2013. augusztus 22., csütörtök

Vibrációs döntések - Teremtők 08.22.

 
Tom Fodor fordítása
Vibrációs döntések

Ledöbbent bennünket, hogy továbbra is abban az állapotban éltek, amely mellett döntöttetek.
Tapasztaljuk, de nem értjük a vibrációs döntéseteket. Persze ettől nem ábrándulunk ki, továbbra is ellátunk benneteket üzenetekkel. Feltétel nélkül szeretünk benneteket, még sem tudjuk felfogni bizonyos rezgésbeli döntéseteket.

Amikor megadjátok majd magatoknak a teret, hogy a legmagasabb rezgés érje el a tudatotokat és a fizikai lényeteket, akkor meg fogjátok érteni a mi nézőpontunkat. Látni fogjátok, hogy bizonyos döntésetek és vibrációs választásotok felfoghatatlan számotokra. Olyan mintha valaki más lenne a kormánynál.

Van egy történetetek, Dr. Jekyll és Mr. Hyde-ról, ez a történet illusztrálja azt, hogy néha kiestek az irányításból, nem vagytok önmagatok, nem működtök értelmesen.

Mit tudtok tenni, hogy elengedjétek a régi mintákat, eszméket és szokásokat? Legelőször tegyetek úgy, mint ahogy mi teszünk: ne ítéljétek el magatokat. Szeretnénk, ha elengednétek azt az eszmét, hogy a választásaitok határoznak meg benneteket. Hiszen nem így van, ti nem csupán a múlt tapasztalatainak összegyúrt halmaza vagytok.

Ti vagytok az, aki választ, ti vagytok a jelenlét, a tudatosság, ti vagytok a tanú(ság), amikor erre ráébredtek onnan már igen józan döntéseitek lesznek. Hiszen tudjátok kik vagytok, és mit szeretnétek érezni.

Mindenekfelett éljétek az életeteket a saját szabályaitok szerint, teremtsétek meg a saját mércéiteket, engedjétek el azt a szükséget, hogy bizonyos módon kell cselekednetek és viselkednetek. Egyszóval legyetek tudatosabbak arra az életre, amelyet választotok/teremtetek önmagatoknak.
A Teremtők – D.Scranton

2013. augusztus 21., szerda

Béke Portál aktiválása 2013.aug.25.-i meditáció

Az Istennő békét és szabadságot akar, így béke és szabadság jön.

 

Béke Portál aktiválása 2013.aug.25.-i meditáció /CSATLAKOZÁS/

Csatlakozzatok minél többen!!! A változás TI magatok vagytok!
Fény és Szeretet!
Csatlakozni Facebook-on itt lehet: https://www.facebook.com/events/556684934398993
A Magyarországi Esemény Támogató Csoporthoz pedig itt: https://www.facebook.com/groups/554790907912105/
Ezt az aktiválás mindannyian 11 óra 11 perckor csináljuk kairói idő szerint augusztus 25.-én (Magyarországon ez 23:11) . Ez Közép-Európában 11:11, Közép-Európában, az Egyesült Királyságban 10:11, 05:11 EDT, 16:11 CDT, 03:11 MDT és 02:11 PDT. Más helyszínekhez és más időzónákhoz kattints ide:
Instrukciók:
1. Csendesítsd le az elméd, figyelj a testedre és a lélegzetedre pár percig.
2. Vizualizálj egy kékes Fényoszlopot kiáradni a Galaktikus Központi Napból( vagy a Forrásból szerk. megj.), ami ezután keresztülhatol a testeden.
3. Képzeld el,ahogy ez a Fény átfolyik a szíveden, a kezeiden keresztül közvetlenül a szíriai konfliktus, a folyamatos egyiptomi felszabadulás, az  Észak-Korea-i börtöntáborok és az összes többi megoldatlan helyzetre a bolygón, töltsd fel őket Fénnyel, és szüntesd meg a sötétséget ahol még létezik.
4. Kérd meg az Istennő jelenlétét (nőies isten), hogy menjen át a testeden.
5. Kérd meg az Istennő jelenlétét, hogy vegyen részt közvetlenül a béke és harmónia energiájával minden megoldatlan helyzetben, amiben mindenki részt vesz. Hagyd az energiát áramolni a szíveden át, majd a kezeidben néhány percig.
Az Istennő békét és szabadságot akar, így béke és szabadság jön.
Cobra/Fordítás: SandalPhon

Letartóztatták Kásler Árpádot - 08.21. - Frissítve



Próbálkoztak nála már sokféle módszerrel, hogy lenyomják, most a megfélemlítés van soron. De őt nem olyan fából faragták, hogy ettől megijedjen.
DK



2013-08-21 12:33:31
Letartóztatták Kásler Árpádot

Azt követően, hogy augusztus 20-án este befejeződött az Astoria elfoglalása, Kásler Árpádot civil ruhás nyomozók tartóztatták le a Hősök terén, amikor az ott parkoló személygépkocsijához ért.


A Haza Nem Eladó Mozgalom tegnapi demonstrációjára, amin több százan vettek részt, rendőrségi engedély nélkül került sor. A békés tüntetés este 20 órakor ért véget, a résztvevők ezt követően távoztak a helyszínről.

Információink szerint Káslert a Gyorskocsi utcába szállították, ahol indítványozták letartóztatását. Egyelőre annyi bizonyos, hogy Káslert 72 órára a rendőrség őrizetbe vette.

Az Astorián zajló demonstrációról készült felvétel:









Hajnali gyorshír: Kásler Árpád a Gyorskocsi utcában

portre

Kásler Árpádot – a hajnali fél hatkor érkezett információ szerint – elszállították a Gyorskocsi utcába és indítványozták letartóztatását. 

11:55: Kásler Árpádot 72 órára bent tartják, feltehetően gyorsított eljárást indítanak ellene. Kérünk mindenkit, hogy ezzel kapcsolatban senki ne tervezzen semmilyen egyéni akciót további kérésig…

18:00: Kásler Árpád most szabadult, 19:00 órakor sajtótájékoztatót tart… Részletek hamarosan

19:40: A sajtótájékoztatót megtartották több média jelenlétével. Az elhangzottakat közzétesszük, amint megkapjuk…

A fejleményekről folyamatosan adunk tájékoztatást!

Forrás: http://kaslerarpad.hu/?p=4596




Itthon vagyok

Köszönöm mindenkinek a szolidaritást, idegeneknek és a bajtársaknak egyaránt. Jól esett és erőt adott.


Forrás:
http://kaslerarpad.hu/?p=4611#post-4611