat, mint 2000-ben vagy 2008-ban? Igen. Ez a Wall Street, a többi tőzsde, Washington és a globális gazdaság számára is sok lesz már. Az ünnepek alapján tájékozódó kereskedők azt nézik, hogy hol áll az S&P 500 vagy a Dow, esetleg, hogy középtávon mi várható áprilisra. A Wall Street rövidtávú gondolkodói az aktuális történések alapján lépnek, legyenek azok negatív vagy pozitív irányúak.

De az említett kereskedő múltja azt mondja, hogy érdemes figyelnünk rá. Jóslatai egybevágnak a felmérésekkel. A mögöttes érvelés pedig egyszerű: Yellen folytatja az olcsó pénznyomtatás politikáját. Tavaly nyáron, amikor még Bernanke volt a főnök, a Wall Street attól tartott, hogy Larry Summers politikája negatívan hatna a bónuszokra. Bill Gross a mennyiségi enyhítés végét akarta, ugyanakkor a piacon emelkedtek. A Pimco veszített, Gross tévedett. Tévedése pedig abból az alapvetően hibás monetáris politikából ered, ami egészen Greenspan-ig és a Reagan-i gazdaságpolitikáig nyúlik vissza.
Most azonban valami komolyabb dologgal állunk szemben, ami ráadásul megjósolhatatlan. Makrogazdasági katasztrófa Kínában? Oroszországban? Politikai dráma, mint amilyen a Berlini fal leomlása volt?Olajháború?

Mit látunk?
A felmérések olyasmit mutatnak, mint amiről az előző összeomlás előtt írtunk.
Időkjelei: A világ gazdaságának egyre kevesebb köze van a valósághoz. Ahogy azt a fenti cikk is szemlélteti, egyikünk sem látja előre, hogy pontosan hogyan alakul a helyzet és mikorra várhatók tényleg világmegváltoztató események a pénzvilágban, de azt tudjuk, hogy a világkormány által megvalósításra kerülő béke és bőség előtt az elitnek káoszra és súlyos szegénységre van szüksége.

Forrás: Idők jelei


2014. március 27., csütörtök

A Seuso -kincsek története- Frissítve 03.31-én!


Frissítés: 
Újabb információk alapján ki kell jelentenem, hogy  eddig nem láttam jól a kincsek jelentőségét. Kiderült, hogy az ezüsttárgyakon olyan kódok szerepelnek, melyek itthonra kerülvén beindították azon energiákat, melyek nemzetünk felemelését szolgálják. Tanulságképp mindenki számára, nem törlöm az előző véleményem... 
Az élet sokkal bonyolultabb, mint amennyit mi látunk belőle! Nem tudhatjuk sokszor, hogy mi miért történik, vagy mi mire lesz majd jó. 

Mea culpa! /Dombi Katalin 
2014.03.31.



2013.03.27.
Azért tettem föl ezt a cikket, mert sokan nagy örömmel osztogatják a hírét "a kincsek visszaszerzésének". Aki elolvassa az alábbiakat, az rájön arra, hogy ez a cécó mennyire fölösleges és egyben taszító.

Persze aki ezen a "kincs" témán már túl van, annak fölösleges elolvasnia. Sokak számára nem az arany és az ezüst jelenti az értéket.



 A hír: 

4,5 milliárd forintért megvásároltuk a Seuzo-kincseket, a több darabból álló római ezüst tárgyakat.

Kell ez nekünk? Nagyon kellett? Nem is magyar, hanem római az ezüst! 

Most miért vagyunk ezzel többek? Kevesebbek lettünk viszont 4,5 milliárd forinttal. Közben gyerekek éheznek, és embereket tesznek ki az utcára az otthonukból, állásukból.

Szépek, szépek az ezüstök, de vér, kapzsiság és csalás tapad hozzájuk....  Milyen értéket képviselnek számunkra? Miért jó ez hogy itt vannak?

Érdemes elolvasni a kincsek történetét. /Dombi Katalin





Ezüsttálak véres titkai - a Seuso-kincsek

Titkos műveletek sorát hajtotta végre Magyarország a Seuso-kincsek néven ismert késő római kori leletegyüttes magyar eredetének bizonyítására azóta, hogy a felbecsülhetetlen értékű színezüst tárgyakat 1990-ben kiállították New Yorkban a Sotheby’s aukciósház árverés előtti sajtóbemutatóján.
Öt éve titokban majdnem megvásároltuk őket, de a válság közbeszólt. Azóta minden, ami történt, államtitok. Az is, hogy nemrég a Seuso-ügyben vádat emeltek Laborc Sándor, az NBH egykori főigazgatója ellen. Laborc Sándor az egyetlen, akinek eddig bíróság előtt kellett felelnie a Seuso-kincsek magyar eredetének igazolására a 23 éve tartó nyílt és titkos nyomozások során feleslegesen, olykor szabálytalanul, néha törvénysértő módon elköltött sok-sok millió forintért. Első fokon bűncselekmény hiányában felmentette őt a bíróság, a fellebbviteli tárgyalás valamikor májusban lesz a Fővárosi Ítélőtáblán.
Erről az ügyről hivatalosan csak annyi tudható, hogy „bizonyos állami feladatok végrehajtása érdekében az e célra létesített pénzalapból egy konkrét kifizetés történt”, az ügyészség azzal összefüggésben emelt vádat Laborc Sándor ellen hűtlen kezelésért, amit az elsőfokú bíróság szerint azonban nem követett el. Csak vélelmezni tudjuk, hogy még a Gyurcsány-kormány idején valaki információt, vagy egy feltehetően a Seuso-kincsek részét képező magánkézben lévő tárgyat ajánlott fel Magyarországnak. A polgári titkosszolgálat kifizette a kért összeget, az információt vagy a tárgyat azonban nem kaptuk meg, vagy nem volt hasznosítható, a kifizetés tehát kidobott pénz volt. Mondjuk nem ez volt az első ebben az ügyben.
Sem a rendőrség, sem a Belügyminisztérium nem tudta, vagy nem akarta megmondani lapunk érdeklődésére, hogy a kincsek 1990-es felbukkanása óta összesen mennyit költött az ország a visszaszerzésükre. Egy kevéssel a 2002-es kormányváltás előtt készült előterjesztés 150 millió forintos pénzalap létrehozására tett javaslatot a Seuso-kincsekkel összefüggő kifizetésekre, de annak már nem találni nyomát, hogy végül is külön erre a célra létrehozták-e a pénzalapot. Csak a Laborc Sándor ellen emelt vádból sejthető, hogy igen. Azt azonban már végképp nem tudni, mennyi pénzről volt szó és abból mennyit költöttek el.
December 17-én lesz 33 éve, hogy a Fejér megyei Polgárdi község közelében lévő kőszárhegyi kőbánya tőszomszédságában álló romos Borbély-pincében a robbantásra készülődő bányamunkások rátaláltak a 24 éves Sümegh József holttestére. Mivel Sümegh sorkatonai szolgálata alatt vesztette életét, halála ügyében a katonai ügyészség járt el, ők helyszíneltek a Borbély-pincében is. Sümegh hozzátartozóinak elmondása szerint ránézésre állapították meg, hogy a közvetlenül leszerelés előtt álló sorkatona (négy napja volt még hátra) önakasztás következtében halt meg, és ezzel a maguk részéről az ügyet lezárták. A család hiába tiltakozott.
A dísztál, bal alsó
részén jól olvasható
a „PELSO” felirat
Hiába hajtogatták, hogy „a Jóskának tervei voltak”, a leszerelés után építkezni akart, már megvette a telket, a téglát, a sódert és a vasbeton gerendákat is. Nem számított. Tíz év és egy rendszerváltozás kellett ahhoz, hogy a hozzátartozók kétségeinek helyt adva a Legfőbb Ügyészség újravizsgáltassa Sümegh József halálának körülményeit. Gyermekeiket a sorkatonai szolgálat alatt gyanús körülmények között elvesztett szülők sora fordult a rendszerváltozást követő években az ügyészséghez, kérve a történtek ismételt kivizsgálását. Sokan csak tudni akarták, hogy pontosan mi történt, mik voltak a körülményei a valós vagy állítólagos balesetnek, amelynek következtében „a szocialista haza védelme közben gyermekük életét vesztette”.
A Sümegh József halála körülményeinek tisztázására elrendelt vizsgálatot a kezdetektől sejtések, rejtélyek és talányok kísérték. A helyiek már akkoriban is mondogatták, hogy Sümegh amolyan amatőr régész, kincskereső volt, és talált is néhány igazán értékes dolgot. Egy kétkilósra becsült ezüsttárgyért, amelyről később többen úgy tartották, az is a Seuso-kincsek egy darabja lehetett, 150 ezer forintot (mai áron mintegy 6,4 milliót) kapott 1976-ban. A rendőrök feljegyezték a hallottakat, elkönyvelték, hogy ha Sümegh gyilkosság áldozata lett, a bűntény egyik lehetséges indítéka kincseinek megszerzése lehetett, aztán ennyiben maradtak. Senki nem beszélt akkoriban még a majd kétmázsányi ezüstleletről, amit Sümegh és egyik ismerőse lovas kocsin fuvarozott el a bánya közeléből egy rejtekhelyre. A rendőrségnek volt akkoriban épp elég dolga; rendszerváltozás, bűnözési hullám, sok felülvizsgálandó régi akta, s ha a helyieknek nem fontos tisztázni a történteket, hát ők sem fognak megszakadni. Főleg, hogy a bűnügyi szakértők továbbra sem tudták kizárni az öngyilkosságot. Az ügy szép lassan ismét „ad acta” került. Számtalan kérdés maradt megválaszolatlan.
Sümegh családja szerint a leszerelés előtt pár héttel Jóska szinte egyik napról a másikra megváltozott. Magába fordult, arra kérte őket, hogy ne látogassák meg őt a laktanyában, majd december 11-én, pár nappal a leszerelés előtt rendkívüli szabadságot kért és kapott, de nem haza ment Polgárdiba, hanem egy Székesfehérvárhoz közeli faluban élő rokonaihoz, akiknél két éve nem járt. Ott zavaros magyarázatot adott arra, miért nem megy haza. A rokonok elkönyvelték, hogy a Jóskával valami nincs rendben, de nem faggatták tovább. Három napig várt, majd gyalog és lovas szekéren végül mégiscsak Polgárdiba ment, de még mindig nem haza. December 14-én délután többen látják egyenruhában Polgárdi-ipartelepen. Kétszáz forintért csokoládét vásárolt a rokon gyerekeknek (ez akkoriban igen jelentős összegnek számított), majd betért a telepi kocsmába, ahol két idegennel suttogva beszélgetett. Ittak egy felest és egy sört, majd gyalog elindultak a kőszárhegyi bánya felé. A három férfi lábnyomait még napokig megőrizte a sáros talajra frissen leesett hó. Három pár lábnyom egészen a Borbélypincéig vezetett, de vissza már csak kettő.
A rendőrség szerint azonban ez még nem bizonyítja, hogy az a két ismeretlen megölte Sümegh Józsefet. Meglehet, hogy összevesztek, nem jött létre a remélt üzlet, vagy más okból, és azok ketten otthagyták a férfit, aki később felakasztotta magát. Az 1990-es nyomozás első szakasza nagyjából ezzel a konklúzióval zárult. Aztán felbukkantak New Yorkban a Seuso- kincsek. A 98 százalékos tisztaságú ezüstleleteket Lord Northampton megbízásából hirdette meg árverésre a Sotheby’s aukciósház. Tizennégy ezüsttárgyat és a feltehetően azok elrejtésekor tárolóedényükként szolgáló rézüstöt. A leletegyüttes kikiáltási árát 40 millió fontban határozták meg. A kincsek magyar eredetére egyfelől az egyik méretes tálon olvasható „PELSO” felirat árulkodott, ami a Balaton ókori neve. Másfelől az a nyilvánvaló hasonlóság, ami a kincsek és egy, a Magyar Nemzeti Múzeumban őrzött négylábú edénytartó (quadripus) között látható. Utóbbit még 1878-ban találták fakitermelés közben. Az ilyen négy-, illetve háromlábú (tripus) edénytartókon olyan tálakat helyeztek el, mint amilyenek a Seuso-kincsek között is megtalálhatók.
Régészek és történészek egybehangzó véleménye szerint a kincseket egy Pannónia területén élő magas (szenátori) rangú római előkelőség kaphatta ajándékba a IV. században. Ő lehetett Seuso, akiről pontos származási hely híján a kincseket elnevezték. Seuso tíz-egynéhányezer négyzetméteres palotája a mai Kőszárhegy térségében az akkor bővizű és széles Sárvíz nevű folyó partján állhatott, a palota egyik sarkában kikötő is volt. Innen néhány kilométerre találták meg 1878-ban a négylábú táltartót, és valószínűleg ugyanott, vagy annak a helynek a közelében áshatta ki Sümegh József a Seuso-kincseket valamikor 1976-ban. Szakértők nem zárják ki, hogy a quadripus is a Seuso-lelet része lehetett. Ami viszont tény, hogy egykori munkatársa szerint Sümegh ezüstlelete 40 vagy 41 darabból állt. Arról, hogy ténylegesen mekkora is lehetett a készlet (amit Seuso ajándékba kapott), megoszlanak a vélemények. Ha kanalakat, késeket és villákat is kapott a tálakkal és kancsókkal az ő római pártfogójától, a készlet akár a 250 darabot is elérheti. Az illegális műkincspiacon a nyolcvanas években házaltak külföldön olyan ezüstkanalakkal, amelyek a leírások alapján a leletegyüttes részét alkothatták, s akik megvételre kínálták állítólag többek között Lord Northamptonnak is, köthetők azokhoz a körökhöz, amelyektől a ma ismert 14 Seuso-tárgy később darabonként az angol főnemeshez került.
Itt élt Sümegh József
Magyarország egy évvel a kincsek New York-i kiállítása után perbe szállt azok tulajdonjogáért, miután kiderült, hogy a lord hamis libanoni származási iratokkal próbálta értékesíteni azokat, de vesztettünk. Frank Koszorús, a hazánkat képviselő magyar származású amerikai ügyvéd szerint, mire Magyarország perbe szállt, egy sor kérdés már eldőlt, s ezek jelentősen korlátozták a mozgásterünket. „A lehetőségek és a költségvetési keretek között mindent megtettünk”, fogalmazott Koszorús Dézsy Zoltán 1997-ben bemutatott, a Seuso-kincsekről forgatott dokumentumfilmjében. Akkoriban kormányszinten foglalkoztak a Seuso-kincsek sorsával – már csak a várható magas perköltségek miatt is. A kabinet a végső döntés előtt Boross Péter belügyminisztert bízta meg, hogy tisztázza, érdemes-e pereskedni a kincsekért. Boross akkori nyilatkozatai szerint minden szakterület igennel felelt a kérdésére, így ő a tárcák és hatóságok véleménye alapján Magyarország perbe szállására tett javaslatot a kormánynak.
Ma már úgy tűnik, 1990-ben mindenki azt mondta, amiről azt gondolta, hogy a kormány hallani szeretett volna, s amit ő maga is remélt, tudniillik, hogy be tudjuk bizonyítani: a kincsek Magyarországot illetik. Valójában esélytelenek voltunk a lord fél tucat harcedzett amerikai ügyvédjével szemben. Felkészületlenek voltunk. Elvileg ugyan a rendőrségtől a régészekig mindenki betette a közösbe, amit a Seuso-ügyben tudott, csakhogy ez a „minden” alig volt több a semminél. Bár ma már abban sem lehetünk biztosak, hogy valóban mindenki mindent betett-e a közösbe. Voltak szemtanúink, néhányan a hetvenes évek közepén a kezükben tartották a kincs egyes darabjait. Mások csak láttak hasonló, földből kiásott, koszos ezüsttárgyakat Sümegh Józsefnél. Némelyek vásároltak is tőle, és akadt, aki ráfizetett, mert egynémely tárgyat később még a feketepiacon sem lehetett eladni. Néhány méregdrága, súlyos antik ezüsttárgy végül gyerekek játékszereként szolgált a homokozóban, mielőtt szemétbe dobták volna.
Seuso palotája
Egyetlen tanú sem tudta azonban, hogy Sümegh pontosan hol találta a kincseit. Az ezüstöket szinte megfeketítő, grafitszerű por miatt sokan tényként közölték, hogy a kőbányából kerülhettek elő. Mások szerint valamelyik régi pince mélyítése közben, de az is lehet, hogy az egykori római palota valamelyik oldalági csatornájából, amely az épülethez tartozó kikötőhöz vezethetett. Az amerikai bíróságot azonban mindez nem érdekelte. Mint ahogy az sem, hogy a tárgyakon talált anyagmaradványokban a Balaton-felvidékre jellemző kovamoszatokat találtak a szakértők. Sümegh József nevét, és azt, hogy a kincsekhez vér tapadhat, pedig ki sem volt szabad mondani a bíróság előtt. A bírót egyetlen kérdés foglalkoztatta: van-e bárki is, aki tanúsítani tudja, hogy hol kerültek elő a földből a leletek. Ilyen tanúja pedig nem volt Magyarországnak.
Pedig tudjuk, hogy volt ilyen tanú, kettő bizonyosan. Annak a két pár lábnyomnak a gazdái, akik élete utolsó napján Sümegh Józsefet a romos Borbély-pincéhez kísérték, bizonyosan tisztában voltak a kincsek eredetével. És nyilván azok is a tanúink lehettek volna, akik máig ismeretlen úton-módon kicsempészték a méretes darabokat az országból. Őket azonban mindmáig nem sikerült megtalálni, és talán nem véletlenül, de erről majd később. A New York-i per résztvevői közül többen úgy vélték, hogy Frank Koszorús és csapata nem állt a helyzet magaslatán, és nem csak azért vallott kudarcot, mert Magyarország késve szállt perbe a kincsekért, vagy mert a képviselői anyagilag messze nem voltak úgy eleresztve, mint a 2011-es adatok szerint 120 millió fontos (mintegy 50 milliárd forintos) vagyonnal rendelkező Spencer „Spenny” Douglas David Compton, Northampton 7. márkijának ügyvédcsapata. (Az angol Marquess cím a hercegi és a grófi rang között van.)
Koszorúsnak valójában nem volt stratégiája arra, miképpen bizonyítsa a kincsek magyar eredetét akkor is, ha nem tud megjelölni egy pontot a térképen, hogy „innen emelték ki a kincseket”. Meglehet nem is lehetett erre stratégiát kidolgozni. Számos jel utal arra, hogy történhetett volna mindez másképp is. A hibás döntések, vétkes elhallgatások sora 1984-ben kezdődött, amikor Szilágyi János György professzor tudományos ösztöndíjjal a kaliforniai J. Paul Getty Múzeumban járt, s az ottani antikosztály cseh származású vezetője tucatnyi ezüsttárgyat mutatott neki, amelyeket épp akkor ajánlottak fel megvételre a múzeumnak. Éppen csak kicsomagolták őket. Szilágyi az egyik tálon meglátta a „PELSO” feliratot. Elcsodálkozott, amikor cseh barátja azt mondta, hogy a kincseket Libanonból kapták, és rámutatott az egyértelmű földrajzi utalást tartalmazó feliratra. Akkoriban a Getty múzeumnak volt néhány melléfogása, amikor is nem kellő körültekintéssel vásároltak bizonytalan eredetű tárgyakat. Ez esetben azonban nem hibáztak: a múzeum egyik kurátora ugyanis – arab lévén – első olvasásra megállapította, hogy a kincsekhez csatolt libanoni származási papírok hamisak.
A pince, ahol meghalt
A múzeum egy másodpercig sem foglalkozott tovább a kincsekkel. Persze a hatóságoknak sem szóltak, hogy „van itt pár millió dollár értékű ókori ezüst, és hozzá néhány hamis származási okirat”, egyszerűen hagyták, hogy a tárgyak „jogos tulajdonosa”, Lord Northampton elvigye a kincseit, mintha mi sem történt volna. Szilágyi professzor egy sajtónyilatkozata szerint, hazajövetele után „nem akart foglalkozni a dologgal, mivel a pannóniai kutatásokban nem volt érintett; ő itáliai és görögországi régészettel foglalkozik”. Amit látott elmesélte egy professzortársának, aki meg is említette a különös Los Angeles-i kincsszemlét egy későbbi német nyelvű tanulmányában. Semmi nyoma azonban annak, hogy bármely akkori hivatalosságot tájékoztatták volna a Getty múzeumban történtekről. Így aztán ez az információ, mármint, hogy a New Yorkban kiállított kincseket 1984-ben már megkísérelték eladni az Egyesült Államokban, sem a New York-i perben, sem a magyarországi nyomozásokban nem kapott hangsúlyt. Közben a régésztársadalom csendben sopánkodott, hogy „már megint kivittek az országból egy értékes leletet”.
Számos kérdés vetődik fel az akkori titkosszolgálatok és utódaik szerepét illetően is. Sümegh József Pápán volt katona, a gyengélkedőn szolgált, ahol egy idő után állandóan megfigyelték. Hozzátartozói elmondták, Jóska egyebek között azért is kérte, hogy ne látogassák, mert „úgysem tudnak nyugodtan beszélgetni”. Amikor ennek ellenére meglátogatták, egy fiatalember folyamatosan ott sertepertélt körülöttük. A sertepertélő katona egy homoszexuális tiszthelyettes volt, akit zsarolással szervezett be annak idején a katonai elhárítás. Sümegh mellett szemmel kellett tartania azokat a tiszteket is, akik régiségeket vásároltak tőle. Ezt maga az egykor beszervezett tiszthelyettes kotyogta ki szűk baráti körben, nem sejtve, hogy ott és akkor valaki őt figyelte meg. Azonban a katonai titkosszolgálatok a kezdetektől tagadták és ma is tagadják, hogy információik lettek volna a Seuso-kincsekről, Sümeghről, vagy bármiről, ami a kincsek magyar eredetét igazolhatná.
Csakhogy a polgárdiak szerint „Sümegh Jóskát nemegyszer katonatisztek hozták-vitték autóval”, a parancsnokainak is adott el kincseket, olykor olyan érzésük is volt, mintha tőlük félne a leginkább. Se az illegális régészeti leletekkel seftelő tisztekről, sem Sümeghről ne volna ezek után információja a katonai elhárításnak? Nehezen hihető. De a mai, a történtek óta sokadszor átszervezett katonai titkosszolgálat vezetői is azt állítják, ilyesminek semmi nyoma az irattárban. És, ha az irattárban már semmi nyoma, akkor egy titkosszolgálat hátradőlhet, mint aki jól végezte a dolgát? Az elmúlt 23 évben, amióta a Seuso-kincsek létezéséről már nem csak pár titkolózó régész, polgárdi amatőr kincskeresői és az utóbbiak orgazdái tudtak, egyszer sem tartotta szükségesnek a katonai titkosszolgálat, hogy „nyomozzon egy kicsit”, hogy a még életben lévő egykori operatív tisztjeit, ügynökeit és besúgóit nyíltan vagy titokban kikérdezze az ügyben? A kincsek után hol nagyobb, hol kisebb intenzitással folyó nyomozás irányítóihoz legalábbis még nem jutott el semmiféle használható információ tőlük...
A Seuso-palota romjait kutató régészek a nyolcvanas években
Persze forrásaink szerint a rendőrségnek is volna még mit söprögetni a saját háza táján. Sümegh 1976-os és 1978-as bevonulása között, de párszor még azt követően is, járt Budapesten az Ecseri piacon. Fekete műbőr válltáskájában újságpapírba csomagolva vitte a kincseit oda, ahol a BRFK gazdaságvédelmi szolgálatának értékesítési csoportja a feketepiacon felbukkanó lopott holmik lefülelésére önálló egységet állomásoztatott. Nekik sem tűnt fel a sokat látott orgazdákat is elkápráztató ókori tárgyakkal üzletelő fiatalember? Az Ecserin már a hetvenes években jelen volt a hazai és a nemzetközi alvilág színe-java, a rendszerváltozás előtt azon kevés helyek egyike volt, ahol bármit el lehetett adni, és bármit meg lehetett vásárolni. Tucatnyi ember figyelte a kínálatot annak a szerb származású, ma állítólag Svájcban élő Anton Tkalecsnek is, aki szoros üzleti kapcsolatban állt Halin Korban libanoni műkereskedővel. Dézsy egyik riportalanya a filmben „Bécsben élő jugoszláv cigányokként” említi azt a csoportot, amelynek tagjai forrásaink szerint Tkalecsnek hajtották fel az értékes régiségeket az Ecserin.
A polgárdiak közül többen is adtak el nekik ilyeneket, volt, aki Sümeghtől vásárolt tárgyakat is. Nem tudni, hogy végül Tkalecs emberein keresztül értesült-e Korban, és a kétes dolgoktól sem idegenkedő műkereskedővilág a polgárdi leletekről. Annyi bizonyos, hogy a kincsek először 1978 és 1980 között Korban bécsi üzletében bukkantak fel. Nem tűntek fel a magyar rendőrségnek és a titkosszolgálatoknak – sem a rendszerváltozás előtt, sem azt követően – Európa legvitatottabb műkereskedőjének (Tkalecs) Budapesti ténykedése, hálózatépítése, esetleges beszerzései? Vagy a katonai elhárítás közbeszólt, és nemzetbiztonsági érdekre hivatkozva félretetette az ügyet és a vele kapcsolatos információkat? A legutóbbi időkig minden hivatalosság azt mondta volna a fenti felvetésre: gyenge összeesküvés-elmélet (a ma divatos szófordulattal: a konspirációs teória – konteó), ami minden alapot nélkülöz. Az interneten a Seuso-üggyel kapcsolatban számos konspirációs teória olvasható, amelyet még csak nem is vizsgált a hatóság.
Pedig többségük magyar vonatkozású, magyar elkövetői, segítői, közreműködői kört sejtet a gyilkosság és a kincsek külföldre csempészésének hátterében. S ha arra gondolunk, mik derültek ki a titkosszolgálatokról a romagyilkosságok kapcsán, hogy milyen információkat hallgattak el, miket hazudtak a rendőrségnek, saját feletteseiknek, az egymást váltó minisztereknek, majd a parlamenti vizsgálóbizottságnak, már korántsem tűnik olyan hihetetlennek, hogy „benne voltak”. Tevőlegesen, vagy csak az orruk előtt történt minden, tudták, látták, hogy a katonák mit csinálnak, de ki tudja miért (netán némi részesedésért?) hallgattak, sőt még a bizonyítékokat is eltüntették. A Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma még 1997-ben miniszteri biztost nevezett ki a kincsek visszaszerzésének koordinálására a témával addig legtöbbet és legmélyrehatóbban foglalkozó újságíró, Hajdú Éva, a Magyar Nemzet munkatársa személyében.
Az általa felajánlott tízmillió forintos jutalom ugyan semmiféle hatással nem volt a piacra, egyetlen tárgyat sem adtak elő birtokosai a jutalom reményében, a külföldi tömeg- és szaksajtó segítségével azt azonban elérte, hogy a nemzetközi műkereskedelemben a Seuso-kincs hallatán „kigyullad egy piros lámpa fejekben”, és sem az ismert, sem a még trezorokban őrzött, lappangó tárgyak között sincs egy sem, amelyiknek adásvételéről bárki komolyan tárgyalni merne. A magyar kormány azonban nem sok munícióval szolgált a Lord Northampton jogi pozíciójának gyengítését célzó sajtóhadjárathoz.  Sőt, miután sem a rendőrség, sem a titkosszolgálat, sem a régészek nem tudtak új, az angolszász jogrend szerint működő bíróság előtt felhasználható perdöntő bizonyítékkal szolgálni a kincsek eredetét illetően, a kulturális kormányzat Hajdú Éva háta mögött stratégiát váltott. Hiller István minisztériuma megpróbálta megvásárolni a kincseket. Hogy mennyiért, azt Hiller még ma sem árulja el, mint ahogy a konstrukció részleteit sem.
Az általa favorizált módszer ugyanis szerinte még ma is működhet, akkor pedig nem lenne szerencsés kiteregetni minden kártyát a lord ügyvédei elé. A stratégiaváltás mindenesetre arra épített, hogy Lord Northampton számára is kínos már az ügy. Állítólag kétes eredetű kincsei miatt néhány esetben „elfelejtették” meghívni olyan társasági eseményekre, amelyeken nem ott lenni az ő társadalmi státuszában a létező legnagyobb megaláztatás. Lehet, hogy mégsem teljesen kidobott pénz az a több mint kétmillió dollár, amibe az elbukott New York-i per került Magyarországnak? Mégsem hiába teázott Hajdú Éva évekig az angol kulturális tárca illetékeseivel, hallgatta a Scotland Yard aktív és nyugállományú, magándetektívvé avanzsált tagjainak sztorijait, miközben újra és újra felvetette a témát az angol kulturális sajtó munkatársainak? A Seuso-kincsek eladhatatlanok.
Ráadásul ma már az is köztudott, hogy a leletegyüttes jóval több darabból állt, mint amennyi jelenleg Lord Northampton birtokában van. Ráadásul – bár ezt a magyar rendőrség 33 éve nem tudja kétséget kizáróan bizonyítani –, műkereskedők körében azt is tényként kezelik, hogy a kincsekhez emberélet tapad. Magyarországon kívül komoly legális érdeklődő jó ideje nincs a kincsekre. 2006-ban a lord munkatársai egy privát aukción bemutatták a kincseket, de nem volt irántuk vásárlói érdeklődés. Úgy fest a helyzet, Lord Northampton mozgástere kezd beszűkülni, és Magyarországon kívül sehol, senkivel nem tud már komolyan tárgyalni a véres ezüstjeiről. Titok, hogy a Lord Northampton mekkora összeget kért azért, hogy átadja a nála lévő kincseket. Hiller beszélgetésünkkor úgy fogalmazott, hogy minisztersége idején a durván évi 100 milliárdos kulturális költségvetés jelentős hányadát elvitte volna az üzlet. „Kevesebb, mint a felét, de két számjegyű százalékát”. A 2008-as gazdasági válság kirobbanása után a kérdés lekerült a napirendről.
Hogy napjainkban mi történik, nem tudni. A rendőrség honlapján a kereső a „Seuso” szóra azt válaszolja: „Nincs találat”. Se egy felhívás, se egy-egy olyan tárgy leírása, rajza, amit a korábban meghallgatott tanúk láttak Sümeghnél, vagy megvásároltak tőle, majd továbbadtak. Semmi. Kérdésekre nem válaszolnak, de „higgyük el, még mindig nyomoznak”. Legkevesebb 27 darab Seuso-tárgy van ismeretlen helyen Sümegh József leletéből. Meglehet egy is elegendő volna az összes kincs magyar eredetének igazolására. Nemrég egy dunántúli városból valaki e-mailt küldött egy, a témával foglalkozó portálnak. Csak remélni lehet, hogy a levélben leírt információkról illetékesek is tudomást szereztek, és leellenőrizték. A levél ugyanis meglehetősen pontosan körülhatárolta, hogy hol találhatják meg a Seuso-leletegyüttes egyik hiányzó darabját... egy zongorán.

Forrás: http://nol.hu/belfold/20131214-ezusttalak_veres_titkai-143251


 A teljes ismert Seuso-kollekció és dísztál




















2014. március 26., szerda

A tobozmirigyről több forrásból




tobozmirigy_1373898656_1395841136.jpg_310x335

Egyiptomból származó kép a tobozmirigyről. Az ábra 6 percen át való nézése által minden tobozmirigy megnyílik.
Szeretteid miatt nyomtasd ki és tedd egy jól látható helyre, had találkozzon mindenki az élet nagy csodájával.

 Forrás: http://istengyermek.blog.hu/


*****

Ébresztő a tobozmirigynek !

2014.03.25. 08:04 Istengyermek

en_a_szerenn_2014_03_21_1395730856.JPG_360x480
Korsós Erzsébet képe: Úgy tűnik a 2014.03.21.-ei szer még sokáig emlékezetes marad. A gyertyák fényei szív alakot formáltak. Körülöttünk a pirosas színű, hetedik dimenziós erő minősége.

2014.03.24.-én a Kárpát Haza lakosainak 75 % rendelkezett éber, vagyis készenléti állapotban lévő toboz miriggyel, ma reggelre ez a szám 79,7 %.
Ma estére fordul át 97.5 százalékba. (2014.03.25.)
 
A készenléti állapot annyit jelent, hogy az atlantiszi idők után borsó nagyságúra zsugorodott toboz mirigy visszaállt eredeti nagyságára, mely zöld dió nagyságú.
Készenlétben várakozik az információ fogadásra, melyet más univerzumok közvetítenek. A pillanatnyi 75 %-ból ma már 19.4 % használja is a tobozmirigyét eredeti funkciójában. Estére ez a szám 77,2 %.
Amennyiben tudtok a mai napon minél kevesebb terhet vállaljatok, mert a szervezetnek most nagy a csend és békesség utáni igénye. A felfokozott aktivitás feszültté és ingerlékennyé tesz, melyre most van a legkisebb szükségünk, hiszen a tobozmirigy aktivitással a teremtőerőnk is növekszik.
Nagyon fontos a mai napra: kérjétek Istenünk kegyelmét és irgalmát a világra, környezetetekben jóMagotok is gyakoroljátok ezt a minőséget a teljes nap folyamán és azon túl is.
 Legyetek Áldottak a TEREMTÉSBEN :
Ilona

istengyermek.blog.hu



 

*****

MEGOLDÓDNI LÁTSZIK A REJTÉLY?


A közelmúltban feltárt orvosi kutatások szerint az emberi agyban helyet foglaló tobozmirigy nagyon sok, eddig rejtélyszámba menő kérdésünkre választ látszik adni.

Lélekgyógyász terapeutaként a legutóbbi elméleti kutatásaim középpontjában a tobozmirigy, az általa termelt hormon, a melatonin, valamint a tobozmirigy struktúrájába beépülő, újonnan felfedezett kristályképződmények állnak. Megdöbbentő felismerések részesei lehetünk ha jobban megvizsgáljuk őket és az emberi lélekre és a tudatalattira gyakorolt hatásaikat.

Az agyunkhoz nyéllel rögzülő, fenyőtobozhoz hasonló alakú mirigyről sokféle vélekedés volt már az orvos-történet során, tartjuk pl. "harmadik szemnek" is… Mi az igazság, milyen érdekes összefüggések derülnek ki a tobozmirigyről?


A mellékelt ábrán jól tanulmányozható az emberi agy keresztmetszete és az egyiptomi szimbólum, a Hórusz szem formai hasonlósága. Vajon az egyiptomi, ősi civilizáció többet tudott agyunk működéséről időszámításunk előtt 3000 évvel? Érdekes a feltevés és mélyen elgondolkodtató…

A sólyom "látóaggyal" rendelkezik. Figyeljük meg az ősi egyiptomi ábrázolások adta hasonlóságokat!

A talamusz, az agy középső része tartalmazza az álmok, a meditatív állapotok és a vizuális gondolkodás alapját képező tobozmirigyet.



Tobozmirigy kristályok

A modern orvostudomány a közelmúltban fedezte fel, hogy az emberi agy belsejében, legfőképpen a tobozmirigy állományában kalcit kristály struktúrák vannak beépülőben. Sok gyermek ma már az agy aktív kristályos elemeivel születik. Az emberiség nagy része viszont kénytelen a fejlődése érdekében saját indíttatásából aktiválni azokat.


A fentiek tükrében rendkívül izgalmasnak tűnik a kérdés, hogy mi is lehet a funkciója ezeknek az ásványi képződményeknek és kristályos struktúráknak az emberi agy belsejében. Főleg akkor, amikor tudjuk, hogy a kristályok a legmagasabb rezgésszintet kéviselik az ásványbirodalomban.

A kristályok több mint 80.000 éve állnak az emberiség szolgálatában. Az ősi civilizációkban gyógyításra, illetve információ- és energiahordozóként használták őket. Atlantiszban például a gyermekek a homlokukhoz, közvetlenül a harmadik szem pontjához érintett kristályokból férhettek hozzá a tudás anyagához - természetesen ráhangolódva a megfelelő hullámhosszra. A kristályoknak sok ágazatban van jelentősége már napjainkban is, többek között az informatikában, a híradástechnikában, az óraiparban, az űrkutatásban, a hadiiparban, az alternatív gyógyászatban stb.


Még izgalmasabb a gondolat, ha tudjuk, hogy ezeket a kristályokat, az Univerzum bármely más pontján fellelhető kristályokhoz hasonlóan finomhangolással az ember szolgálatába lehet állítani. Elektromos, elektromágneses és mágneses impulzusokat közvetíthetünk, vagy fogadhatunk a segítségükkel.

Az elektromos frekvenciák (rádióhullámok) természetüknél fogva áthaladnak a testeteken, anélkül, hogy különösebb zavart okoznának.Csak a megfelelő vevő képes a vételükre. Jelenleg is sok elektromágneses frekvencia áramlik át a fizikai testeken de az ember, speciális eszközök (rádió, TV, telefon, stb) hiányában azonban még nem tudja érzékelni azokat. Úgy tűnik, hogy a kristály képződmények megjelenése az emberi agyban, ezt a helyzetet meg fogja változtatni. Sőt, majd egy szép napon még feleslegessé is teheti a közbeiktatott eszközök használatát.

Az emberi agy kristály struktúrái, a tobozmirigy hatásmechanizmusának ismerete, a melatonin hormon kutatási eredményei , minden bizonnyal forradalmasítani fogják majd az emberi kommunikációt, az oktatást, az orvostudományt, az ipart - röviden az ember teljes társadalmi berendezkedését.

A hyper-tudatos ember rendelkezésére áll ma már számos eszköz és technika is, hogy az agyában elhelyezkedő tobozmirigy kristálystruktúráit finoman, saját tempóban behangolhassa. A behangolás vagy aktiválás vértezheti fel az embert az oly hőn áhított multidimenziós képességekkel.


Miket nevezünk multidimenziós képességeknek?

- A hallás, a látás, az érzékelés spektrum-határok kitolódása.

- Tudatalatti információ áramoltatás képessége.

- A testi öngyógyító-folyamatok akadálytalan működtetésének a képessége.

- A test oxidációs folyamatainak, vagyis az öregedésnek a lelassílására való képesség.

- Rendkívüli módon erősödik a felelősségvállalás képessége.

- Ember által elérhető közelségbe kerül az Egyetemes Tudástár, így kialakul a teremtéshez szükséges információk lehívásának a képessége.

- A természeti erőkkel összhangban való lét képessége.

- A kristályok behangolása által képessé válik az ember az Univerzum „adóit” befogni.


Milyen hatásai lehetnek az új képességek kialakulásának?





 

- A tudatalattival történő együttműködés felerősödése.

- Óriási felismerések nyomán az emberi kapcsolatok ugrásszerű javulása.

- Az elkülönültség érzését felváltja a közösségtudat.

- Erősödik a biztonságérzet, megszűnik a félelem, a stressz..

- Az egyén rálel az Isteni Tervében kijelölt útjára, rátalál a szenvedélyére.

- Hosszantartó egészséges élet. Stb


Az ember alkalmazkodása a folyamathoz e fenti és hasonló képességek kifejlődését hozhatja. Most van az idő, amikor meg kell találni a fényt még a sötétségben is. Itt az idő, hogy az ember meglelje a fényt és a szenvedélyt önmagában. Ebbe az irányba tett legkisebb lépés is megváltoztatja az életet.


Az emberek kristályossá válnak
Már hallottunk a kristály gyerekekről és az indigó gyerekekről, akik a telepatikus kommunikációt, mint velük született képességet hozzák már magukkal. Nem tudják ugyan, hogy miként lehet alkalmazni, de van egy belső kommunikációs adottságuk, amelyet egy kis munkával finomra hangolhatnak és alkalmazhatnak.

Ezzel a képességgel bárki rendelkezhet,
ugyanis ez a képesség az emberi agyban formálódó kristályokkal való együttműködésből ered. Nagyon érdekes hatása lesz az emberiségre, amint ezeket a kristályokat az ember megtanulja alkalmazni.



Forrás: http://atitoksikerkulcs.shp.hu/hpc/web.php?azonosito=atitoksikerkulcs&oldalkod=a_rejtely_nyitja__ehtN




*****

A tobozmirigy aktiválása fizikai és spirituális módszerekkel  
2013.9.12. 
http://szepjovot.blogspot.hu/2013/09/a-tobozmirigy-aktivalasa-fizikai-es.html 





Lesz választásunk? 03.25.


Mindegyik pártról tehetnék föl szép szavakat és ugyanakkor elborzasztó dolgokat is. Lesz lehetőségünk olyat választani áprilisban, amelyik az egész népet fölemeli végre? 





Lesz választásunk?

Komolyan azt hiszi valaki, hogy a mostani politikai pártok közül bármelyik is meg tudná oldani a Magyar Nemzet gondjait? Ugye nem?
Mert nézzük csak meg a politikai pártokat:


Melyik tudná megszüntetni a hontalanságot?
Melyik tudná megszüntetni a szegénységet?
Melyik törölné el a kifosztó bankok által adott hitelek tartozásait?
Melyik tudná békésen megszüntetni az ellenségeskedést az országban?
Melyik hirdet Szeretetet és Békét?
Melyik mondja azt, hogy elég a dolgozók kiszipolyozásából?

Melyik tudna tisztességes munkáért tisztességes bért biztosítani?
Melyik szakítana a NATO-val, EU-val, Amerikával, IMF-el, a Multikkal?
Melyik állna ki önérdek nélkül a külhoni magyarokért?
Melyik vezetné be a Feltétel Nélküli Alapjövedelmet?
Melyik venné ki a médiák irányítását a háttérhatalom kezéből?
Melyik adná oda a földeket a művelő paraszti rétegeknek?

Melyik tenné ingyenessé a betegellátást és az oktatást?
Melyik alakítaná át az oktatást neveléssé, fejlesztéssé?
Melyik vezetné be az ingyenes energia-technikákat?
Melyik nem szolgálná tovább a gyűlöletkeltő és népirtó sötét háttérhatalmat?

Melyik tenne esküt a Szent Magyar Koronára és a magyar Történelmi Alkotmányra?

Mert ez mind együtt szükséges ahhoz, hogy boldogabb élete legyen a Magyar Nemzetnek! 

Ezért talán legjobb, ha nem is lesz választás, vagy érvénytelenné válik. A megoldásnak máshonnan kell jönnie. Bízom az égiek ígéretében, hogy most megsegítik a Magyar Népet!

Ne higgyük azt, hogy azt javaslom, hogy csak várjunk az égiekre!
A magyarok közül bizony nagyon sokan nemcsak várnak, hanem teszik a dolgukat különböző módokon. Van is eredménye. Számtalan dicséretet kapunk mostanában az égiektől, és bizony itt vannak velünk, és segítenek folyamatosan! Mert megérdemeljük. Akarjuk a jobb életet és teszünk is érte!

Igen, ki-ki tegyen, ahol, és amit tud. Én a blogjaimon és a fészen osztom az infókat, és a szereken erősítem az égi energiák lehozatalát. Mindez nem tűnik munkának, pedig az. Sokak tevékenysége szintén nem látványos, de annál hatásosabb. Ahhoz, hogy az emberek tudata fejlődhessen, óriási energetikai tisztításokra és égi kódolásokra volt szükség. Ezek nagy része megtörtént! Érezni lehet az energiák növekedését és átalakulását.  (amit nem mindenki vesz észre egyelőre) Ez az energiaváltozás indítja be a sorozatos fizikai szinten történő változásokat.

Kívánok teljes szívemből egy mielőbbi gyökeres megújulást mindannyiunknak!
Isten áldja meg a Magyart!

Szeretettel  Dombi Katalin 





2014. március 25., kedd

Tárgyalások egy békés világ létrehozására - Benjamin Fulford 03.25.


 Mindenestre az európai képviselőkkel történt találkozó mellett a FST  (FEhér Sárkány Társaság)  találkozni fog a kínaiakkal, az oroszokkal, az észak-koreaiakkal és a gnosztikus illuminátusok képviselőivel ezen a héten, részeként a folyamatos erőfeszítéseknek annak érdekében, hogy a globális adósrabszolgaságot hamarosan felváltsa a globális harmónia.


A tárgyalások egy békés világ létrehozására zökkenőmentesen folynak az összeesküvés folyamatos fenyegetései ellenére

 
Nem volt mozgalmas tevékenység sem a felszínen, sem alatta az elmúlt héten, ahogy a tárgyalások a végső szakaszba lépnek arról, hogy miképp frissítsék fel a világ gazdasági és politikai struktúráit. A felszín alatt a kínaiak, a gnosztikus illuminátusok, a britek, az európaiak, a katonai ipari komplexum és mások voltak kapcsolatban a Fehér Sárkány Társasággal, hogy felvázolják, hová húznák a vonalakat a homokban.

A felszínen az izraeli kormány elrendelte valamennyi nagykövetségének leállítását, van egy folyamatban lévő kísérlet, hogy egy új hidegháborút indítsanak, és az ENSZ-t már burkoltan megfenyegették egy nukleáris terror kibontakozásával.

http://www.reuters.com/article/2014/03/23/us-israel-diplomacy-idUSBREA2M0ER20140323 - (http://www.keletport.hu/index.php/hirek/943-bezar-az-osszes-izraeli-nagykovetseg-es-konzulatus)

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/moldova/10717260/Russian-troops-poised-to-run-into-Moldova-Nato-commander-warns.html - (http://www.hirado.hu/2014/03/22/moldova-miatt-aggodik-juncker/)

http://rt.com/news/iaea-dirty-bomb-terrorists-493/ - (http://www.168ora.hu/globusz/ha-ilyet-robbantanak-terroristak-abbol-nagy-baj-lehet-125034.html)

A felszín alatt, ugyanaz a csoport, mely előre megjósolta az ukrán eseményeket, és az amerikai katonai lépéseket Kína ellen (az eltűnt malajziai repülőgép) azt mondta a Fehér Sárkány Társaságnak, hogy a következő lépés "hamis támadás események lesznek Malajziában és Indonéziában, majd ezt követően 12 amerikai elektromos hálózat leállítása következik, és egy újbóli kísérlet, hogy kirobbantsák a 3. Világháborút." Ez tekinthető egyfajta asztalcsapkodó taktikának, melynek célja, hogy befolyásolja a folyamatban lévő tárgyalásokat.

Egy pozitív megjegyzés, egy magát "Cobra ellenállásnak" nevező csoport egyik képviselője találkozott a FST-al Tokióban, hogy tárgyalásokat folytasson egy Európa és Ázsia közötti szövetségről.

Ez egybeesik a kínai elnök, Xi Jinping  folyamatban lévő európai látogatásával, ahol találkozik a G7-ek államfőivel, valamint a 300-ak bizottsága magas rangú tagjaival.

http://english.cntv.cn/program/newsupdate/20140323/101730.shtml - (http://hu.euronews.com/2014/03/22/gazdasagi-kapcsolatepites-hollandiaba-latogatott-kinai-elnok/)

Az egyik javaslat az asztalon egy felhívás, hogy váltsák fel az ENSZ Biztonsági Tanácsának 5 állandó tagját, az Egyesült Államokat, Oroszországot, Franciaországot, Angliát és Kínát a nyolcak tanácsával. A tanácsosok vagy vének képviselnék Afrikát, Amerikát (Észak és Dél), Kínát, Kelet-Ázsiát Kína kivételével, Európát (beleértve Oroszországot), Indiát, az Iszlám világot és a globális első nemzeteket. A javaslat szerint mindegyik területnek lenne vétójoga bármivel kapcsolatban, ami hatással van a saját régiójára.

Bár a részleteket még el kell rendezni, úgy tűnik, hogy nincs nagyobb kifogás a javaslat főbb vonalai ellen. Nagymértékű támogatást élvez az agymosott szavazók, a média manipuláció, a megvesztegetés és a választási csalás jellemezte hibás demokráciák felváltása teljesítményelvű, valós demokráciákkal.

A kérdés, hogy mi a teendő a Federal Reserve Board-al és az Európai Központi Bankkal, továbbra is a legnagyobb vita tárgya.

Van egy széleskörű egyetértés, hogy a nemzetközi kereskedelemben használt dollárt külön kell választani bármilyen Egyesült Államok Köztársaság kincstára által kibocsátott új valutától. Ez lehetővé tenné, hogy a Köztársaság szinte korlátlan mennyiségű állami pénzt fektessen be az Egyesült Államokban anélkül, hogy leértékelődne a nemzetközinek tartott amerikai dollár. Ezzel lehetővé válna, hogy az amerikai fizikai gazdaság újra versenyképes legyen. Az egyedüli emberek, akik ez ellen tiltakoztak természetesen azok a családok, melyek tulajdonolják a jelenlegi dollár rendszert, akik továbbra is így folytatnák, és megvárnák, hogy az amerikai életszínvonal a harmadik világ szintjére zuhanjon.

Függetlenül attól, hogy mi történik az USA-ban, a FST rámutatott az európai képviselőnek arra, hogy az európaiak önállóan bocsássanak ki saját kormányzati valutát, hátterében az európai anyagi gazdasággal anélkül, hogy az ázsiai aranyra támaszkodnának. Azt is kifejtették, hogy a kormányzati pénz egy sokkal jobb alternatíva, mint a magántulajdonban lévő Európai Központi Bank "Eurónak" nevezett adós bankjegyei.

Amint az európai és észak-amerikai népek megszabadulnak a babiloni stílusú adósrabszolgaságtól, meg fogják tapasztalni azt az újjászületést, melyhez foghatót nem látott a világ.

Az ázsiaiak az összes aranyukkal természetesen abban a helyzetben lesznek, hogy nagyvonalúan befektessenek és befolyást szerezzenek az egész világon, függetlenül attól, hogy az európaiak és az amerikaiak kiadják vagy sem a saját független régiós valutájukat.

Mindeközben ezen megbeszélések hátterében baljós okkult üzeneteket és fenyegetéseket küld a haldokló összeesküvés. Amint már említettük, az izraeliek leállították az összes nagykövetségüket, és a nagyköveteik, valamint a vezető személyzetük föld alatti menedékhelyekre mentek.

Ez az üzenet egy olyan forrástól érkezett, mely képes feltörni a mobiltelefonomat: "A közelgő ENSZ közvetítés bemutatja a tűz általi pusztulást, a Föld megtisztítását, és Lucifer érkező tanítóját." Ennek időpontja valamikor április 14 - 21 közöttre került.

A "Cobra" képviselő elmondta, hogy függetlenül hallott ugyanerről az említett időpontról, miszerint jelentős okkult asztrológiai jelentése van. Ugyanakkor azt is elmondta, hogyha elég ember gondolkodna pozitívan a negativitás helyett, jobb dolgot eredményezne egy másik tömeges sérüléssel járó eseménnyel ellentétben.

Mindenestre, mivel a világ legnagyobb katonai szervezetei már nem támogatják az összeesküvőket, vélhetően most már üresek a fenyegetéseik. A P2 páholy szerint, még Obama elnök sem áll már az összeesküvők mellett, így a probléma néhány washingtoni, new york-i és izraeli székhelyű sátánimádó gengszterre korlátozódott. Ezek az emberek nem lesznek ott sokkal tovább, sokuk már el is tűnt.

Mint már említettük, Xi Jinping kínai elnök most Hollandiában tartózkodik a főként észak-európai turné részeként. Találkozni fog Barack Obamával és a G7 államfőivel. Miközben Obama és Xi Európában vannak, Obama felesége, anyósa és lányai Kínában. Bár mindenki túl udvarias, hogy ezt mondja, de úgy tűnik, mintha túszként volnának ott, hogy biztosítsák Xi elnök biztonságát, miközben Európában van.

Obama a pápával is találkozni fog, ahogy a Shinzo Abe japán miniszterelnök és Park Gyeun-hye dél-koreai elnök közötti találkozón is, ahol nem kétséges, hogy megvitatják a Koreai-félsziget észak-koreai nyomásra történő egyesítését.

A másik folyamatos nyomás, hogy hozzanak létre egy mérsékelt iszlám kalifátust, és vessenek véget a cionsita/náci kísérleteknek, hogy háborút robbantsanak ki a radikális Muzulmán Testvériség rendszerek és a Keresztény országok között. A legutóbbi lépés ezen a téren Egyiptom bejelentése, hogy ki fogják végezni a Muzulmán Testvériség 529 tagját.

http://hu.euronews.com/2014/03/25/ujabb-682-embert-itelhetnek-halalra-az-egyiptomi-birosagok/

A testvériséget szintén eltávolították Szíriából, Szaúd-Arábiából, az Egyesült Arab Emírségből és a régió más országaiból. A mérsékelt iszlámnak végül elég volt, és visszavág.

Ebben a történetben a legtöbb kapcsolódás az érdekes pont, különösen a radikális változásokkal kapcsolatosan a Közel-Keleten az, hogy ezek egy brit székhelyű médiacégtől erednek. Az amerikai vállalati propaganda média próbál úgy tenni, mintha nem ez történne. Ez világosan jelzi, hogy Anglia kitört az összeesküvés irányítása alól.

Mindenestre az európai képviselőkkel történt találkozó mellett a FST találkozni fog a kínaiakkal, az oroszokkal, az észak-koreaiakkal és a gnosztikus illuminátusok képviselőivel ezen a héten, részeként a folyamatos erőfeszítéseknek annak érdekében, hogy a globális adósrabszolgaságot hamarosan felváltsa a globális harmónia.

Benjamin Fulford
 http://ujvilagtudat.blogspot.hu/

2014. március 24., hétfő

Csíksomlyói zarándoklat szervezés 2014. Június 2-8.

Hatalmas Égi Erők jelenléte várható ekkor.


Csíksomlyói Istenanyánk hívására Június 2.-8.-ig Erdélyben vagyunk

2014.03.22. 09:00 Istengyermek

csiksomlyoi_istenanya_szobor_1395334541.jpg_225x225
kép: csíksomlyói Istenanyánk

Drága Testvérkék!
A szívünkben idén is Csíksomlyói Édesanyánk hívását érezve Június 2-ától, Pünkösdig Erdélyben bejárnánk  a szakrális helyeket, s végső a nagy ünnepet Csíksomlyón  együtt töltenénk Vele.


Az erdélyi zarándoklat  vezetésére az erdélyi táltos, Kondra József vállalkozott.


Hatalmas Égi Erők jelenléte várható ekkor.


Elszállásolás házaknál lesz  3000.-Ft/ éjszaka, Józsit pedig még  nem kérdeztük, mennyiért is vezet bennünket .


Amint összeáll a kép, azonnal rátérünk az anyagiakra is.

Most még csak annyit kérek mindenkitől, gondolkodjon róla! Akit érdekel, mindenképpen írjon, hogy a busz méretét is kalibrálni tudjuk. A végső ár után pedig ráértek dönteni.

Jelentkezni lehet:



A hívást a  Benkő házaspár fogta, így ők kezdték el szervezni is.

További információt itt fogtok találni a zarándoklatról.


Kávránné Szedmák Ilonán keresztül érkezett vers :


Küldetéses Nép a mienk
Érezni kell azt az érzést
mit az Ég küldött nekünk.
Mikor s miképp cselekedjék
küldetéses nemzetünk.
Mert e Népnek feladata,
a Világot menteni.
Érezni kell minden nap,
hogy a feladat isteni.
Babba Mária koronáján
lélekóvó fény ragyog
Megvilágítják a földet
csend-örző csillagok.
Isten bízta ránk e Földet,
s mindent, ami rajta van:
Magyarul hangzik legszebben:
"Éljetek jól, s boldogan!"
Hinni kell a szépben, jóban,
mert a lelkünk mélyén él.
Felemelni a Fény felé,
azt, aki már nem remél!
Reményt adni, hitet adni
és mondani százszor azt:
"Küldetéses Nép a magyar,
s a Világnak nyújt vigaszt!"
Áldozatot is kell hozni,
mindenkiért, Istenért.
Mikoron ezt cselekedjük,
rájövünk, hogy Isten ért.
Mert akkor kell cselekedni,
mikor ideje vagyon.
Biz akkor kell segíteni,
mikor van rá alkalom.
Küldetéses Nép a miénk,
s megmenti a világot.
Felemeli s égre tartja,
mindörökre a lángot!
Áldás! 
Ilona


istengyermek.blog.hu