2012. október 30., kedd

A szabadság útjában - Csillagmag

"Folyton találkozol valamivel, ami tulajdonképpen a szabadságodat korlátozza, folyamatosan keretek között vagy, folyamatosan olyan dolgokba „futsz”, amelyekkel meg kell küzdened.... Szeretnél már szabad lenni, nem?"

 

 

2012. október 29.

Csillagmag



A szabadság útjában

Az utolsó három írásomban egy kirakós nagyon fontos darabkáiról találhattál információkat. Abban bízom Kedves Olvasó Barátom, hogy 2012 decemberére ez a kirakós játék, azaz a saját életed térképe össze fog állni Benned, és egyre jobban rálátást nyersz majd a képre, ami Te magad vagy. Talán lényegtelen is, hogy mi fog történni a világ színpadán, mert mindez eltörpül amellett, hogy mindeközben TE hol vagy, és éppen milyennek éled meg saját magad.
A három „darabka” közül az első a Szenvedély volt a „Téged mi hajt előre?” című írásomban. Elengedhetetlen megismernünk azt a belső motort, vagy talán belső iránytűt, ami alapján az életünket irányítjuk.
A második részlet a félelemről szólt („Fókuszban a félelem lebontása”), hiszen ez az, ami útját állja, hogy az ember elinduljon önmaga megismerése felé. Illetve a legnagyobb visszahúzó erő abban, hogy felfedezzük saját teremtő erőinket!
A harmadik írás a „mankókról” értekezett („Élet mankó nélkül”), amiben azt a témát jártuk körbe, hogy mennyire támaszkodunk még olyan mankókra, amelyek valójában már nem segítik a járásunkat, hanem éppen gátolják.
Ha megnézed e három írást, észreveheted, hogy valójában egy közös gyökérből táplálkoznak, s ebbe az irányba fogunk most haladni. Ez pedig a SZABADSÁG.

Tudod, nagyon-nagyon sokáig kutattam és kerestem, hogy miért tart most az emberiség ott, ahol. Miért fél az ember önmagát megismerni? Miért szenvedünk annyit? Természetesen rengeteg választ találtam, amelyek aztán újabb és újabb kérdéseket vetettek fel, mindig tudtam még mélyebbre és mélyebbre ásni. S mindig is hittem benne, hogy ott bent valahol mélyen meg fogom találni a választ.
Először azt gondoltam, hogy lesz egy mindenkire igaz, mindenkire érvényes Egyetemes Igazság, egy Végső Válasz, amit ha meglelek, akkor mindenkinek megmutathatom. A Tuti Válasz. Ám arra jutottam – s ez először elég szörnyű felismerés volt – hogy NINCS egyetlen válasz, nincs egyetlen igazság arra, hogy hogyan legyünk boldogok, hogyan kellene élni nekünk, embereknek. Helyette azt találtam, hogy MINDENKINEK saját magának kell ezt felfedeznie, mindenki a maga belső valóságában lakozó lényegre tud csak támaszkodni. Azaz végtelen igazság van – ha így tetszik. S ekkor értettem meg, hogy ez a végtelen igazság valójában EGY igazság, magának a Teremtés Egységének végtelen nézőpontja. S PONT ez által a végtelen nézőpont által köszönhetjük többi embertársunknak, hogy megismerhetjük nem csak magunkat, hanem magát a teremtést is, azaz az összes többi emberen keresztül a mindenséget.
A megismerés során folyton abba a kérdésbe ütközünk, hogy mit szabad tenni és mit nem? Vannak törvények a Földön, a spiritualitásban, a vallásokban, a társadalomban, amelyeket ha nem tartunk be, akkor a társadalom kivet minket. A spirituális ember számára egyértelművé válik, hogy nem tör a másik embertársa ellen, és folyamatosan keressük azokat a törvényeket, igazságokat, amelyek segítik az életünket ebben a világban.
Tulajdonképpen folyamatos ütközésben él az ember: érzel valamit, amivel nem tudsz azonosulni, és tennél ellene. Nézd meg az életedet, vegyél elő példákat: ott van esetleg a főnököd, aki szerinted nem jól csinálja a munkáját. Ott van a szomszédod, aki mindig korlátoz téged azzal, hogy hangosan hallgatja a zenét, ám te betartod az emberi együttélés szabályait, nem képeled fel ezért – pedig sokszor megtennéd. Ott van a párod, akit szívesen megváltoztatnál, hiszen ha EZT a dolgot, vagy AZT a dolgot másképpen csinálná, akkor sokkal boldogabbak lennétek, nem?
Folyton találkozol valamivel, ami tulajdonképpen a szabadságodat korlátozza, folyamatosan keretek között vagy, folyamatosan olyan dolgokba „futsz”, amelyekkel meg kell küzdened. S az ember úgy érzi, hogy gátolva van a létezésben: nincs elegendő pénz, nincs elegendő szabadidő, vannak balga emberek, akik ellene törnek. Szeretnél már szabad lenni, nem?
S itt jön a titok, amit talán elsőre borzasztó nehéz lesz felismerni, de talán még nehezebb megélni – ez szorosan kapcsolódik a mankós íráshoz: minden esemény az életedben valójában Téged támogat, a TE mankód arra, hogy felfedezd saját magad! Azért van, hogy megismerd mi a valódi, és mi nem igaz számodra, illetve hol húzódik a határvonal a dolgok között? Hol lesz a feketéből fehér? Hol vagy Te egy problémán belül? Nincs jó vagy rossz, bár a világ ezt akarja elhitetni! Pusztán arról van szó, hogy felfedezd önmagad életed térképén, és hogy Te mit választasz, hogyan éled meg a dolgokat? MILYEN lesz számodra ez az élet?
Így minden probléma és minden szépség az életben mankó. A törvény azért gátol Téged, mert még nem ismerted meg teljesen, még nem tetted teljesen a magadévá. Azért van szükséged örömforrásokra az életedben, hogy megtaláld magadban az örömöt. Minden ÉRTED van: hogy megismerd saját magadat!
Ez pedig így egy látszólag korlátokkal teli világ, ami viszont megtart téged, nem enged szétfolyni, elcsúszni, mert még nem tudsz magadtól járni. Ez az élet nagy titka, a minden mögött álló válasz: nincsen 1 válasz minden ember számára, hanem csak a saját válaszod létezik minden kérdésre, hogy TE milyen vagy?
S elérkeztünk egy utazás végére, 2012. december 21-e közeledik, ahol a fordulópont vár rád: egyre jobban tudsz már korlátok, kapaszkodók nélkül létezni. Azaz tudsz SZABADON létezni! Amikor nem azért tartasz be egy törvényt, mert az téged korlátoz, hanem mert tudod, hogy ezt nem választanád. Nem gyilkolnál, nem lopnál és csalnál. Sőt, ha milliomos lennél, akkor azzal a pénzel csupa támogató és értékes dolgot hoznál létre, nem csak saját szórakozásod és végtelen éhséged kielégítésére használnád. De ehhez meg kell ismerned saját magadat, hogy Szabad lehess!
S aki szabad, annak nincs szüksége visszajelzésre, visszaigazolásra az élettől, hogy tudja, milyen is valójában. Nem kérdezi meg folyton, hogy vajon milyen ő, mert pontosan tudja – de nagyon sok kapaszkodó kellett ahhoz, hogy ide eljusson. Mert a világ problémái, mint tükör, mutatja meg az ember számára, hogy milyen is.
S ezért nem mer az ember belenézni a tükörbe, mert nem tetszik neki, amit ott lát. Mert ő rossz és csúnya dolgokat lát, ahelyett, hogy felismerné magában ezeket a csúfságokat, és lerakná azokat.
De csak azt tudod letenni, amiről tudod, hogy a kezedben van! :) Ha valamire azt mondod: „Ó, ehhez nekem semmi, de semmi közöm”, akkor azt biztosan nem tudod letenni, holott a tükörből pont azt látod, hogy bizony-bizony ez a csúnya, nagy doboz ott a tiéd. El mered hinni, hogy MINDEN BENNED VAN? Hogy Te vagy a forrása mindennek? Minden szenvedésednek, sőt minden örömödnek?
Hogy MINDENT Te teremtettél magad köré? Azt a csodát, amit a szerelmed hoz el: te teremtetted! Azt a randa főnököt, aki állandóan elgáncsol téged: te teremtetted! Miért? Hogy tudd, TE IS ILYEN VAGY.
DE NEM KELL MÁR ILYENNEK LENNED! Változhatsz! Szabadon! Kötöttségek nélkül. Megértél már vajon rá, hogy lerakd a béklyóidat? Milyen vagy te valójában? Miért félsz másmilyen lenni?
S ha ezeken a kérdéseken elgondolkozol, és igazán őszinte vagy magaddal, akkor látni fogod, hogy az életedben a legtöbb dolgot azért teszed meg, mert így tanultad, mert azt hiszed, hogy így működik. S legjobban attól félsz, hogy a másik ember milyennek fog Téged gondolni. Hogy mások milyennek fognak látni, és Te nem mered megmutatni önmagad, mert egy szép képet akarsz magadról festeni a világ számára, ami minden igényt kielégít, ami mindenkinek megfelel. De hol vagy Te?
Hiszen MINDENT Te teremtettél magad köré – az egész életedet TE nézed, senki más. Azt is Te nézed, hogy más néz Téged. Belőled fakad minden, de minden. Ez egy olyan csoda, amit ha felfedezel, akkor a világ legszabadabb embere leszel, hiszen nem kell már semmilyennek lenned, megélheted magadat.
Nem fogsz tudni senkit bántani – ezt el mered hinni? Ez a kérdés… ez a szabadság utolsó kérdése talán. El mered-e képzelni, hogy bármilyen lehetsz kötelezettségek, korlátok és béklyók nélkül? Nem mersz ilyen lenni, tudom! Mert félsz attól, hogy bántasz másokat, hogy rosszat okozol, hogy valaminek ellene leszel, hogy valakinek fájdalmat okozol, hogy magadat meg fogod utálni, mert önző módon megéled magadat. Ugye?
Hát igen. Innen nincs tovább.
Eljutottunk a félelemig, emlékszel még az írásra? Mankók, félelem… mert félsz önmagad lenni! De honnan tudod, hogy milyen vagy valójában? Hiszen még soha nem élted meg magad? S pont ezért voltak a mankók, hogy megismerd magadat!!! De ha megismerted, akkor TUDOD, hogy milyen vagy! Akkor lehetsz önmagad!
S a harmadik, az írás elején lévő legelső esszencia: mi hajt Téged előre? Mi a Te mozgatórugód az életedben? Miért vagy itt? Miért születtél ide? Ha erre megleled a választ, akkor már nem lesz semmi az útjában, hogy végre belépj a kapun, amelyet úgy hívunk: dimenzióváltás, felemelkedés, nézőpontváltás.
De hívjuk inkább úgy: Szabadság. Azaz a teljes LÉNYEDDEL, a felsőbb éneddel való teljes összeolvadás, SZABADON.

Kiss Balázs Kuno
http://csillagmag.hu/

2012. október 29., hétfő

Nagyon megváltozik a Naprendszer - NASA

 

2012. október 27., szombat


Nagyon megváltozik a Naprendszer -
 derül ki a NASA-tól kiszivárgott információkból

Helyet kell adni ennek a gondolatnak, akkor is ha nem valami biztató, és ha sokak számára ez elképzelhetetlen... 
Az Idő vége nem jelenti a Világ végét, mint ahogyan az hibásan volt értelmezve és közvetítve a Biblián át. A 2012-ben várt változás teljesen megváltoztatja majd a Földön az életet és magát az emberiséget. A Hold létrehozza saját légkörét nátrium vegyületekből. A mars légköre is gyorsan növekszik, ami az Observer 1997-es meghibásodásához vezetett. A Föld légkörében ma is változások történnek, a felső rétegekben egy eddig nem létező új gáz jelent meg, a vulkáni tevékenység 1875 óta az 5 szőrösére nőtt. A Vénusz fényerőssége is jelentősen megnőtt. A Jupiter mágneses tere megduplázódott, a bolygó és egyik holdja közt ionizált sugárzás tubusát észlelték. Az Uránusz és Neptunusz pólusai felcserélődtek, nő a mágneses erőterük és folyamatosan növekszik a fényük, a Nap mágneses tere 1901 óta 230%-al nőtt. Szibéria Nemzeti Tudományos Akadémia jelenti, hogy ezek a Naprendszerben észlelt sokoldalú változások a Foton Gyűrű-be való behatolásnak tulajdonítható, amely egy jóval erősebb energiájú kozmikus zóna. Ezen energiát veszi át a Nap és szórja az egész Naprendszerben. A Foton Gyűrű több sávos fotoncsík, amely a Galaktika központjából áramlik, a Tejút spiráljait követve.


A mi naprendszerünk ezt a Gyűrűt 25920** (!) év alatt, amely periódust Galaktikus Évnek nevezünk (az ókoriak Nagy Évnek hívták) kétszer keresztezi. Az átszelés 2000 évig tart. Úgy értékelhető, hogy a Nap már 1998 óta behatolt a Gyűrűbe és a Földre ez várhatóan 2012-re tehető. A Foton Gyűrűbe való behatolás a Biblia által jövendölt félelmetes spirituális változást okoz az embernek. Feltehető, hogy azon emberek, akiket egoista viselkedés, alacsony auralüktetés jellemez, a Foton Gyűrű magas frekvenciájú sugárzását nem tudják elviselni. Tehát egy nagy spirituális alapokra épülő természetes szelekció következik be. Minden lény elsősorban energiából épül fel. Az energia információt és annak fordítottját jelenti. Az anyagi test más energiatestek takarója. Természetesen az ember is az univerzális felépítés része. Annak tényét, hogy ezek tiszta energiák az idők során tett megállapítások, valamint az utóbbi két évszázad tudományos kutatásai képezik. Negatív érzületek, megélések negatív, káros energiákat termelnek, a gondolatok akár anyagiasodhatnak is.. ( lásd Montauk kísérlet)


Az érzelmek, megélések, emberi gondolatoknak, mint minden energiának van egy adott rezgése. Egy negatív energiának a fejlődés egyetemes törvénye szerint természetesen csak alacsony rezgésszáma lehet. A Világegyetemben semmi sem véletlenszerű, minden alárendelődik egy célnak, amely az élet fennmaradása és fejlődése. Az anyag önmagában fel van vértezve az élet teremtésének megmagyarázhatatlan teljesítményével. Léteznek egyetemes kémiai, fizikai, asztronómiai de jogi törvények is. Ezek azonban nem kizárólagosak, a Világegyetem nem a Nép Hadteste , a napirenden a  sokszínűség van.
A Föld várhatóan 2012-ben
A Földön az élet radikális változását eredményezi a Foton Gyűrűn történő áthaladás.
Utunk a Foton Gyűrűn át, az Alcione körül.
Konkrétan ez mit jelent?


A Foton Gyűrű annyira óriási, hogy átszelése is 2000 évet vesz igénybe, a jelenlegi Földi időszámítás szerint, erős elektromágneses sugárzást bocsájt ki a látható és a láthatatlan frekvenciákban, beleértve az X sugárzást. A Gyűrű fotonjai egy sokoldalú és sokkoló hatást fejtenek ki a földi anyagra. Elsősorban minden test fluoreszkálni fog, amely hatása, hogy 2000 évig nem lesznek éjszakák! A testek által kibocsájtott fény hőhatás nélküli, és nem lesz árnyék. Az egész naprendszer molekuláris anyag struktúrája változik, a fotonenergia megoldja a NASA gondját, a fő szabad és környezetkímélő energia forrásává válva. (ahogyan azt Tesla) gondolta.


A Föld fajsúlya fokozatosan csökken és megváltozik. Miután a Föld rezgésszintje több ezer évig állandót jelzett 1980-ban 7,8 Hz -ről felgyorsult a mai 12 Hz-re. Ez azt jelenti, hogy a rezgés frekvencia növekedés hatásaként a nap 24 órája valójában 16 órát jelent. Ez egyelőre elfogadható, de magyarázza, hogy miért nincs elégséges időnk, miért sietünk egyre jobban és miért fáradunk. Mi történik a Foton Gyűrűbe való belépéskor 2012-ben, mert más évben az teljesen elképzelhetetlen, hisz most a teljes emberiség egy más dimenzióba lép át. Még nem tisztázott? Pontosítva 24 óra effektív 0 órát jelent, tehát a földi idő megszűnik! De hogy egy szerencsétlenség nem jár egyedül, abban a Nulla Pontban megváltoznak a Föld mágneses Pólusai is. A jó jel azonban ismételten, az idő vége nem a Világ vége! A pillanat viszonylagos közelségének a jelét a naprendszer szélén található plazma ragyogásának 10 szeresére való növekedése. A napon keresztül a bolygók ugyancsak növekvő energiát kaptak.

A mayák is várható változásokról a félistenek üzenetét küldik. A teljes Naprendszer szinkronizálódik a Galaxissal és Világegyetemmel, a jó hatásaként. Átlépünk a jelen technológiából, és amit az időről és térről tudunk. A pénz szükséglete eltűnik. Az 5.-dik dimenzióba lépünk. Az emberi DNS a jelenlegi 2 spirálról 12 spirálra programozódik át. Az emberi lényt illetően a változások hatalmasak és pozitívak. Mellékhatások viszont fájdalmasak (ami jó jel hisz a szervezet megtisztulását jelenti) így: Migrén, fejfájás, fáradtság, szédülés, ritmuszavarok. Megfázás jellegzetes tünetei (láz, izzadás, csontfájás) melyeket a hagyományos kezelés nem segít. Izomzatgyengülés, nehézlégzés, ok nélküli elfáradás. Limfatikus és immunrendszer változás, nyugtalanság, depresszió, stressz a múltba révedés. A Foton Gyűrűbe való belépéskor egy átfogó újraharmonizálási folyamat történik, melyben a testünk saját frekvenciája a Világegyetem alapfrekvenciájára hangolódik.


Ez az "égbemenetel" melyről a régi írások beszélnek: A "felemelkedés" mivel váratlanul erős, azok, akik alacsony, vagy negatív tulajdonsággal rendelkeznek (rosszindulat, egoista) nem élik túl az átváltozást. A gén és DNS frekvencia az embernél nagyon magas és finom. Ez tulajdonképpen a fény, amely a félistenek és szentek auráját láthatóvá teszi.
 Dr. Berrende Fox vér tesztekből kimutatta, hogy 20 éve az emberek sejtszinten kezdtek változni, vannak kik a DNS szerkezetbeli új láncszemeket fejlesztettek. A várható nyereség: Intuició és paranormális teljesítőkészség fejlődése. Az agy jelen 10-15 % -nyi használatbavétel jelentős megemelése. Minden gyógyíthatatlan betegség (rák, HIV is) eltűnik. Megsokasodnak a telepatikusok és bioterapeuták. Megváltozik a fizikumunk és (akik túlélik) aurába öltözünk.

Kapcsolódó téma: Dimenzióváltás 2012

** (!) Helyesbítés:

Galaktikus Év az az idõtartam, ami alatt a Nap - és vele együtt a Naprendszer többi égitestje - egy keringést tesz meg a Tejútrendszer középpontja körül. Ez 220 millió földi évig tart.

A Cselekvő Új Tudat Konferencia Bp-en nov. 3-4. - Ingyenes


Programajánló, mert “elkezdődött”…

A Cselekvő Új Tudat Konferencia 

(ingyenes) 





Mi ott leszünk, szeretettel várunk mindenkit.
 A rendezvény ingyenes, regisztráció szükséges.

Regisztráció itt!


PROGRAM

I. NAP

NOVEMBER 3, SZOMBAT 10.00 – 18.15

10.00-10.20 érkezés
10.20-10.30 Rövid köszöntő
10.30-11.15 Kingsley L. Dennis
Téma: Gondolatok és gyakorlatok egy átalakuló világhoz
Új gondolatok, rugalmas közösségek,
átalakuló városok, helyi gazdaságok szerepe,
jóllét
11.15-12.15 Reflektáló Café – dialógus a hallottakról
Csatlakozik: Frithjof Bergmann, Ruzsa Ágota, Gesztelyi Nagy Judit?,
Takács Péter, Moldván Kata és George Kaponay (Skype-on keresztül) – továbbá mindenki számára nyitott a tér kérdésfeltevésre, hozzászólásra
12.15-12.45 Szünet – Szendvicsezés, büfé – folyadékpótlás
(kérünk benneteket, hogy a frissítőt a Cökxpon Ambient pultjából válasszátok)
12.45-13.45 Prof. Frithjof Bergmann
Téma: Emberek, akik a gazdaság fejlődésének valódi motorjai – Munka Jövője a technológia korában
Mit tanulhatunk a Detroit-i tapasztalatokból?
13.45-14.30 Reflektáló Café – dialógus a hallottakról
Csatlakozik: Takács Péter, Kingsley L. Dennis, Pálfy Andris, Bálint Zoli, Karsai Dina, Jócsák Éva (Skype bejelentkezés) – továbbá mindenki számára nyitott a tér kérdésfeltevésre, hozzászólásra
14.30- 15.15 – Szünet, ebéd
15.15-17.00 Ruzsa Ágota
Open Space – hazai példák és erőterek a változásra, átalakulásra
Hol tartunk most? Megmutatjuk, ami már van???
Nyitott- önszerveződő témákban kialakult műhelyek….
felvezetés és műhely témák kialakulása
I. műhely
II. műhely
Közös nagy és nyitott fórum megosztásai
17.00- 18.15 Takáts Péter
Téma: Eddig hallottak összegzése, Társadalmi vállalkozások és Kulturális Kreatívok szerepe kb 20′ majd:
Záró dialógust levezeti
Csatlakozik: Kingsley L. Dennis, Frithjof Bergmann, Ruzsa Ágota, Karsai Dina, Moldván Kata, Bálint Zoli,  Kapta Ibolya – továbbá mindenki számára nyitott a tér kérdésfeltevésre, hozzászólásra

II. NAP

NOVEMBER 4, VASÁRNAP 12.00-16.00

10.00-10.20 – érkezés
10.20-10.30 – Programismertető
10.30-10.50 Baranyai Vitália és Székely Gergő
Permakultúra
10.50-11.10 Miháltz István
Helykeresők – Mozgolódások, első lépések, közösségépítés, cselekvés és a döntést előkészítő időszakok
11.10-11.30 Pálfy Andris
Bevezetés a Dragon Dreaming módszerébe – projekt menedzsment, gyorsan, kreatívan, egyszerűen – A cselekvés motorja
11.30-11.45 Szünet, frissülés, nyújtózás
(kérünk benneteket, hogy a frissítőt a Fogasház pultjából válasszátok)
11.45-13.45  2órás workshopok
A szombati Open Space műhelyekből kiforrott elmélyülési igények és a hozott vagy korábban felajánlott műhelyek mentén…
Frithjof Bergmann – NANK Magyarország munkacsoport létrehozása
Résztvevők: Pálfy Andris és csapata, valamint további érdeklődők
Ruzsa Ágota – Barangolás Tudatunk teremtő tereiben—a társas-támogató rendszerek érdekében…a partnerság ereje ( benne coco, dialógus és rendszer/családállítás és az élő szervezetek fenntartható terei. )
13.45-14.30 Szünet, ebéd, frissülés és nyújtózás
14.30 ProAction café Ruzsa Ágotával
A Közös cselekvés tereiben: Ötletek és projektek a közösség teremtő erejében
15′ Felvezetés
3x 20 perc
a Tetterő Kávézó módszer mentén számos projektgazda témáját a közösség megerősíti,
megtámogatja és továbblendíti a cselekvés útján, 3 körös beszélgetésben
15.45-16.00 Zárás és hálaadás – gondolatok, rituálék,
Kingsley-Bergmann, szervezők és résztvevők
Adomány—vagy Ajándék: Egyensúly gazdaság


ÖTLETGAZDA: Kapta Ibolya, Kingsley L. Dennis és Frithjof Bergmann
TÁMOGATÓ: Kingsley L. Dennis utazását a SOL Intézet támogatta
MÉDIA KAPCSOLATOK: Moldván Kata – almamag.hu
SZERVEZÉS: Kapta Ibolya, Pálfy András, Ruzsa Ágota, Moldván Kata

A HELYSZÍNEN A KULTURÁLIS KREATÍVOK NETTV STÁBJA FORGATNI FOG.


A programban még előfordulhat némi változás, ehhez megértéseteket kérjük!

:-) A részvétel ingyenes, de a helyszín befogadóképességére való tekintettel előzetes regisztráció szükséges.

Felhívás:
Önkénteseket várunk, akik szívesen adnák az idejüket és szakértelmüket a következő feladatokra:
- Fordítás – angol
- Az összejövetel idején segítség a logisztikában, háttérmunkában.
Még folyamatosan töltjük fel az információkat, nézz vissza később is, vagy lépj kapcsolatba, ha lenne javaslatod arra, te milyen formában szeretnél részt vállalni ennek a hétvégének a megvalósításában.

 A `Cselekvő Új Tudat` Konferencia

http://www.segitunk.com/cselekvoujtudatkonferencia/



2012. október 28., vasárnap

Alternatív médiák gyűjteménye


A fő médiák (mainstrem médiák) sajnos még mindig nagyon sok esetben nem a minket érdeklő témákról beszélnek, vagyis elhallgatnak fontos híreket, vagy megmásítva adják tovább. 

Közben figyelmünket negatív és káros dolgokra terelik, sőt egyéb manipulációs eszközöket is bevetnek. 

Ezért három lehetőségünk van.

1) Befelé fordulunk és meditációink, intuíciónk segítségével keresünk hiteles információkat, útmutatást.

2)Magunk járunk utána

3) Az alternatív médiákhoz fordulnunk. 

Most elkezdtem összegyűjteni a magyar alternatív médiák elérhetőségét. 

 Aki tud még többet, az jelezze.

Minden olyan alternatív médiát beírok, ami nem uszít, és nem sötét dolgokkal foglalkozik, hanem mindannyiunk épülését, felemelkedését szolgálja. Elnézést, de a vallási csatornákat kihagynám, mert arra más helyek a megfelelőek.

Íme:


 



Egyelőre ennyi.



Kiegészítésképpen itt egy részlet egy írásból:

 Leszakadás, ignorancia, új tudatosság.

Van-e kiút? A válaszom egyszerű: IGEN. Van! A legegyszerűbb megoldás az, ha leszakadunk erről a médiamasszáról és kiiktatjuk a MM-t (mainstrem médiát) az életünkből. A csordatudattal rendelkező ember számára, azonban ez maga a lehetetlenség. Az ő realitása ugyanis az, amit a MM alakított ki benne évek, évtizedek alatt, és ennek a megszünését egyenlőnek érezné a halállal, illetve a társadalomból való kirekesztettséggel. Fel sem merül a legtöbb emberben, hogy ha valóban informálódni akar, akkor maga járjon utána dolgoknak, maga kezdjen el kutatni és érdeklődni. 

A hangsúly pedig az önállóságon van. Mert csupán azzal, hogy alternatív médiákat kezd el kutatni, ugyanakkora esélye van arra, hogy ugyanabba a csapdába kerül, amitől menekül. Miért? Mert sajnos az alternatív média egy része is manipulált, vagy manipulatív szándékú és sokszor ott is a MM irányítói vannak a háttérben.

 Akkor mi a megoldás? Első lépésként az ignorancia, vagyis szép magyarsággal az elutasítás gyakorlása. Szokrátesz három rostája erre remek példázatot ad. 1* (a teljes példázat a lábjegyzetben). Az igazság ellenőrzése, ennek jósága és végül a szükségesség. Vegyük sorra. A világban hozzánk érkező információk 99%-át nem tudjuk vagy egyszerűen nem ellenőrizzük/ellenőrizhetjük le. Ez már elve hatalmas kaput nyit azok számára akik manipulálni akarnak minket. 
A második rosta a jóság rostája, a hírek nagy többsége egyáltalán nem jó, építő és pozitív energiákat sugárzó, egy fejlettebb tudatállapotot építő. 

A harmadik rosta pedig a szükségességé. Vajon szükségünk van a többnyire ellenőrizhetetlen, negatív és tudatromboló információk állandó áradatára melyekkel a MM eláraszt minket? A válasz: NEM.

 A mai világ embere annyira túlinformált, agyoninformált teljesen felesleges, irreleváns információkkal, hogy többek között ez az elsődleges oka annak, hogy képtelen a valóban lényeges dolgokra odafigyelni. A MM tudja ezt nagyon jól, ezért nyomja ilyen őrült iramban teli a befogadók agyát a haszontalanabbnál haszontalanabb információkkal.

 A háttér- és mindenkori hatalom ideális embertípusa szöges ellentétben áll a kozmikus tudattal rendelkező ember típusával. Az alacsony tudati szinten megragadt ember bármerre irányítható, csak a megfelelő programozás kell hozzá a médiából.  


A kozmikus tudatú ember, akinek a tudatossága egy másik dimenzióban található, már a MM háttérhatalmista, irányító elitje számára elveszett bárány. Szerencsére.
Írta: Morgó Sapiens


Lábjegyzet: 1*

Izgatottan rontott be valaki Szokráteszhez.
„Figyelj ide, Szokrátesz! El kell neked mondanom valamit…”
„Állj csak meg egy kicsit” – szakította félbe a bölcs. „Azt, amit te nekem mondani akarsz, átszitáltad-e már a három rostán?”
„Milyen három rostán?” – kérdezte a hírhozó elcsodálkozva.
„Igen, barátom, három rostán! Nézzük csak, az, amit te mondani akarsz átmegy-e a három rostán: az első rosta az IGAZSÁG. Ellenőriztél-e valóban mindent, amit el akarsz nekem mondani, hogy igaz-e?”
„Nem, én így hallottam, illetve úgy gondolom, meg azt mesélték, hogy…”
„Jó, jó, de bizonyára a második rostával már próbálkoztál: a JÓSÁG rostájával. Mindaz, amit nekem el akarsz mondani, ha nem is bizonyítottan igaz, de legalább jó és szívderítő dologról van szó?”
Tétovázva jött a válasz: „Nem, nem, sőt ellenkezőleg…”
„Hát akkor” – szakította félbe őt a bölcs – „nézzük csak a harmadik rostát: lássuk
SZÜKSÉGES-e nekem ezeket a dolgokat hallanom vagy tudnom, ami téged ennyire
felzaklatott?”
„Hát, tulajdonképpen szükségesnek sem mondható igazán …”
„Tehát,” – mosolygott Szokrátesz – „ha az, amit el akarsz nekem mondani, se nem igaz, se nem jó, és még ráadásul nem is szükséges, akkor felejtsd el gyorsan, és ne mérgezd vele se a magad életét, se az enyémet.”

 

 

 

2012. október 27., szombat

Könyvajánló - A KÓD - Több mint regény

"Akik elolvassák, azok talán észreveszik, miként is működik a világ, milyen aljasságokat visznek véghez ma is a világ háttérben lévő urai. Persze nem kötelező mindezt elfogadni, végtére is ez csupán egy képzeletbeli történet. Viszont a történelem sajnos már bebizonyította, hogy hova vezet az, ha nem vesszük észre időben a veszélyt, és csak legyintünk,.."




A KÓD – több mint egy regény…. 

Amiről a VilagHelyzete is ír, az itt van könyvben!


A napokban megjelent egy könyv, amely nagyon jól összeszedi azokat a problémákat, amelyekről itt, a VilagHelyzete.com blogon is rendszeren szólunk. Szinte minden benne van a bankdiktatúrától kezdve a biológiai fegyvereken, a nehézfémekkel történő permetezésen, az időjárás-manipuláláson és a tudatmanipuláción át egészen a HAARP-ig.

Kötelező olvasmány mindazoknak, akik úgy gondolják, hogy ezek a dolgok valósak, és igenis tenni kellene ellenük valamit. Nos e könyv szerzője tett. Megpróbálja felnyitni a hétköznapi emberek szemét is ezen álságos dolgokra úgy, hogy az egy ilyen témával nem foglalkozó ember számára is egy érdekes, izgalmas, néhol humoros, de romantikus szálat sem nélkülöző könyvet ad a kezükbe.
A kód című könyv valójában egy regény, de aki elolvassa, úgy érzi, sokkal több annál. S hogy mi ez a könyv? Összeesküvés-elméletekre épült világvége-forgatókönyv, vagy csak egy kalandregény? Azt döntse el az olvasó. Az mindenesetre biztos, hogy ha a regényben és a valóságban megtörtént események és módszerek közt bárki hasonlóságot vélne felfedezni, akkor az valószínűleg nem mindig csak a véletlen műve.

A történet főszereplője John, egy programozó, aki egy jövőbe mutató fejlesztésen dolgozik. Munkája az underworld nevű valóság-szimulációs játékhoz különféle részkódok készítése. Élethelyzetéből adódó kényszerűségből azonban igent mond a bankárnak, hogy írjon a kódba olyan részeket, amikkel saját számlájukra juttathatnak pénzt. Ám a bankár egyre telhetetlenebb, közben pedig kiderül, hogy aki csak teheti, saját zsebre is dolgozik, szinte mindenki korrupt, a vezetőség pedig érthetetlen módon szemet huny minden felett. A főhős azonban rájön, hogy odafenn sokkal nagyobb disznóság készülődik, a valódi cél nem a játék nyereségessé tétele, hanem a felhasználók totális agymosása a játékon keresztül. Ennek megakadályozása azonban már túlmutat a főhős lehetőségein, ezért különféle veszélyes szituációkba keveredik, miközben a valós világgal kapcsolatban is egyre furcsább dolgokra derül fény. De hogy a történet során végül sikerül-e tenni valamit a világ uralmára törő érinthetetlenek ellen, az majd kiderül a regényből.

A sorok közt lévő mondanivalónak és a mellékszálnak azonban ebben a könyvben nagyon fontos szerep jut. A történet háttéreseményeiből keményen visszaköszönnek ugyanis a mai világunkat is uraló bankoligarchia gaztettei, a totális megfigyelés, a tudatmanipulálás, a demokratikus álca mögé bújt háttérhatalmi és politikai színjáték, a HAARP, az időjárás-fegyverek, illetve a geológiai-fegyverek, amely utóbbi, másutt eddig még nem használt kifejezést maga a könyv vezeti be a köztudatba.

Bár ez csak egy regény, nem árt, ha észrevesszük a valós élettel való hasonlóságokat. Számos ma még összeesküvés-elméletnek gondolt szál is része a regénynek, amiből mindenki csak annyit fogad el, amennyit saját maga jónak lát, bár ha valahol már túl sok a véletlen egybeesés, akkor az már akár gyanús is lehet.

A regényben lévő helyszínek rendkívül életszerűek, észrevehető, hogy világlátott, más kultúrákra nyitott ember írta. S még ha a jövőben is játszódik, szinte minden reálisnak tűnik, annak ellenére, hogy a könyvben jelenleg még nem létező tárgyak is szerepelnek. Látszik, hogy a szerző végig törekedett az életszerűségre, a helyszínek többsége a szerző számára is ismerős, az események egy része pedig valós, megtörtént eseményekre épül. Mindez sokat segít a hitelesség tekintetében. Mindemellett pedig érzékenyen rátapint a mai világ kényes pontjaira, a jövő lehetséges buktatóira.

 Sajnos a regényben leírt egyes eseményekhez kísértetiesen hasonlító történések a napokban is lejátszódtak. A jelek észrevételéhez nem kell más, csak nyitott szemmel járni. A könyv néhol a mátrix-víziót, néhol pedig Orwell 1984-ének rémképeit juttatja az eszünkbe. A regény a végére is tartogat némi izgalmat, holott akkor már azt hiszi az olvasó, hogy minden rendbe jön. A könyv végig elgondolkodtat, számos ponton elindítja azt a bizonyos bogarat az ember fejében. Ezek közül a legmeghatóbb talán a különféle emberi érzelmek bemutatása. A könyv szerint ugyanis nem attól lesz boldog az ember, ha megveszi a reklámok által belénk sulykolt felesleges tárgyak tömkelegét és haszontalan tárgyakat birtokol. És attól sem, ha ural más embereket, esetleg feminista jelszavakat zászlajára tűzve a hazugság, az irigység, a gonoszság és a bosszúállás eszközeit felhasználva hatalmaskodik másokon, függetlenül attól, hogy egy hétköznapi emberről, vagy egy milliárdos bankárról van-e szó. Megmutatja viszont az olvasójának, hogy a látszatvilág mögött húzódó valóság sokszor mennyire romlott is tud lenni.

Mindemellett pedig rávilágít arra is, hogy milyen szinten manipulálnak szinte mindenkit, és egyesek mennyire nem tekintenek az emberekre úgy, mint értelmes, gondolkodó lényekre.
Valószínű, hogy mivel a könyv egyes személyeknek és csoportoknak az érzékeny pontjára tapint, így nekik egyáltalán nem lesz szerencsés, hogy módszereik napvilágra kerülnek. Akik elolvassák, azok talán észreveszik, miként is működik a világ, milyen aljasságokat visznek véghez ma is a világ háttérben lévő urai. Persze nem kötelező mindezt elfogadni, végtére is ez csupán egy képzeletbeli történet. Viszont a történelem sajnos már bebizonyította, hogy hova vezet az, ha nem vesszük észre időben a veszélyt, és csak legyintünk, mondván ezek csupán összeesküvés-elméletek, hagyjanak minket ilyenekkel békén. Mindenkinek magának kell eldönteni, hogy akar-e változást és beleteszi-e a maga kis porszemét ebbe a gépezetbe, vagy sem. A regény nem biztat, nem akar senkit semmiről meggyőzni. Csupán szórakoztat, melegséggel, izgalommal, vagy jókedvvel tölt el, és néha elgondolkodtat. S bár könnyen megfeledkezhet az olvasó arról, hogy ez csak egy regény, amiben bármi megtörténhet, annak a kérdésnek az eldöntését, hogy hol a határ a képzelet és a valóság közt, meghagyja az olvasónak.

A könyv facebookos oldalán mintaoldalakat is találunk, így beleolvashatunk a könyvbe. Ettől függetlenül most a kiadó hozzájárulásával szeretnék idézni néhány további kisebb részletet a könyvből.


16. oldal:
– De nem lesz gond, hogy ezzel nem lesz a játék pénzügyi egyenlege nulla, és kvázi több pénz kerül a játékba?
– Nem, mert egyúttal létrehozzuk a hitelszámlát is, amin viszont negatív pénz van. A kettő összege nulla lesz. Tehát fogtuk a semmit, csináltunk belőle egy pozitív valamit, meg egy negatív valamit. Mindegy minek nevezzük, hívhatjuk hitelnek, adósságnak, bárminek, a lényeg, hogy a semmiből csinált pénzre kamatot tudunk felszámolni. Mindenki jól jár, mert a játékba annyi pénz kerül, amennyire csak szükség van, a bank pedig kamatot kap a semmiből csinált pénzére. A plusz pénz pedig nem gond, hiszen a játékban majd érdekeltté tesszük a játékosokat a készpénzforgalom mellőzésére, az átutalásokkal meg csak ezt a nem is létező számlapénzt mozgatjuk egyik zsebünkből a másikba, miközben a játékossal elhitetjük azt, hogy valódi pénze van.
– Ördögien jó a terv, illik a játék nevéhez. Most már megértem, hogy miért alkalmazta önt a vezetőség. Van még pár ilyen trükkje?
– Bőven. De azokkal majd ráérünk később foglakozni, nagy részük úgyis későbbi fejlesztésnek lett betervezve. Egyébként pedig ez sem trükk, hanem bevett gyakorlat.
– Rendben. Akkor gondoljuk ezt a részét tovább, hiszen mindezt nekem le is kell majd programoznom. Viszont van vele egy kis aggályom. Ha jól veszem ki a szavaiból, akkor elvileg a bakrendszerből hitelként jóval több pénzt juttathatunk a játékosoknak, mint amennyit a többi játékos betétként betesz. Nem lesz ebből probléma?
– Ez nem gond. Bevezetünk egy minimális mértékű tartalékrátát, amit a betétek bőven fedeznek. A pénz nagy része meg úgyis számlapénz, nem kell, hogy létezzen. Nyugodjon meg, nullán fog maradni az egyenleg.
– Jól van, de ha így van, akkor szerintem nem kellene egyáltalán kamatot szednünk a játékosoktól a hitelekért, vagyis ha szednénk is, akkor is csak a betéti kamatok töredékét?
– Maga megőrült? Még jó hogy nem kínálja a kódot is fel tálcán a játékosainak. Szedjünk csak magasabb kamatot a hitelekért, mint amennyit a betétekért adunk, hadd higgyék a játékosok azt, hogy csak ez a bank haszna. Nem kell mindent az orrukra kötni. Most bankrendszert akar a játékba, vagy takarékszövetkezeti rendszert?

148.oldal:
– De mit, mit keresnek? – Kérdezett vissza remegő hangon John.
– Tudod te azt nagyon jól! Ne szórakozz itt velünk!
– De tényleg nem tudom. Odaadom, csak m
ondják meg, hogy mit keresnek?
– Fisher interface-ét! Na add szépen elő!
– De nincs nálam semmiféle interface.
– Ne szórakozz! Ha nem akarsz itt most megdögleni, akkor szépen ideadod! Tudjuk, hogy Fisher neked adta oda.
– Nem tudok semmiféle interface-ről. Nekem nem adott semmit se Robert.
– Jól, van te akartad! – Kiabálták, majd a fegyveres férfi rátérdelt John mellkasára, miközben továbbra is a fejéhez szorította a fegyvert, a másik álarcos pedig visszament az íróasztalhoz és látványosan forgatta ki a fiókokat, majd miután azok kiürültek, sorra túrta fel a szekrényeket is. Miután nem bukkantak semmilyen nyomra, dühödten szegezték a kérdést ismét Johnnak:
– Tényleg nem akarod előadni? Azt akarod, hogy tényleg kinyírjunk?
– Ha agyon lőnek, akkor sem tudom odaadni. – Válaszolt John, majd folytatta: – Nincsen nálam semmi, azt sem tudom, hogy mire való amit keresnek, Roberttel hónapokkal ezelőtt találkoztam utoljára.
– Ne hazudj! – Vágott közbe a rabló – Az egyik legjobb barátja voltál, még nyomoztál is a halála ügyében. Ott is hiába akartak leállítani, te csak mentél a saját fejed után.
– Tényleg ki akartam deríteni, hogy mi történt vele, de csak ennyi volt, nem történt semmi, nem kaptam tőle semmit. – Hebegett John.

164. oldal:
– Úristen! – Vágott Andrew szavába szinte ingerült hangon John. – Mi az, hogy a felhasználó akaratától független további információ?
– Ne kérdezd. Lehet reklám, vagy olyan adatok begyűjtése, amit a felhasználó amúgy nem adna meg, de mivel rágondol, ezért azt akár ki is lehet olvasni a VRH-val.
– Most már kezdem érteni, hogy Robert miért aggódott emiatt. És ha egyeseknek még annyit is megért, hogy megöljék, akkor ott minden bizonnyal komoly érdekek állhatnak a háttérben.
– És vegyük figyelembe azt is, hogy Robert volt a fejlesztés első embere. Tehát még azt is megérte bevállalni, hogy csúszik a projekt.
– Szerintem itt már rég nem nálunk folyik a munka. Az a sok washingtoni út, az idejáró nagykutyák, nem hinném, hogy csak gratulálni jöttek, vagy kipróbálni a játékot. Szerintem ez már rég nem játék, még ha felnőtteknek is szól, hanem sokkal több annál.

226. oldal
– Ő Angelina, a húgom. Minden héten eljön, és segít nekünk egy órát, hogy megcsinálja a nyilvántar-tásunkat – mondta, miközben a nő felállt és John felé fordult, hogy bemutatkozzon.
És ekkor történt valami. Valami olyan, amire John egyáltalán nem számított.
Angelina ott állt szemben Johnnal, leomló hosszú sötétbarna haján megcsillant az iroda kicsiny ablakán beszűrődő nap aranyló sugara. Mosolygós arca, vékony testalkata, gyönyörű alakja, azonnal hatalmába kerítette Johnt. Nem tudta honnan, de úgy érezte, mintha ezer éve ismerné ezt a lányt. Ahogy pedig a tekintetünk egymásba fúródott, John tudta, ez szerelem első látásra. Szíve elkezdett hevesebben verni, vérnyomása az egekbe szökött. – De honnan ilyen ismerős? Hiszen még sosem látta, sosem találkozott vele. – Merengett el magában, miközben csak nézte a gyönyörű teremtést. Aztán rájött. Nem ismeri sehonnan, nem találkoztak még soha, csupán az álmaiból ismerős. Ő az a lány, aki a legszebb, legboldogabb álmaiban meg szokott jelenni.

270. oldal:
– De kinek? Ki az a nekik?
– Az a tíz-húsz ember, aki uralja jelenleg a világot. Meg a sleppjük, akik a gátlástalanságukkal elérték azt, hogy annyi vagyonuk legyen, hogy közéjük tartozhassanak.
– Akkor bármikor kitörhet a harmadik világháború.
– Már rég kitört. Ez a háború már nem olyan, mint az előző kettő volt. Ezt már nem hagyományos fegyverekkel vívják.
– Mégis mikkel?
– Időjárás, geológiai, és biológiai fegyverekkel. Úgy, hogy az ellenség ne tudjon róla, hogy ki és mi támadta meg. Vagy ha tud is róla, ne lehessen ezt bizonyítani. A hagyományos fegyvereket csak akkor vetik be, ha már végképp nincs más megoldás.
– És egyáltalán kik az ellenségek?
– Az egyik oldalon áll Észak-Amerika és Európa, a másikon Dél-Amerika, Afrika és Ázsia.
– És Oroszország?
– Az oroszok még nem kapcsolódtak be, lehet, hogy ők lesznek a nevető harmadik, vagy pedig kitalálhatod, ki mellé fognak állni.
– És miből gondolod, hogy ez a háború már zajlik?
– Nem tűnt fel, hogy az utóbbi időben milyen gyakoriak lettek a földrengések, a szökőárak, esőzések, a szárazság, vagy Afrikában a járványok?
– De igen. S utána általában mindig történt valami olyan politikai lépés, ami az USA-nak kedvezett. – Vonta le a következtetést Angelina.
– Szerinted ez véletlen?
– Nem tudom, de én erről már nem akarok tudni. Szeretnék kimaradni az egészből.
– Attól félek, hogy ez nem lesz lehetséges. – Válaszolt szomorú hangon Brian, miközben nagyot szuszogva bambán maga elé nézett.

333. oldal:
– Oké, akkor lazíts és jelezd, ha indulhat a program.
Tim felvette a szokásos meditáló pózát, halkan mormogott magában valamit, majd kisvártatva ő is bólintott. John elindította a szoftvert a kijelzőn pedig megjelent a számláló. A fél perc most is teljes csendben telt, és John és Brian mintha most is azt érezték, hogy szinte lehűl a levegő szobában. Aztán megjelent a felirat a képernyőn, Tim pedig kinyitotta a szemét. Levette a sisakot és kinyújtózott.
– Jó reggelt! – Kezdte Tim, de John félbeszakította:
– Ne folytasd, másodszorra már nem vesszük be. Inkább mesélj.
– Csak azt tudom én is mondani, amit Brian. Megkezdtem a szokásos meditációmat, aztán amikor elindult a program földöntúli érzés tört rám. Bizsergett mindenem, melegséget éreztem, mintha valami rózsaszín felhőn ücsörögnék.
– Most kezdem érteni, hogy miért nincs barátnőd! – Vágott közbe Brian, de Tim csúnyán összeráncolta a homlokát és azonnal visszavágott:
– Te én úgy megrúglak mindjárt, hogy neked se lesz rá szükséged. Nem a szín a lényeg, hanem az érzet. Azt viszont nem tudom leírni szavakkal, mert a hétköznapi életben még sosem találkoztam ilyen érzéssel. Mintha lebegtem volna, és a gondolataimnak teremtő ereje lenne.
– Ez természetes. A játék is így működött. – Szólt közbe John. – A gondolatokkal lehet építeni az Underworld-öt.
– De ez több volt annál. – Folytatta Tim. – Úgy éreztem, mintha meglenne minden tudásom is hozzá. Mintha csak levennék egy könyvet gondolatban, és abban benne van, amire kíváncsi voltam. De mindemellett meg valahogy úgy éreztem, hogy nem is vagyok már kíváncsi semmire, mert azzal elszállna a boldogságérzet is.

376. oldal:
 – És mit üzen az embereknek, hogy elkerülhessük a jövőben a hasonló katasztrófákat?
– A bankrendszert nem említem, abból remélem, hogy mindenki tanult. De ha valakinek ismét eszébe jutna ilyen eszközöket létrehozni, mint ez a VRH, vagy a HAARP, akkor újfent veszélybe kerülhet az emberiség. Ezekkel a készülékekkel bármit képesek sugalmazni az embereknek, és ők azt egyedüli igazságként fogják elfogadni. Aminek az eredménye ismét az lehet, hogy egyes titkos csoportosulások újból bármit megtehetnek. Ezt nem szabad hagyni.


Forrás: http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2012/10/a-kod-tobb-mint-egy-regeny-amirol.html





Csak egy Anya?


"Az anyaság nem számít foglalkozásnak, a háztartásbeli a megfelelő szó!?"

Csak egy Anya?

 Ismeretlen szerző

 

"Egy nőtől, aki éppen a jogosítványát akarta megújítani a megyei hivatalban

a hivatalnok hölgy megkérdezte, hogy mi a foglalkozása.

A nő hezitált, nem igazán tudta, hogyan határozza meg a munkáját.

...-Úgy értem -magyarázta a hivatalnok- van munkája, vagy csak ...?

-Persze, hogy van munkám,"- csattant fel a nő,

Anya vagyok."

-Az anyaság nem számít foglalkozásnak, a háztartásbeli a megfelelő szó!"- hangsúlyozta a hivatalnok.

Egészen addig a napig nem is jutott eszembe a történet, amíg egyszercsak

ugyanebbe a szituációba nem kerültem a polgármesteri hivatalban.

A hivatalnok láthatóan egy karrierista hölgy volt, kiegyensúlyozott,

hatékony és megszállottja az olyan fontosnak hangzó címeknek, mint:

"Hivatali Vallató" vagy ''Városi Nyilvántartó".

-'Mi a foglalkozása? "-kérdezte.

Mi késztetett rá, hogy ezt válaszoljam, nem tudom, csak úgy kibuktak belőlem a szavak.

-Tudományos munkatárs vagyok a gyermekfejlődés és emberi kapcsolatok területén.''

A hivatalnok megdermedt, a golyóstoll megállt a kezében és úgy nézett rám, mint aki rosszul hall.

Megismételtem lassan, kihangsúlyozva a fontos szavakat.

Majd csodálattal néztem, amint a kijelentésemet fekete nyomtatott betűkkel a hivatalos nyomtatványra írta.

-Megkérdezhetem, "-kezdte a hivatalnok érdeklődéssel-

Pontosan mit csinál ezen a területen?"

Hűvösen, minden izgatottság nélkül a hangomban, hallottam magam válaszolni:

-Továbbképző kutatómunkát végzek, (amit nem laboratóriumban és terepen), - általában úgy mondom a házban és a házon kívül.

A főnökömnek dolgozom, az Úrnak elsősorban, aztán az egész családnak, ...szereztem már négy elismerést (mind lány).

Természetesen ez a munka az egyik legelhivatottabb a földön, és gyakran napi 14 órát dolgozom (a 24 közelebb áll a valósághoz).

A munkám több kihívást tartogat, mint a legtöbb átlagos karrier és az elismerés sokkal kielégítőbb, mint pusztán a pénz.'

A hivatalnok egyre növekvő elismeréssel töltötte ki a nyomtatványomat, felállt és személyesen kísért az ajtóhoz.

Amint otthon ráhajtottam a kocsifelhajtónkra, a csodálatos új karrieremben elmerülve, szaladtak elém a laborasszisztenseim : 13, 7 és 3 évesek.

Az emeletről hallottam a gyermekfejlődési programunk új kísérleti modelljét

(6 hónapos kisbabánkat), amint egy új hangmintát tesztelt.

Úgy éreztem, csapást mértem a bürokráciára!

Úgy tűntem fel előttük, mint aki sokkal előkelőbb és nélkülözhetetlenebb

az emberiség számára, mint "csak egy Anya''.

Anyaság!

Micsoda nagyszerű karrier!

Különösen, ha egy cím is van az ajtón.

Akkor a Nagymamák

Vezető tudományos munkatársak a gyermekfejlődés és emberi kapcsolatok területén ,

és a Dédnagymamák

Ügyvezető tudományos munkatársak?

És a nagynénik

Tudományos munkatárs-helyettesek?

Szerintem .... Igen!

2012. október 24., szerda

Louis Farrakhan tüzes beszéde a vezető médiának





 Louis Farrakhan tüzes beszéde a vezető médiának


... és hol van Magyarország Louis Farrakhanja?

"Az az amerikai nép piszkos elárulása, hogy nem mondjátok el a valóságot.
Mert féltek, hogy ha elmondjátok az igazságot, a főnökötök kirúg.
Ez egy szar helyzet, az nem demokrácia, amikor a sajtó nem szabad.
Mindahányan rabszolgák vagytok, és ezt még élvezitek is, tehát megérdemlitek, amit kaptok...
a demokrácia elsorvasztását.
Hamarosan rajtatok fog röhögni a világ.
A gyerekek elfoglalják a közterületeket, New-York, Boston, Washington, Chicago, San Francisco, és a többi városokban.
Miért? Mert számukra nem vagytok információs forrás.
Mennyi idő kellett ahhoz, hogy megírjátok, mi történik New Yorkban?
Két hét kellett hozzá, mert ugyanazok az emberek irányítják a bankokat, akik a médiát is irányítják."





Louis Farrakhan egy fekete vallási és társadalmi vezető.


Rezgésetek emelésével gyógyítjátok a Földet


"...az emberiség, szervesen össze van kapcsolódva a bolygóval, és ahogy az energiáitok szintje is emelkedik, azzal emelitek az egész bolygót is.”
„Minden olyan alkalommal, amikor nem a haragosok és dühösök útját választjátok, inkább feldolgozzátok mindezeket, akkor még több fényt teremtetek a bolygón.”

 


 2012. október 19. péntek, 13:59 

REZGÉSETEK EMELÉSÉVEL GYÓGYÍTJÁTOK 
A FÖLDET


A TIZENKETTEK TANÁCSA ÜZENETE SELACIÁN KERESZTül

Meglehet, hogy úgy érzitek most, hogy már elég ideje, oly sokat vártatok egy a szereteten alapuló Új Földre. A valóságban azonban szó sincs arról, hogy várakozni kell valamire is, amióta tettre készen a felemelkedés útjára léptetek. Ez azt jelenti, hogy mindez azon alapszik, hogy a tudatotokkal tudatosan legyetek a jelenben és tegyetek meg lépéseket ezért.


Valójában a tudatosságotokat kellene alkalmazni a választásaitokba, és vannak erre már eszközeitek, hogy e célból megemeljétek a rezgéseiteket, és ha ezt teszitek, ugyanakkor a Föld segítségére is vagytok. Ez azért van így, mert az emberiség, szervesen össze van kapcsolódva a bolygóval, és ahogy az energiáitok szintje is emelkedik, azzal emelitek az egész bolygót is.

Ami történik most az az, amin hozzátok hasonlóan más emberek is keresztülmennek a világon, hogy egyre inkább felébredtek arra, hogy mennyire tudatosan lehet dolgozni az energiákkal. Folyamatosan tanultatok arról, hogy hogyan illeszkedjenek a gondolataitok azzal, amit meg kívántok nyilvánítani.

Emeljétek meg a rezgéseteket még magasabbra!

Minden alkalomkor, amikor azt választjátok, hogy a szellem egy magasabb rezgésű útjára léptek és elutasítjátok, azt hogy résztvevői legyetek a tudatlanságnak, akkor a rezgésetek magasabbra emelkedhet. Minden olyan alkalommal, amikor nem a haragosok és dühösök útját választjátok, inkább feldolgozzátok mindezeket, akkor még több fényt teremtetek a bolygón. Ezek a dolgok egyszerűnek tűnhetnek, vagy apróságnak, de hihetetlen erővel bírnak mindezek, mintha azon tépelődnétek, hogy ez a világ egy szörnyű állapotba került.

Mivel ezek az idők nem akármilyen kihívásokkal járnak, néha úgy érzitek, tehetetlenek vagytok és a legtöbbször ingerült állapotba kerülhettek ezért, vagy csalódottnak veszitek magatokat, abban hogy nem vagytok képesek betartani azokat az ígéreteiteket, melyeket egykor megfogadtátok magatoknak, hogy kedvesek és szeretetreméltóak lesztek, és nem számít semmi, de semmi más. Igen ez nehéz lehet, hiszen folyamatosan teszitek a munkátokat, és sokszor a legjobb szándékotok ellenére is elmaradnak a várt eredmények. Néha szinte már úgy érzitek magatokat, mint akinek elfogyott minden választási lehetősége, vagy már nincs ereje, hangja megszólalni semmihez se, hogy mi is történjen ezután.

A Választásotokban rejlő erő

Amikor úgy érzitek azt, hogy nem tudtok valamiért választani, emlékezzetek az Isteni VáltozástTevő szerepetekre, arra a szerepetekre, melynek elsajátítására a születésetek előtt oly sok idővel lettetek kijelölve. Ezekhez a szerepekhez a tudatos választási erőtökkel lettetek összekapcsolva, egy aktív döntéshozatallal, hogy hogyan is válasszatok az életetek minden napjában, minden percében. Ti mindezt egy olyan folyamaton keresztül végzitek, amely nem rendelkezik sem kezdettel, sem befejezéssel.

Ösztönösen tudjátok azt, hogy annak ellenére, hogy a kihívások folyamatosan érkeznek felétek, és egyre több kérdésetek hever megválaszolatlanul, attól még nem veszíthetitek el az erőtöket. Most emlékezzetek a valódi önfelhatalmazásotokra. Ahogy összehangolódtok önfelhatalmasodott Isteni VáltozástTevő valótokkal, akkor úgy a kihívásotok egyenként fognak megjelenni.

Legyetek kedvesek magatokhoz, amikor a kivezető utat keresitek a jelenlegi káoszból. Hagyjatok fel az önkritikával, a magatok hibáztatásával és engedjétek el az aggodalmaitokat, hogy mi is jöhet még ezután.
Az utatok most az egyik lépésről a másikra folytatódik, így tegyetek meg minden, ami a legjobban telik tőletek és tartsátok a pozitív szemléleteteket.

Ami lejjebb viszi a rezgést

A hibáztatást és panaszkodás nagyon gyorsan lecsökkentheti a rezgéseteket, és torzképet hoz létre a helyzetetekről. Amikor elveszettnek hiszitek magatokat, akár mint most, akkor emlékezzetek arra, hogy a gondolataitok útján, a saját fejeteken belül, változások lehetőségét hozó erővel rendelkeztek.

Olyan változó világban éltek, amelyben ti hozzátok meg a változásokat a fókuszotokon keresztül. Ez történik meg most minden emberrel. Amikor emlékeztek arra, hogy egyenként olyan személyek vagytok a jelen idő pillanatában, akik képesek változást hozni másokban, nőkben, férfiakban, mint egy még több szeretettel teli világ szereplői úgy, hogy  negativitástól mentesen, fénnyel teljes képet sugároztok ki magatokból.

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Forrás:
Raising Your Frequency, Healing the Earth a message from Selacia
Copyright 2012 by Selacia, Channel for The Council of 12 * All Rights Reserved * www.Selacia.com
Megjegyzés: Ha többet szeretnétek tudni az Isteni VáltozástTevő szerepetekről, akkor kérünk bennetek, látogassatok el a http//selcia.com/divine-changemakers.php oldalra. Köszönjük azt, hogy megosztjátok egymással ezt az írást és a sok éve tartó visszajelzéseket és kapcsolatfelvételt velünk. Ragyogjon át a fény rajtatok és utatokon!)
http://spiritlibrary.com/selacia/raising-your-frequency-healing-the-earth

Engedjetek el mindent, amit elrejtettetek - Aisha


 
 
Aisha North - Túlélés Kézikönyv 212. okt. 22.
Amrita Forrásasszony Lánya, 2012. október 23., 21:44 ·

Az évszakok váltakoznak, csakúgy ahogy az energiák is. Ahogy egy év eltelik és ti mind elkezdtek közelíteni ennek a körnek a végéhez, sokkal több minden lesz a levegőbe dobva ez miatt. Ahogyan már észrevetted, az energiák sokkal jobban “keveregnek” mint ahogy azt megszoktuk, és most mindenkinek ha
marosan szembe kell néznie azokkal a dolgokkal amiket inkább rejtve hagyott volna.

Ezt egyáltalán nem szemrehányásként mondjuk, csak emlékeztetünk benneteket azokra a dolgokra, amit mindenkinek meg kell tennie, hogy egy következő szintre léphessen az élete szervezésében.
Az átható “háztakarítás” amit mindannyian tapasztalhattatok hosszú időkbe kerülhet, amíg eléritek ennek a csúcspontját. Néhányaknak ez nyilvánvaló mert úgy igazgatják/intézik a dolgaikat, hogy bármi módon eleve megszabaduljanak a saját “maradványaiktól” amiktől csak lehet, amik még mindig a szekrény alján“ólálkodnak”. De másoknak ez az időszak kicsit nagyobb kihívást jelenthet.

Még egyszer/Újra: Nagyon fontos emlékezni, sok probléma lehet a felszínen, de nem olyan dolgok ezek amikkel bajlódni kell, csak annyira van szükség, hogy felismerjük és kibocsájtsuk.

Szóval mi nem becsüljük le ezt a folyamatot, úgy értelmezzük, mint amikor kicsavarod a vizes szivacsot, - hogy az utolsó cseppig kihajtsuk ezt a rossz, koszos vizet.
Ezek után teljesen tiszta akarsz már lenni, mielőtt belépsz a te nagyszerű holnapjaid csarnokába.
Azt kéne akarnod, hogy megmutathasd az igazi éned, az egyetlent ami elvan rejtve ezek alatt a felületes, felhalmozott mocsok és por rétegek alatt, amit magadra szedtél földi léted során.

Ez inkább hangozhat egy kihívásokkal teli procedúrának, hogy eltüntethesd az utolsó foltokat is, amiket itteni élettartamod alatt szereztél.
Tudd, hogy ez olyan valami, amit képes leszel véghez vinni nagyon rövid idő alatt.
Még egyszer, fontos emlékezni, hogy az összes dolog ami elő jöhet csak amit te jobban látsz, amid van, amivel versengsz amíg itt vagy és ezek nem a cselekedeteid ellened szóló vádak vagy büntetések.
Ez csak egy leltára a kihívásoknak, amiken keresztülmentél és részt vettél a fizikai testeddel ezen a bolygón, szóval ez sokféle módon lehet fontos része a kiképzésednek amíg itt vagy.

Fontos, hogy elengedjük mind ezt a felhalmozott csomagot, ezáltal készíted fel magad a következő lépére az új szerepedhez, az új szabályokhoz.

Ez nem egy rövid boszorkányüldözés, hogy kifüstöljünk minden gusztustalan cselekedeted, amiben esetleg részt vehettél, amitől rosszabbul kéne magad érezned, - ép az ellenkezője!

Ez csak megbizonyosodás arról, hogy nem cipelsz-e magaddal hosszú ideje bármit is, ami fájdalmas volt számodra.

Mert a jövőben nincs semmi, amit el kell rejteni, - a szégyen, a bűntudat, és a megalázás már a múlthoz tartoznak, és nem a jövőhöz.

Szóval, vegyetek egy mély lélegzetet, kedveseim, és amikor kieresztitek a levegőt győződjetek meg róla, hogy megadtátok magatoknak az engedélyt, a lehetőséget, hogy elengedjetek mindent, amit eddig elrejtettetek a mélybe.
Ti még mindig régi sebeket cipeltek azoktól a dolgoktól, amiket elkövettetek, vagy veletek szemben követtek el, és néhányatok sebének, több levegőre van szükségük, hogy teljesen kitisztuljanak, (gyógyuljanak).

Szóval, adjátok meg magatoknak az engedélyt amire szükségetek van, hogy felszabadíthassátok magatokat a régi terhektől és tudjátok, hogy bármilyen módon találnak ezek kiutat, az csak egy jelzés lesz, hogy feltör belőletek egyszer és mindenkorra, és többé nem lesz benned törzshelyük.

Emlékezzetek, néhányatoknak sok dolog lehet még a “tányéron”, és megint másoknak ez a folyamat sokkal könnyebb lesz.
Talán nem is vesztek észre sokat, ezeknek a visszaöklendezéséből, amik leblokkolják a rendszeretek egy részét.
De a legfontosabb dolog, hogy türelmesek legyetek, - ne csak magatokkal, hanem azokkal is akik körülötted vannak, - akikkel kapcsolatban sosem tudtad mit hoz elő az idő a jövőben.
És mi irodalmian értjük ezt, mert talán megvagytok lepődve ezektől a belső dolgoktól, és valamitől ami ott mélységesen benned van, aminek a létezéséről eddig talán nem is tudtál.

Kérünk emlékezz, hogy a felszínen lévő ragacsok, buktatók nem annak a jele, hogy rosszul csinálod a folyamatot, vagy fejest ugrasz a régi kétségbeesések ingoványába, ez csak egy tiszta jel arra, hogy megkönnyíted önmagad.

Szóval vedd ezt jelként arra, hogy megtettél egy következő gigantikus lépést előre, és felfelé még akkor is, ha éppen az ellenkezőjének mutatkozik.
Ezt emlékeztetésként mondjuk, hogy a negatív tapasztalatok, negatív gondolatok és érzelmek nem annak a jelei, hogy egy sűrű, rossz rétegbe léptél.

Ez a pont annak a jele, hogy éppen elhagyod ezt a réteget, és megkönnyíted magad, hogy könnyebben kapaszkodhass fel a következő létrafokra.

Még egyszer: mi emlékeztetünk, hogy végy egy mély lélegzetet és öleld meg akármi jön elő, de aztán engedd el, hagyd menni, búcsúzz el tőle, hogy többé ne legyen sohasem része az életednek.

Fordította: Gyenes Alexandra

Éva Tichy