2013. április 28., vasárnap

Aranyanydalod és beavatás 04.28-29-30. - Kristálycsakra

Április 28-29-30

Aranyanygyalod és beavatás

 

Április 28. – A hónap utolsó vasárnapja egy találkozást készít elő. Aranyangyalod, szellemi tudatod fénye kíván találkozni veled… üzenete van számodra. Viszont ahhoz, hogy megértsd őt fel kell készülnöd, meg kell tisztulnod. Szellemi csatornáid kapcsolódásához ma tégy szellemed felé egy felajánlást. Ez lehet egy ima, mantra, adomány vagy másoknak való segítségnyújtás. Ezt te döntöd el… ezzel kinyilvánítod felé (önmagad szellemisége felé) tiszteletedet és elfogadásodat. Ha ezt őszintén a szívedből megtetted, egy belső bizonyosság és melegség érzésében kapod a választ, hogy eljön hozzád.

Április 29. – A mai napon létrejöhet a tiszta, tudatos találkozás Aranyangyaloddal. Ehhez meg kell szólítanod szellemi Önvalódat és kérned őt a „megnyilvánulásra”, majd meditációban a szent helyedre emelkedve várnod őt. Csak légy jelen és engedd, hogy megtörténjen!

Április 30. – A hónap utolsó napján csodálatos ajándékot kapsz. Egy beavatás részese leszel, mely felemeli tudatodat a spirituális megértés szintjére. Ezzel egy olyan fénycsatorna aktiválódik benned, ha te is készen állsz rá, melyen keresztül a tiszta tudást értelmezheted. Ezen a tudati kapun ár, már információkat kérhetsz magadról és feladataidról, valamint aktiválhatod a megoldásukhoz szükséges képességeket. Gyakorold az összekapcsolódást és meglátod, egyre tudatosabban teszed majd.

Csodás felébredést mindenkinek!

Áldással: Orsi

Pusztai Orsolya