2012. június 30., szombat

Valami lehet, mert "visszavágtak"


Fénykép: Violent derecho storms ravage Eastern U.S. leaving 5 dead and 2 million without power

http://situationoftheworld.blogspot.hu/2012/06/violent-derecho-storms-ravage-eastern.html 

 Haarp?

Előre valószínűsítették az informátorok (Cobra vagy Drake), ha elkezdik a letartóztatásokat, valamilyen maradék fegyverükkel vissza fognak vágni a sötétek, esetleg az időjárással.. Szerencsére már csak ez maradt nekik. Viszonylag kevés a halott, ahhoz képest, hogy milyen dühös és elkeseredett lehet a Cabal




Öt halott a pokoli hőséget követő viharban

Legalább öten vesztették életüket az Egyesült Államok keleti partvidékén végigsöprő viharban, jelentette az AP hírügynökség és a CBS televízió. A pénteki hőséget követően, amikor a fővárosban, Washingtonban 40 fokkal a melegrekord is megdőlt, este érkezett a pusztító vihar.

Egy kilencvenéves virginai asszonyt az ágyában ért a halál, amikor egy fa dőlt a hálószobájára.
Életét vesztette egy testvérpár is, a két- és hétéves fiúk szüleikkel kempingeztek New Jersey-ben, a Parvin State Parkban. A vihar egy fát döntött a sátrukra szombat hajnalban.

A viharzóna a jelentések szerin 160 kilométer kiterjedésű volt, 90-130 kilométeres szelekkel söpört végig több államon. A partmenti államokon kívül Nyugat-Virginiában és Ohióban is pusztított.


A vihar útjában kétmillióan maradtak áram nélkül.

A meteorológusok szerint a vihar igazán különleges. 

Ilyen típusú, egybefonódó viharzónák általában a mélyen a szárazföldön, a közép-nyugaton szoktak kialakulni a déli meleg és az északi hideg levegő keveredéséből.

 A partvidékekre ez nem jellemző.

 Forrás:
 





2012. június 29., péntek

Újabb infók -Drake és Cobra


Mi a Föld Népe Vagyunk. Mi tudjuk azt, hogy az eseményeknek itt az ideje. Azzal segítünk a legtöbbet, ha várjuk nagy lelkesedéssel és azzal a bizalommal, hogy hamarosan bekövetkezik.


Az eddigi halogatás,  valószínűleg a sötét háttérhatalom figyelmének lankadását  eredményezte. Úgy gondolják, megint csak kamu az egész, és ezért nem fújnak riadót. Ez csak jó nekünk. Persze megvolt mindennek a komoly oka, de most úgy tűnik minden készen áll.



                      

   Drake szerint zöld jelzés

                                             Cobra RÉSZBEN erősítette meg


2012.06.29. 16:32 FehérVándor



Kedves Olvasók,



Drake állítása szerint az amerikai katonaság pozitív, a változások mellett elkötelezett részének magasrangú képviselői megbízták azzal, hogy hozza a közvélemény tudtára, a Szabad Jelzés/Zöld Jelzés ki lett adva, a letartóztatások még ezen a héten megkezdődnek(vasárnapig).


 Pontosabban azt mondta: „ Meg lett adva számomra egy dátum, nem fogom megmondani pontosan melyik nap, csak annyit mondok ezen a héten”. Na ezt most egy kicsit a „királynét megölni nem kell félnetek jó lesz” helyzethez hasonló, legalábbis az én értelmezésem szerint egyrészről jelentheti azt, hogy ezen a héten fogja bejelenteni a pontos dátumot, vagy mivel pontos napot nem mondhat ezért csak annyit mond: ezen a héten kezdődik a buli. A döntő többség a második változatot tekinti érvényesnek. 

Mindenesetre azt is kijelentette, hogy a katonaság az idei Függetlenség Napjára(július 4) nagy tűzijátékkal készül, tehát addigra mindenképpen történnie kell valaminek.


Cobra megerősítette, hogy a háttérhatalom próbálkozása a Pozitív Katonaságba való beszivárgásra teljes mértékben el lett hárítva és készen állnak a csapatok a műveletek megkezdéséhez, azonban a szabad jelzés/zöld jelzés tényét teljesen NEM, csak részben erősítette meg. A cikk második részében közlöm az Ő frissítését.
 

Én remélem, hogy Drake-nek igaza van, de mivel nem érkezett más forrásból megerősítés, csak mérsékelten veszem komolyan, nem szeretném ha mások vagy jómagam nagyot kelljen, hogy csalódjunk.


Azonban azzal nyilván Drake is tisztában van, hogy ebben a „szakmában” nem lehet kétszer farkast kiáltani, mert ha az első prognózis nem jön be, akkor már nem nagyon lesz senki aki komolyan venné.


Tehát mindenki kezelje helyén a híreket, annyi bizonyos, hogy közel vagyunk az Eseményhez.


Alább a Drake rádióműsoráról közlök összefoglalót, jegyzetszerűen, pontokba szedve, az adás menetét követve. Drake-nek számtalan hasznos információja van, de a saját véleményem az, hogy nem látja át a teljes képet, mindenesetre fontos és üdvözítő, hogy a Cobra és a Wilcock által mondott dolgokat nagyrészt megerősíti. Egyébként Cobra szerint Drake a „real deal”, tehát valóban belsős és rendelkezik fontos, a Pozitív Katonaságtól származó infókkal.


Emellett anno Wilcock 4 órán keresztül ellenőrizte a megbízhatóságát egy informátora segítségével és kitűnően átment a teszten.


Ha nem történik július 4-ig/ezen a héten semmi, akkor se veszítsétek el a hiteteket az Isteni Terv az Isteni Terv, előbb-utóbb elkezdődnek a változások.


Én teljes nyugalomban vagyok, dolgozom magamon, meditálok,élvezem a természetet és a nyári meleget, igyekszem terjeszteni a Fényt és pozitívan hatni a környezetemre, akiben látom a fogékonyságot azzal beszélgetek, megteszem ami tőlem telik, nem csak várok ölbe tett kézzel.
 

Reméljük a legjobbakat.

FehérVándor


Forrás: http://globalvoice2012.us/?p=258





-A katonaság Drake tudomására hozta, hogy a zöld fény ki lett adva



- A G20+Rio találkozó a héten az Új Világrend bevezetéséről szólt, az Agenda 21-en keresztül, de csúfos kudarcot vallottak


-12 “false flag”lett tervbe véve az USA területén, hogy káoszt teremtsenek, ez a veszély el lett hárítva.

("fals flag"=hazugságon alapuló támadás pl: 9/11,tonkini incidens, USS Liberty megtámadása. A titkosítás alól feloldott 1962-es Operation Northwood aktában lehet arról olvasni, hogy a CIA és a katonaság, hogyan tervezett az USA területén terrorakciókat végrehajtani, hogy meggyőzze a lakosságot a Kuba elleni támadás szükségességéről. Kennedy ezeket elutasította. http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Northwoods. szerk. megj.)


-A tömeges letartóztatásokról és számtalan politikus, köztisztviselő elmozdításáról a fősodratú média is kénytelen lesz tudósítani


-A katonaság a következőkről tájékozatott:


1, A papírmunka el lett végezve és be lett adva a megfelelő helyekre


2, az államok többsége deklarálta, hogy szabadok a szövetségi kormánytól(USA-ra vonatkozik. szerk. megj.)


3, A katonaság akcióba lendülhet az emberek nevében a szövetségi kormányzat, a corporate government ellenében


-Drake javaslata: vegyetek ki némi pénzt a bankból, habár nagy kimaradásokra nem kell számítani

( Nem tudható, hogy Magyarországra, miképp fog begyűrűzni a helyzet, némi készpénz és élelmiszer/víz tartalék a spájzban sosem árt. szerk. megj.)


-Drake számára meg lett adva egy dátum: ezen a héten valamikor


-Az utóbbi időben minden alkalommal, amikor a sötét erők megpróbáltak próbarepülést végezni, magasabb erőkkel találták szemben magukat és leszállásra lettek kényszerítve


-Ron Paul javaslata a FED auditálásáról egyhangúlag támogatva lett az USA Képviselőházában szerdán, ez precedens nélküli esemény


-Sok országnak az Amerikai Egyesült Államokon a szeme, úgy érzik ha mi képesek vagyunk rá, akkor ők is azok lesznek


-Angliának és az EU-nak extrém nehézséget okoz a gazdaság életben tartása. AZ EU magára maradt. Az EU volt a prototípusa az ÚJ Világrendnek


-AZ ENSZ hamarosan vissza fog térni az eredetileg tervezett tevékenységeihez, jelenleg globalista érdekeket szolgál


-A vallásoknak is nagy átalakuláson kell majd keresztülmenniük, a galaktikus rokonok érkezésével és az igazságok felfedésével, sok mindenre fény fog derülni


-Minden ami az emberek érdekei ellen van meg lesz szüntetve vagy át lesz alakítva


-Sokkal hangsúlyosabb szerepet fognak kapni a nők


-Mélyreható változások jönnek. A pénzügyek, gazdaság teljesen megváltozik és végül minden bizonnyal nem lesz szükségünk pénzre


-FED ,IRS(amerikai APEH szerk. megj.)meg lesz szüntetve, szabadságjogok helyre lesznek állítva


-Az emberek nem akarnak háborút, ezeket a kormányzatok kezdték és sötét célokat szolgáltak


-Az Első Kapcsolatfelvétel idejéről nem beszélhet, előbb rendeznünk kell a dolgokat és meg kell történjen a Felfedés(Disclosure)


-Neil Keenan-ról és a számtalan perről, keresetről van frissítés, de még nem beszélhet róla(Zálogjogok a G7 országok központi bankjain és a BIS-en(Nemzetközi Fizetések Bankja), billió dolláros per, stb. szerk. megj.)


-Az elmúlt 1 hónapban, „iskolában” volt, ahol a galaktikus rokonokkal való hatékony kapcsolatfelvételt tanulta gondolati és képzeleti úton. Ez mindenkivel meg lesz osztva.


-Fényes, pompás jövő előtt állunk




 



Cobra frissítése tegnap:

Omega Phoenix akció

Írta: Cobra
Fordította: FehérVándor


(Előzmény: többször lehetett a Pandora(az Arkhónokkal kapcsolatos) és Stardust(Csillagpor nanotechnológia)* kódokhoz hasonlóan, bizonyos Phoenix akcióhoz kapcsolódó üzeneteket olvasni az elmúlt hónapok során Cobra oldalán, ezek ugye elmondása szerint az Ellenállás tagjai számára jelentenek kódolt üzeneteket, mivel ez a legegyszerűbb módja, bizonyos nem érzékeny információk továbbításának. Szerdán Drake bejelentésével egyidőben, a következő üzenet került fel: „Omega Phoenix approved” magyarul az Omega Phoenix jóváhagyva. szerk. megj.)


Kapcsolatba léptem a forrásaimmal és a következőket mondták:


A beszivárgás a Pozitív Katonaságba a háttérhatalom által teljesen fel lett számolva és a helyzet meg lett oldva. A Pozitív Katonaság kész az akcióra. Az Ellenállási Mozgalom és a Plejádiak is készen állnak, hogy támogassák és segítsék őket.


Azonban egyelőre NEM kaptam közvetlen megerősítést a Zöld Jelzés/Szabad Jelzés kiadásáról és az akciók megkezdéséről.






Az Ellenállási Mozgalomnak meglesz a saját szerepe az Esemény idején, az akció Operation Omega Phoenix kódnév alatt fut. Két részből áll, ennek az első része lett feloldva a titkosítás alól és egy kicsit beszélhetek róla.


Az Esemény idején az Ellenállás tagjainak egy kis része fel fog jönni a földalatti bázisaikból a felszínre. Egyszerű civil ruhát fognak viselni, nem katonai egyenruhát. Közelről fogják figyelemmel kísérni a történéseket és ha szükséges akkor besegítenek a Pozitív Katonaságnak és a rendfenntartó erőknek.


Akiket az Ellenállás tagjai fognak letartóztatni, titkos helyekre lesznek szállítva először és csak később kerülnek a Pozitív Katonaság/civil hatóságok kezébe.

Ez alól néhány kivételt egy maroknyi háttérhatalmi tag jelent, akiknek a bűnei ezen a bolygón túl terjednek és meg kell jelenniük a Galaktikus Bíróság előtt.

Ennek a maroknyi csoportnak a döntő többsége vissza fog kerülni a Földre, hogy az itteni igazságszolgáltatás rendelkezzen felettük, de néhányukat azonnal a Galaktikus Központi Naphoz fogják szállítani. Ez gyógyulást, megváltást fog jelenteni számukra, nem pedig büntetést, mivel vannak olyanok közöttük, akik visszafordíthatatlanul károsodtak és teljes mértékben elutasították a Fényt , elszakadtak a Forrástól és emellett ki is fognak tartani.

A Pozitív Katonaság vezetői értesítve lettek az Operation Omega Phoenix akcióról és teljes támogatásukról biztosították a terveket.


(Ahogy van bármi fejlemény, jelzek! FV)


Forrás:http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/06/29/drake_szerint_zold_jelzes_green_light_cobra_reszben_erositette_meg







Elkezdődik végre!

A Pentagon egy katonai szárnya,
 amely 
a Földön kivüli ERŐK Földi "lába" 
tegnap este 
AKCIÓ inditó jelzést adott ki. 
Tömeges letartóztatások indulnak 
72 órán belül.
 (Vagyis június 30-ig)
 
  

Elkezdődik !

2012.06.28

Szabad  fordítás:

A Pentagon és katonai bizalmasa - álnevén „Drake” - bejlentette ma este 20:30-kor (2012.06.27.), hogy a régóta várt zöld jelzést megkapták, és a katonai valamint rendfenntartó erők (az emberek által csak mint „Földi Szövetségesekként” ismert) mozgásba lendülnek 72 órán belül, hogy elkezdjék a világméretü tisztogatást és a tömeges letartóztatásokat a bűnszervezetekben, amiket eddig csak a „Cabal” és csatlósaik néven emlegettek. Azoknak, akiknek nem ismerős ez az akció, ezek a letartóztatások a szabadság, az emberiség egysége érdekében felszabaditanak a sötét elnyomóik alól, akik összeesküdtek, hogy csődbe vigyenek, megbetegitsenek, és végső soron minden embert a bolygón bebörtönözzenek.

Minden polgárt felszólítanak, hogy kb. 1 hétnyi élelmet, vizet, és minden szükséges eszközt szerezzenek be egy átmeneti ellátási hiány lehetősége miatt. Minden polgárt szintén kérnek, hogy a pénzügyi intézetekből erre az időre elegendő készpénzt vegyenek magukhoz, minekutána várhatóan a bankok 3 hétig zárva lesznek, a hitelkártyák sem működnek. 

Minden állampolgárt figyelmeztetnek, hogy maradjanak nyugodtak, és érzelmileg középpontban lévők. Minden állampolgárt hangsúlyozottan figyelmeztetnek, hogy ne keltsenek pánikot és ne vegyenek részt semmilyen erőszakos cselekményben.

A katonai egységek és a törvényeknek érvényt szerző személyek, akik végrehajtják ezeket a letartóztatásokat az Egyesült Államok területén, valamint úgyszintén számos más részén a világnak. Felhivjuk a figyelmet, hogy mindezen személyek - nők és férfiak - akik ebben részt vesznek, szolgálják az ő fivéreiket és nővéreiket a felszabadulásért, az alkotmányos kormányzásért és a szeretetért. Ezek a katonai és csatolt erők nem tartóztatnak le állampolgárokat, egyszerű lakosokat, mint ahogy néhány országban bizonyos médiák arrogánsan ezt igyekeztek sugallni korábbi tudósitásaikban, amely a várható jelen akcióról szólt. A mostani letartóztatást végrehajtó egységek elkötelezettek, hogy csak a bűnöző „Cabal” tagjait és azok számos társát fogják el.

Mindannyiunkat felszólitják, hogy tankoljuk fel otthonainkat az alapvető szükségletek céljára. Hivjuk fel családtagjaink és barátaink figyelmét is erre, akik várták, hogy ezek a letartóztatások felszabadítást jelentenek ezalól a világ alól, amely túl sok ideig szenvedett ezeknek a kriminális személyeknek az elnyomásától és az ő sötét terveiktől, hatalmuktól, és mindenre kiterjedő ellenőrzésüktől.

 Ez a nap régtől fogva közeledett és mindannyiunkat arra hiv, hogy ünnepeljünk! 

Mint előre látott világméretü letartóztatás, amely barátainknak jelzi, hogy többé nem ugyanaz a rossz hír áradat van, ami oly hosszú ideig programozta, hogy miben higgyünk, mint az egyetlen formája a tájékozódásunknak. 

Ideje ünnepelnünk, amely folytatódni fog egészen július 4-ig, a Függetlenség Napjáig, amely most egy valódi függetlenséget hoz el az embereknek az USA-ban és az egész világon.

2012. június 28., csütörtök

Mosolyfakasztó - 08.26.






Marilyn Monroe szobor, Chicago








A vén dög







 Jó gyerek













Férfiak









Mrrr!





Jótanács

Fénykép



Játsszunk?


Fénykép




Cinkeség


Fénykép




Szociális segély







 Régi szép idők

 

Három idős néni a régi szép időkről beszélgetnek.
-Régen ilyen szép,hosszú,vastag uborkákat lehetett kapni a piacon és sokkal olcsóbb is volt. - Mondja az egyik és mutatja is az uborka méretét a kezével.
-Bizony így volt és két ekkora fej hagymát adtak a mai egy fej áráért. - Teszi hozzá a másik és ő is mutatja,hogy mekkora hagymák voltak.
A harmadik,aki tök süket nézi őket elgondolkozva majd megszólal:
-Na erre a férfira én is jól emlékszem csak a neve nem jut eszembe.




Munkakedv







Segíccsünk!







  Cseresznyelegyek





  Hofi Gézától


 

Pöszék

 

 

  Na jó, nem minden férfi ilyen

 

 

 

Baleset jegyzókönyv

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

Kíváncsiak voltak balesetem részleteire, így ezúton megosztom azt Önökkel:
Szakmámat tekintve fűtésszerelő vagyok. A baleset napján éppen egy tízemeletes ház tetején dolgoztam egyedül. Amikor befejeztem a munkát, megállapítottam, hogy maradt még vagy 200 kilogrammnyi szerszámom a tetőn. A lift nem működött, így ahelyett, hogy ezeket a szerszámokat tíz emeleten keresztül kézben cipeltem volna le, úgy döntöttem, hogy egy hordóban fogom őket leereszteni a tetőről, kötél és csiga segítségével.


Miután a földszinten rögzítettem a kötelet, felmentem a tetőre és bepakoltam a szerszámokat a hordóba. Ezután lementem a földszintre, kioldottam a kötelet, és jó erősen tartottam, hogy a 200 kilónyi szerszám lassú leereszkedését biztosítsam. A baleseti jelentés 11. szakaszában láthatják, hogy testsúlyom 60 kg. Elképzelhetik a meglepetésemet, amikor a 200 kilónyi szerszám súlya hirtelen felemelt a levegőbe. Én lélekjelenlétemet elvesztve elfelejtettem elengedni a kötelet.
Szükségtelen említenem, hogy meglehetősen ijesztő ütemben repültem felfelé az épület fala mentén, neki-neki ütődve annak oldalához. Az ötödik emelet magasságában találkoztam össze a lefelé zuhanó hordóval. Ez a magyarázata a repedt koponyámnak és a törött kulcscsontomnak. Csak kevéssé lassultam le, és így folytattam az egyre gyorsuló emelkedésemet és meg sem álltam addig, míg a jobb kezem ujjpercei öt centi mélyen bele nem fúródtak a csigába. Ez alkalommal szerencsére visszanyertem a lélekjelenlétemet és meg tudtam markolni a kötelet a fájdalom ellenére.

Ezzel egy időben a hordó nekicsapódott a földnek, aminek következtében letört az alja és a benne lévő szerszámok mind kiszóródtak. Így most már üres volt ahordó, így elkezdtem nagy sebességgel lefelé zuhanni az épület fala mentén.

Az ötödik emelet közelében ismételten összetalálkoztam a hordóval, ami éppen felfelé tartott. Ez a magyarázata mindkét törött bokámnak és a hasadásoknak a lábszáraimon. Amikor nekicsapódtam a hordónak, eléggé lelassultam ahhoz, hogy csak három hátcsigolyám, két bordám törjön el, amikor a földre érkezvén a szerszámokra estem.
 

Sajnálattal jelentem, hogy amint ott feküdtem a földön nagy fájdalmak közepette, ismét elvesztettem a lélekjelenlétemet és elengedtem a kötelet. Ekkor a hordó hirtelen megindult egyenesen felém, egyre gyorsuló, szédítő sebességgel. A hordó leérkezvén, eltörte a medencecsontomat. Sajnálattal kell közölnöm, itt elvesztettem az eszméletemet, és többre nem emlékszem...
Remélem, ez elegendő információ a biztosítótársaságnak. Kérem, fogadják el a fájdalmasan kimerítő magyarázatomat és küldjék számomra a baleset biztosításom összegét.

 

Natúrszolárium

 

 

 

 Döbbenet

 

 

 

 Székelyvicc

 Székely meg a fia ácsolják a tetőt.
Egyszer csak a fiú megbotlik,és elkezd csúszni a tetőn lefele.
Közben azt kiabálja:
- ÉÉÉdesapám Lezuhanok!!!
Az öreg székely erre széttárja mindkét kezét és megszólal:
- Oszt nincs elég hely??????

 

 Korkép, körkép...

     21. "Rohadt szarul vagyok, olyan jó lenne, ha itt lennél" - totál részeg            pasimtól, aki mellettem feküdt az ágyban -

          22. "Azt hiszem jól sikerült a tegnapi betépés. Semmire sem emlékszem és  egy pályaudvaron vagyok ahol főleg németül beszélnek. Lehet hétfőn nem megyek be melózni"

"A hétfői meló miatt ne aggódj, ma kedd van. Már a rendőrség is keres, anyádék büszkék lesznek rád Amúgy hol a répában vagy?"

          23. A kollégium örömei: most faragtam felespoharat egy krumpliból.


          24. Elaludtam a vonaton. Itt ülök egy megállóban. A helyiek azt mondják hogy ez Észak-Szlovákia. Nem hiszek nekik. Nem akarok!


         25. Hülye 5let volt tőled, hogy a lépcsőházban síeltél, de az ajtót nyitó      nénit, akit elütöttél, a mentősök a diliosztályra vitték. Nem hittek neki a cserbenhagyásos síelőt.

 


Jósnőnél

 Egy lány elmegy a jósnőhöz:
- Két férfi is szerelmes belém. Melyik lesz közülük a szerencsés?
- Béla fogja feleségül venni. Géza lesz a szerencsés.

 

  Jótanács

 Fénykép

  

 

 Revans

 Fénykép

 

 

 Gyerek

 

 

 

 Ajándék

 Fénykép: Hoztam neked virágot...csak megettem....:)

  de megettem...

 

 

 A nők

 

 

 

  Békafogta

 

 

 

Macska támadás







Ha szereted az átverősdit








 


Röhögőgörcs gyűjtemény (5 perc)

 



 Vidám showműsor  újságokkal






Kicsi a rakás

 
Bár kreált kép, de aranyos





 Téli történet

Óvodások készülnek az udvarra. Az egyik sehogy se boldogul a cipővel.
Erre odamegy neki segíteni az óvó néni. Bizony nagyon megizzadt, amire
a kisfiú lábára felráncigálta a csizmát, ám alighogy letörölte a
homlokáról a verejtéket, a kis-srác azt mondja:
- Óvó néni, fordítva van a lábamon a csizma.
A nő látta, hogy a gyereknek igaza van, hát gyorsan lehúzta róla, és
ismét nagy kínlódások közepette, most már rendesen felcibálta a
kis-srác lábára. Ekkor a kisfiú megint csak megszólal:
- Ez nem is az én csizmám!
A nő egyre idegesebb lett, őrült tempóban lerángatta a gyerek lábáról
a csizmát, miközben az folytatta a mondókáját:
- ... hanem a bátyámé, csak ő már kinőtte, és ma reggel ezt adta rám az anyukám.
Az óvónő már lilát látott, de uralkodott magán.
Ismét ráadta a kisfiú lábára a csizmát, pedig még mindig nagyon sok
tuszkolást igényelt a művelet.
Na, végre, gondolta az óvónő, majd megkérdezte a gyereket:
- Pistike, hol a sapkád?
Mire a gyerek:
- A csizmámban!






Generációk

Fénykép





Kánikulában

 Fénykép: Csak szólunk, hogy elég meleg van odakint...




Kis apróságok az életünkből








Cicaság

 Fénykép






Angliai magyarok

Fénykép: :DDD






Építőbrigád

 






  
 Hogyan ébressz fel egy alvó gyereket
 




Bölcs macska






Bölcs macska 2










Szurikáták

Fénykép: Napi vidámság :)







Lúzerek


 





60-as évek

 Indul a muzsik (az orosz paraszt) a földjére, de kb. 50-lépésenként megáll, végigtapogatja a zsebeit és közben mormolja:
- vodkácsku, pravdácsku, párttagkönyv; 
megy tovább és ez így folytatódik: -vodkácsku, pravdácsku,-párttagkönyv… 
kiér a földjére, húz egy kortyot a vodkából, és a fejéhez kap;
- a fene egye meg, a kapát nem otthon hagytam a nagy igyekezetben?





 Lóri

Egy idős hölgy papagájt vásárol az állatkereskedésben, ám otthon elkeseredve fedezi fel, hogy a madár reggeltől estig folyamatosan káromkodik.

- Na figyelj Lóri, büntetésből beteszlek a mélyhűtőbe egy negyed órára.

A büntetés letelte után megkérdezi a papagájtól:

- Na Lóri, jobb belátásra tértél?

- Ide figyelj, te repedtsarkú satrafa! Mielőtt felelnék, gyorsan mondd meg: az a szegény csirke ott bent, mi a szart követett el ellened?








Móricka


Mórickát dorgálja az apukája:

- Kisfiam, pont úgy eszel, mint a malacok! Igen, pont olyan vagy mint egy malac! Tudod egyáltalán mi az a malac?

- Igen, papa! A malac egy nagy disznónak a gyereke






 Három kívánság


Paraszt bácsi kifogja az aranyhalat.

- Ha visszadobsz, kívánhatsz hármat.

- Szeretnék egy házat.

- Rendben! Milyen alapú hitellel szeretnéd? Huf/Eur/CHF?

- Olajban vagy zsírban süsselek ki, b@ meg???!!

 





 Minden nézőpont kérdése

Fénykép: Minden nézőpont kérdése...
 






























Cobra- Figyelmeztetés az óvatosságra


2012.06.28.

 FehérVándor

Kedves Olvasók,
a cikk végén Miczo barátom magyarázatai szerepelnek.

Uránusz-Plútó kvadrát- Arkhón aktivitás

Írta: Cobra

Fordította: FehérVándor


Szeretném felhívni a figyelmet, hogy június 24-én vasárnap volt a pontos ideje az Uránusz-Plútó kvadrátnak, egy nagyon erőteljes asztrológia együttállásnak, amely jelentős feszültséget eredményez.
Ez a hatás legintenzívebben június 21 és 28 között jelentkezik. Ez az az időszak, amelyet a legfőbb nem-fizikai Arkhónok kijelöltek egy erőszakos forradalom és polgárháború kezdetének. Reményeik szerint ez szétterjedne az egész világon és a kialakult káosz segítene elbújni a fizikai Arkhónoknak a tömeges letartóztatások elől. Ez hiú ábránd, az sem segítene nekik ha Uganda őserdeiben próbálnának elbújni.  Biztosíthatok mindenkit, hogy a Fény erői pontosan tudják mikor,hol vannak.
Az Arkhónok terve nem fog megvalósulni, mivel magasabb pozitív erők ezt megakadályozzák. Tudjátok, az Arkhónok és a kegyenceik állnak a legtöbb erőszakos cselekmény mögött a bolygón, de napról-napra veszítenek az erejükből és nem lesznek képesek megvalósítani ezt a tervüket.
Az Istennő  és az emberek békét szeretnének. És a béke el is fog jönni.

 Calm.jpg
"Maradj nyugodt, az Istennő él, és a varázslat készülőben van"

A Pentagonban egy háború zajlott a színfalak mögött. A sötét háttérhatalmi erők megpróbáltak beszivárogni a Pozitív Katonaságba, hogy megakadályozzák a tömeges letartóztatásokat, de ez sikeresen meg lett akadályozva és a helyzet kontroll alatt van. Ez az egyik fő oka a halasztásoknak, amely egyébként jogosan, oly sokakat frusztrál.

A „Csillagpor 2” védekező és nem támadó nanotechnológiás eszköz. Az egyetlen célja, hogy megakadályozza a háttérhatalom tagjait az Esemény idején bármiféle gazság, káosz előidézésében. A technológia a távolból aktiválható a milliméter egymilliomod részének a pontosságával. Specifikusan az idegsejtekben található neurotranszmitterekre (Def: „Az ingerületátvivő anyagok vagy neurotranszmitterek specializált kémiai hírvivő molekulák, melyek feladata, hogy egyik idegsejttől a másikig, a szinapszison "átúszva" üzenetet szállítsanak.” szerk megj.) lesz irányozva, ezáltal blokkolva az adott egyén mozgását. A technológia teljesen célirányos,  csakis a kijelölt, „rosszban sántikáló” háttérhatalmi tagokat fogja adott esetben érinteni, valakit csakúgy véletlenül semmiképpen sem.
Akármi is történik a következő napokban, kérlek maradj nyugodt, ellenben éber.

Az Arkhónok és alárendeltjeik valószínűleg megfognak próbálni provokálni. Teljes természetes haragot, félelmet, kétséget és türelmetlenséget érezni, ezek emberi dolgok. De semmiképp se ezekre alapozva cselekedj. Ha ilyen érzéseid támadnának, nyugodtan figyeld meg, vedd észre őket, vegyél néhány mély lélegzetet, talán játszd le a kedvenc számodat, és utána cselekedj.

Ne vegyél részt bármilyen erőszakban, legyen az fizikai( erőszakos tüntetés, valaki bántalmazása) vagy verbális ( üzenethozók támadása az interneten, gyűlölködő hozzászólások, kapcsolatbeli viták). Az erőszak NEM fogja megoldani a problémáinkat. Tisztán megtervezett és fókuszált cselekvés ellenben igen.
Az esetleges negativitás helyett fókuszodat irányítsd a szépségre, természetre, meditációra, ami örömet okoz. Találd meg a belső békéd. És ha cselekvésre kerül a sor, akkor ebből a belső békéből táplálkozva cselekedj.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Miczo barátom bölcs magyarázatai , háttérinformációi az Uránusz-Plútó kvadráthoz illetve egyebekhez:

A Naprendszer önmagában egy teljes hullámtér-rendszer, ami magasabb
rendszerek terére van ráültetve (mint a Plejádi csillaghalmaz
rendszere, vagy afölött a Szíriusz, vagy az Orion (galaktikus kar)).
Ezek a galaxisunkon belüli hierarchia részei.
Ha a naprendszeren belül nézzük, akkor a Nap a forrás, a bolygók
bizonyos frekvenciákat képviselnek, de a Nap hullámterén ülnek. Ezt
úgy képzeld el mint egy egyensúlyban rezgő, de mindig változó
állóhullám-tér. Ez gyakorlatilag egy holografikus minta. A bolygók a
saját minőségüknek megfelelő frekvenciákat transzformálnak. Hogy az
állóhullám kép hogy néz ki, illetve az interferencia ábrának milyen
hatásai vannak éteri-asztrális-szellemi tekintetben azt az
asztrológusok boncolgatják. Sajnos nem értek az asztrológiához, ezt én
ilyen interferenciaképként látom, de gyakorlatilag ugyanaz a kettő. Az
asztrológusok pontosan számítják az interferenciaképet, azok
jellemzőit (fényszögeket stb...).

Azt tudni kell, hogy a Plútó a Mars magasabb oktávbéli megfelelője, az
akarattal, a hatalommal összefüggő frekvenciaminta, rendkívül erős,
mindent felülíró energia, alapvetően és drasztikusan változtat meg
dolgokat.

A sötét erők tisztában vannak az asztrológiai vonatkozásokkal (sokkal
jobban mint egy átlagember), és számolnak is a lehetőségekkel. Tudják hogy
változtatni nem tudnak, csak meglovagolni lehet bizonyos lehetőségeket
úgy, hogy a saját malmukra hajtsák a vizet. Eltérítés, megfertőzés,
rájátszás, egyfajta szellemi vírus mintát követnek. Ezért akarnak
mindenáron valamilyen globális konfliktust vagy háborút kirobbantani.
Az Uránusz-Plútó kvadrát egy jó alkalom arra, hogy az egyébként
bekövetkező alapvető és drasztikus átalakulást a saját elgondolásaik
szerint térítsék el, megfejelve az egész történést valami
apokaliptikus végítélettel. A végítélet amúgy is egy kedvenc
projektjük a sötéteknek, ezt már ötezer éve kódolgatják az emberi
tudattalanba a vallási rendszerek és "szent" iratok segítségével.
Lényeg hogy akkora káoszt akarnak, amin majd ők uralkodhatnak.
Szeretik a káoszos zavaros dolgok energiáit meglovagolni, mert ott
nagyot lehet aratni az emberek szenvedésén, halálán. Valahol ez volt a
tervük és itt látszik az ő sikertelenségükön keresztül (hogy eddig egy
apokaliptikus esemény sem jött be) a fény-erők (a flotta) óriási
szerepe és az hogy ki is tartja kézben a dolgokat valójában.

A kvadrát az egyéni életünkre nézve nagyon pozitív lehet. Bátorság,
hagyni a változást átáramlani. Nagyot lehet most tudatilag lépni.

A kvadrát pont június 24-én nyitott.”
(Az asztrológia véleményem szerint egy komoly, egzakt, ősrégi tudomány, kár, hogy ennek a fontos és ősi szakterületnek vannak olyan "művelői", akik a sarlatánságukkal elhiteltelenítik azt a többség számára." FehérVándor )

Forrás. 
http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/06/28/uranusz-pluto_kvadrat_arkhon_aktivitas 




 Szereti valaki a trillereket, vagy a horrorfilmeket? Mert az Arkhónok esete bele illene ezekbe. Ezért a következő írást csak azok olvassák tovább, akik  idegei erősek, és nem kezdenek félni mindentől.


 Az Arkhónok eleste
Írta:Cobra
Fordította: FehérVándor
Eredetileg megjelent: 2012. május 8-án

Erős kétségeim voltak afelől, hogy közzétegyem-e ezeket az információkat, mivel sokkoló lehet sokak számára, de mindazonáltal utasítást kaptam rá. Az elmúlt napok eseményei meggyőztek, hogy megérett az idő a leközlésre. Nem azért teszem közzé ezt, hogy félelmet keltsek, hanem hogy informáljalak titeket. Ha tudatában vagyunk a szituációnak, az összekapcsolódott és így felerősített tudatosságunk képes lesz átalakítani  a helyzetet és feloszlatni a sötétséget. Ez egy elég teljes összefoglalása a jelenlegi helyzetnek a Fény és Sötétség erői között, ami végül a Fény győzelmével fog végződni.
25000 évvel ezelőtt, Kr.e 23000-ben sötét erők karantén alá vonták a Földet és túszul ejtették az emberiséget. Egy virtuális valóságot teremtettek, amelyből senki nem menekülhetett. Foglyul ejtették azokat a Fénylényeket, akik kapcsoltban álltak a Forrással, hogy a félelmeikből táplálkozva fenntartsák ezt a virtuális rendszert.
Egy bizonyos mértékben még mindig a helyén van ez a virtuális valóságot irányító rendszer, amelyre általában úgy hivatkoznak, hogy a Mátrix. A fizikai síkon a kontroll az Orioni-Babilóniai típusú adósság alapú pénzügyi rendszer illetve a tömegmédia félelemalapú elemprogramozása által van fenntartva. Az éterikus, asztrális és szellemi síkokon pedig elektromágneses téridő torzító rendszerek vannak alkalmazva, hasonlóak azokhoz, amiket Philadelphia kísérletben használtak. http://konteo.blogrepublik.eu/2011/02/04/a-philadelphia-kiserlet/    Ez a technológia egy ún. ‘zárt hurkos’ rendszer illúzióját kelti, amely örökkévalónak tűnik és ez az oka annak, hogy ennyire kevés embernek sikerült elérni a felvilágosodást/kiszabadulni az elnyomás alól.

A Mátrixot az ún. Arkhónok irányítják( görögül azt jelenti  irányító/uralkodó, az athéni városállam idejéből lehet ismerős a szó, de ebben a konetxtusban magyarul nem találtam még írást róluk. szerzői megj.). Ezek a lények az Androméda-galaxisból kerültek ide és úgy döntöttek, hogy a sötétséget kívánják megtapasztalni. Visszautasították a kapcsolatot a Forrással. Sok-sok évezreddel ezelőtt, génkísérletek útján megteremtették a Drakóniai és Reptoid fajt, és arra használták őket, hogy sötét birodalmukat terjesszék.

A Föld az utolsó bolygó, amely  felszabadulás előtt áll. Nagyon kevés Arkhón maradt hátra.

Az éterikus és asztrális síkokon a Drakóniaik tartják karban azt a mesterséges intelligencia rendszert, amely működteti a Mátrixot. Egy  riasztó rendszer van beépítve, így ha egy felébredt egyén a Fényével rést üt a rendszeren, a Drakóniaiak küldenek egy Reptoid rabszolgaharcost, hogy nyomás alá helyezzék az illetőt a pszichológiai gyengeségeire fókuszálva, ezáltal lecsökkentve a vibrációját és befoltozva a lyukat. Ugyanakkor ezek a Reptoid rabszolgaharcosok folyamatosan befolyásolni próbáják az elméjét és érzelmeit a Földi embereknek, hogy akadályozzák a spirituális fejlődésüket és elnyomják a szabadság iránt való küzdelmüket. Ha ez nem elég, akkor amőba-szerű lényeket küldenek, akik extra nyomás alá helyezik az egyént. Az összes ilyen negativ lény a torzult téridő struktúra gyűrődéseiben bújik meg:
Foam3.jpg

Az erejüket a félelemből és a rejtett elnyomásból nyerik. Minden erejüket elvesztik a fénnyel, igazsággal, bátorsággal szemben. Ha tisztában vagyunk a helyzettel anélkül, hogy félelmet éreznénk, a tudatosságunk fénye kijavítja a téridő struktúra torzulásait és minden ilyen negativ lény eltávolításra kerül az asztrális és éterikus síkjairól a Földnek.

A fizikai síkon, az Arkhónok a Jezsuiták közé inkarnálódnak és spirituális kontroll alatt tartják az ügyintézőiket/végrehajtóikat/adminisztrátoraikat( a Drakóniai Illuminátusokat, akik a pénzügyi rendszert felügyelik), a harcosaikat( Reptoid zsoldosok akik az Illuminátusokat védik) és az ő rabszolgáikat ( az emberiséget, aki nekik dolgozik a “reggel9-délután5ös” munkái által). A Jezsuitákon és 33 fokozatú szabadkőműveseken keresztül tartják össze az Illuminátus struktúrát. Ez a struktúra az ami jelenleg szétesőben van.

Az Arkhónok inváziója

Három fő inváziója volt a világűrből érkezve az Arkhónoknak és az alárendelt fajaiknak, mint a Drakóniaiak és a Reptoidok az ismert történelem során.  Mindegyik a fizikai és a spirituális síkokon egyszerre történt.

Az első a kurgán invázió volt körübelül Kr.e 3600 környékén. A sötét lények a Kaukázusban található dimenziókapun érkeztek.
(Ezt nem értem, mert arról volt szó, hogy 25 ezer évvel ezelőtt jöttek. /DK)

Kurgan.jpg

A céljuk az volt, hogy elpusztítsák a békés Istennő imádó neolitikus  kultúrákat, amelyek ebben az időben a neolitikus Európára jellmezőek voltak. Meg akarták szüntetni az Istennő tiszteletet, mivel a feminin energia jelenti a közvetlen kapcsolatunkat a Forrással. http://www.public.iastate.edu/~cfford/342Chalice.htm

A második a kazár invázió Kr.u 393-ban. (Érdekes, hogy Theodosius császár 392-393 folyamán betilott minden pogány természet/Istennő/Földanya tisztelő vallást, és a pogány rítusok tiltásának esett áldozatul többek között az olimpia is 393-ban. Majd 395-ben Theodosius véglegesen felosztotta a Római Birodalmat Keleti és Nyugati részre. szerzői megj.) A sötét lények ismét a kaukázusi dimenziókaput használták.
Khazar.jpg

Az invázió célja az volt, hogy elpusztítsák az ősi misztériumiskolákat, gnosztikus keresztény csoportokat és a természet imádó/tisztelő pogány kulturákat és helyükbe a torzított keresztényi tanokat ültessék.

A harmadik a kongói invázió 1996-ból. A sötét lények a háború sújtotta Kongó, Ruanda és Uganda területén léptek be. A fő fókusza az invázónak az asztrális és éterikus síkokra koncentrálódott. Ennek az inváziónaka  célja a New Age-s és felemelkedési mozgalmak elpusztítása és a Mátrix megerősítése volt, amely már 1995-ben erősen kezdett szétesni a világszintű ébredésnek köszönhetően. A legtöbben nincsenek tisztában ezzel az invázióval, mert  különféle manipulációk által törölve lett az emberek emlékezetéből, milyen erősen jelen volt már a Fény a Földön 1996 előtt.

A Fény Győzelme

A 11:11:11 portál/interdimenzionális kapu múlt novemberi kinyílása után(nov 11), a Mátrix végre erőteljesen elkezdett szétesni.  Közvetlenül a dátum után beindultak az események ( Keenan kereset, a David Wilcock és Benjamin Fulford által leközölt  billió dolláros per. ), amelyek végül a teljes felszabadulásunkat fogják eredményezni.  Többé nem lehetséges semmilyen Arkhón invázió, hiszen a Föld az utolsó felszabadítandó bolygó az Univerzumban.

A döntő ütközet a június 5-I Vénusz átvonulás körül várható. Habár a Fény győzelme garantált és minden negativ idővonal megszűnt létezni, fokozottan ébernek kell lennünk.
Az Arkhónok az asztrális síkon folytatni fogják a próbálkozásaikat, hogy nyomás alá helyezzék a kulcsfigurákat, a pszichológiai gyenge pontjaikra fókuszálva, ezáltal megkísérelve vitákat és szakadást szítani. Ez azt a célt szolgálja, hogy elterelje a fókuszunkat a háttérhatalom eltávolításáról. Ezeket a konfliktusokat azonnal  meg kell szüntetni és ismételten a fontos dolgokra koncentrálni. (Itt Cobra a Kerry Cassidy, Bill Wood, Bill Ryan, David Wilcock és Benjamin Fulford között kialakuló feszültségekre utal főleg.) A felszabadulást előkészítő tudatossági robbanás elég erős ahhoz, hogy hatástalanítsa az Arkhónok manipulációit, akik még képesek arra, hogy szükségtelen halasztásokat idézzenek elő az Esemény kezdetében.  A tömeges letartóztatások nem kizárólag fizikai hadművelet, spirituális támogatásra is szükség van, hogy amikor beindulnak az események, ne kezdjenek el az emberek pánikolni.

Egy bizonyos ponton túl, a Galaktikus Központi Nap keresztül fog égetni minden a Mátrix által állított akadályt az éterikus és asztrális síkokon és az összes negatív entitás el lesz távolítva. A helyüket angyalok és spirituális vezetők fogják átvenni, ahogy a prófécia gyönyörűen megjósolja:

A Hálónak Le Kell Jönnie, Véget Ér, Fény Lép Be

Az utolsó lépés egyszerűen a negatív hálo elpusztítása. Ezt meg kell tenni és azután az események gyorsan fogják követni egymást.

Az Egy minden energiát biztosítani fog, a negatív háló megszüntetéséhez és az események ezután  szinte azonnal beindulnak.

El lesznek vezetve és fényesség fog uralkodni ezután.


Kiegészítések az Arkhónokra vonatkozólag


Írta: Cobra
Fordította: Benedictus
Eredetileg megjelent: 2012.május 10.
Ez a folytatása az Arkhónokkal kapcsolatos információnak, a félreértések tisztázása és elkerülése végett.
Minden fizikai és nem-fizikai Reptoid, Drakóniai, Arkhón teljes mértékben el lett távolítva az egész univerzumból, galaxisokból és a mi Naprendszerünkből, kivéve a Földet.
A Galaxisból a Galaktikus Konföderáció, a Naprendszerből az Ellenállási Mozgalom söpörte ki őket.Továbbá a mélyen földalatti katonai bázisokon sem maradt már egy sem. Néhány ilyen bázis azt a célt szolgálta,  hogy biztos menedék legyen a háttérhatalom számára vészhelyzet esetén.
A sötét erők tagjait, két helyen lehet ma megtalálni:
Elsőként az éterikus és az alacsonyabb asztrális síkokon(4. dimenzió) egy vékony rétegben a föld felszíne fölött vagy alatt, legfeljebb kb. 14km-re mindkét irányban . A nagy része ezeknek a láthatatlan sötét lényeknek közvetlenül a felszín közelében van, amely nem több mint 20 métert jelent lefelé vagy fölfelé. A többségük a sűrűn lakott területeknél koncentrálódik, nagyon kevés található az érintetlen, gyéren lakott térségeknél. Ezek a sötét lények néhány Arkhónból(*), egy nagyobb csoport Drakóniaiból, egy még nagyobb csoport Reptoidból, és számtalan amőbaszerű parazita entitásból állnak. Az éterikus és az alacsony asztrális síkokon egy háborúnak az utolsó szakasza folyik, amelynek keretében a sötét lényeket eltávolítják a Föld közeléből, nem-fizikai formában tevékenykedő Fényharcosok(például ők: http://www.silverlegion.org/. szerzői megj.). Ez a küldetés Pandora kódnév alatt fut.
Másod és egyben utolsósorban, ahol ezek a sötét entitások megtalálhatóak, az a Föld fizikai felszíne. A sötét erőket néhány tucat Arkhón(legtöbbjük a jezsuita körökben található), néhány száz Drakóniai( legtöbbjük az Illumintáus bankár kartell köreiben) és néhány ezer Reptoid( megtalálhatóak a magán zsoldoshadseregekben mint a KBR vagy a Blackwater,amelyet később Xe-nek kereszteltek, jelenleg Academi néven fut) alkotja. Ezek a lények el lesznek távolítva a hamarosan kezdődő tömeges letartóztatások folyamán.
Szóval a háboú még tart a Fény és a Sötétség erői között, de közel állunk a győzelemhez és a bolygó fel lesz szabadítva.
Attól még, hogy az Arkhónok az Androméda galaxisból érkeztek több ezer, egyes esetekben akár több millió évvel ezelőtt, nem jelenti azt, hogy mindenki, aki az Androméda galaxisból származik, a sötét oldalon állna. Valójában az Androméda galaxis a Fény erőinek több nagyszerű hőséről híres.
Az Arkhónok fizikai síkon élő vezetőjét május 5-én letartóztatták az Ellenállás erői, és elszállították a bolygóról. Átállt a Fény erőihez, és most szabad akaratából támogatja a bolygószintű felszabadítási folyamatot.

Forrás:
http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/26/frissites_helyzetjelentes_a_jelenlegi_arkhon_szituaciorol_helyzetrol