2012. február 27., hétfő

Egy indigógyerek

Megfogó beszélgetés egy indigógyerekkel

Oroszország 2008 augusztus 8.


Boris Kipriyanovich -röviden Boriszka néven él Zhirinovsk nevű városban egy kisfiú. A város Volgográd -´regióhoz tartozik.

A kisfiú 1996 jan.11-én született. Négy éves kora óta rendszeresen felkeresi az ún. "anormál" zónát - amely a Medvedetskaya Gryada,- néven vált ismerté, egy hegy a város közelében. Úgy néz ki, hogy a fiúnak rendszeresen fel kell keresni ezt a helyet a fiú energiaszükségletének kielégítése miatt. Boriszka szülei rendes, képzett, vendégszerető emberek, akiket nyugtalanság és aggodalom tölt el gyermekük különleges, csodálatraméltó tehetsége miatt. Még nem tudják hogyan fogják mások elfogadni a fiút, ha kilép a család szoros kötelékéből és a csodagyerek felnőtté válik. Örömmel fogadnák, mondják, ha tudósok konkrét tanácsokat adnának, hogy is kell egy csodagyereket nevelni.

A fiú anyja doktornő aki annak idején meglepődve tapasztalta, hogy a baba 15 nappal a születése után felemelte a fejét és tartani tudta. Az első szó amit kimondott a "Baba" volt - négy hónapos korában és nem sokkal utána egyszerű szavakkal próbálkozott, sikerrel. Másfél éves korában nehézség nélkül olvasta az újságcikkek címeit, kétévesen rajzolni kezdett és hat hónappal később megtanulta hogy kell festeni. Ugyancsak kétéves korában kezdte el az óvodát, nevelőinek azonnal feltűnt a kisfiú különlegessége, gyors reakció a feltett kérdésekre, okos válaszai és egyedülálló emlékezete.


Szülei gyorsan belátták, hogy Boriszka a tudását nemcsak a közvetlen környezetétől és a hozzáférhető könyvekből szerzi, hanem egy titokzatos csatorna is rendelkezésére áll ahonnan meglepő, a szülők részérről sosem hallott ismeretek ömlenek a gyermek tudatába. Megfigyelték a gyermek ismeretlen információkat "âtolvassâk" valahonnan.- Senki nem mutathatta

közülünk - mondta a Mama. - Egyszer csak lótuszülésbe ereszkedett és részletezni kezdte(közölte velünk) a Mars bolygó sajátosságait, az eddig ismert tényszerű adatokat, valamint olyan új fogalmakat amiről még az életünkben nem hallottunk.


Naprendszerekről és más szisztémákról beszélt, ivilizációkról, amelyek hasonlatosak voltak a földihez és olyanokról is amelyek teljesen idegenek voltak formailag és koncepcionálisan is. - mondta az anyja.


Honnan tudhat egy kisfiú ilyen sokat és ilyen különleges dolgokat? A világűr a beszámolóiban állandó téma lett, amikor elérte a kétéves kort. Egyszer megemlítette, hogy régebben ő is a Marson élt, és mondta hogy ez a bolygó most is lakott annak ellenére, hogy a bolygó légköre egy borzalmas atomháború

következtében - mint életadó belélegezhető közeg megszűnt. A lemúriak legalább 800 000 éve elpusztították magukat egy kozmikus atomháborúban - mondja elővigyázatosan és figyel mennyire veszem komolyan. A megmaradottak földalatti városokban élnek - mondta.
A kisfiú azt is elmondta, hogy régebben - amikor még marsi ember volt - felkereste a földet kísérleti célokból, maga vezetett egy űrhajót. Ezt az ún. Lemúr Civilizációnak hívták.
A Lemúr Civilizáció bukásáról úgy beszél, mintha tegnap történt
volna. Szerinte a lemúriak pusztulása azért volt elkerülhetetlen, mert spirituálisan nem fejlődtek tovább, nem törődtek a spirituális továbbfejlődéssel és a bolygó egysége felbomlott.

Ahogy a mamája egy könyvet adott a kezébe "Kitől származunk mi

?" - címmel - Ernest Muldasevtől- a kisfiún nagy izgalom lett úrrá. Hosszú időt töltött el a lemúriak képeinek elemzésével és a tibeti pagodák képeivel. Majd mesélt órák hosszat megszakítás nélkül - szüleinek a Lemúriakról. Ahogy a gyermek beszélt, az anya megjegyezte a részére érthető legfontosabb
dolgokat, mint- A Lemúriak 70 000 évig éltek és kilenc méter magasak voltak.

-Hogyan tudsz te minderre emlékezni? - kérdezte anya a fiát.

Igen emlékszem pontosan mindenre, senki sem mondta el nekem - én mindezt láttam! - válaszolt Boriszka.

*Orosz indigógyerek-2008 aug 28.*


Boriszka nekilátott Muldasev második könyvének, Az Istenek városának keresésének - csak nézte sokáig a képeket - eszébe jutott rengeteg részlet a szent sírokról, a piramisokról. Aztán kijelentette, hogy az emberek a keopsz

piramis alatt nem fognak találni antik tudásra utaló dolgokat . Ezt az anyagot egy másik piramis alatt fogják megtalálni, de ezt a piramist még nem fedezték fel! Az emberiség élete meg fog változni, ha a Szfinxet megnyitják(kinyitják), a szfinxnek egy nyitómechazizmusa van a füle mögött,- hogy pontosan hol azt nem tudom. - mondta.
A riport rövid szünetében a Maya civilizációról beszél és rámutat, hogy az emberiség nagyon keveset tud ennek a népnek a múltjáról - pedig csak a naptárkő útmutatásait kellene követni, olyan kézenfekvő tudományos anyaggal van "feltöltve" amely a megfelelő következtetések alapján új utakat nyithatna az emberiség életében.
A nagyobbik "Maya naptárkő" is ott fekszik valahol a közelben - ahol az elsőt megtalálták, valószínű, hogy építmény áll rajta.

A legérdekesebb az egészben az, hogy Boriszka hisz az indigógyerekek eljövetelének szükségszerűségében. A Földön mindig a mélyreható változások hajnalán(így fogalmazza a 12 éves kisfiú) jelentek meg azok a gyerekek, akiknek a tudására, ősemlékezetére az ilyen kataklizmatikus korok idején szükség van.


-Tehát programozva látod az úgynevezett indigó, vagy akárminek is nevezhető gyerekek születését - javítok újjászületését?


Igen ez így van mindig, ilyenkor szükség van a Földi tudás - központú emberek felvilágosítására, nehogy megismétlődjön a katasztrófa, ami egyszer már minket is elpusztított -úgy értem a Lemúr civilizációt.


-Honnan tudsz te ezekről a tehetséges gyerekekről és miért van ez?


A kérdésed második részére már az előbb választ adtam, a másik, hogy én tudom, hogy a gyerekek meg fognak születni és már sokan meg is születtek, de a városomban eddig még eggyel sem találkoztam.

De lehet ,hogy Júlia Petrova tud valamit mondani, ő hisz nekem és valamit érez is abból amit én, a többiek mind kinevetnek, mikor valamit ebből a témából elmondok.

*Boriszka -egy az ún. Indigógyerekek közül folytatja az elbeszélést.:*


Most történnek az első lépések abban a folyamatban amelyben gyökeresen megváltozik a Föld arculata. Megjelentek az első jelei a "Nagy transzformációnak" - idetartozik a föld mágneses pólusainak megváltoztatása, melyet két katasztrófa fog követni az egyik 2009-ben,a második pedig 2013-ban.


Nem,- nem félek a haláltól ,mert mi örökké élünk. A Marson is volt egy katasztrófa ahol ott voltam, ott éltem és túléltem. Olyan emberek mint én-élnek ott most is. Egy nukleáris háború pusztított köztük, minden elpusztult a tűzben, nagyon kevesen élték túl a világégést. A megmaradtak mesterséges

életteret alakítottak ki a bolygó felszíne alatt és új fegyvereket állítottak elő. Minden anyagot átalakítottak.

A legtöbb marslakó széndioxidot lélegez be, ha most a mi planétánkra a Földre repülnek - a pipának mindig a közelbe kell lenni, amiből széndioxidot lélegeznek be. - mondta Boriszka. - Ha te a Marsról jöttél akkor neked is létszükséglet a széndioxid? -

Amikor ebben a testben vagyok a normális földi levegőt lélegzem be, de azt ti is tudjátok(a riporternek),hogy az oxigén nálunk is öregedési folyamatot idéz elő!

Specialisták megkérdezték a fiút, hogy a földi emberek által gyártott űrhajók miért jártak oly gyakran szerencsétlenül marsközelben? - A Marslakók speciális hullámokat sugároznak az olyan űrhajók, űrállomások felé amelyekben felfedezik a számukra káros sugárforrást ,ha az űrjáművek nem érik el a

marsot - a fenyegetés megszűnik.

A fiú mélyreható tudást birtokol a világűrről és ennek dimenzióiról. Ismeri az interplanetáris UFOk struktúráját. Úgy beszél róluk mint egy tudós szakember, táblára rajzolja a repülő testeket és elmagyarázza az alkotórészek funkcióit.


Itt olvasható egy példa a magyarázataiból:

Ez hat rétegből áll, a külső réteg szolid (ellenálló. Tartós, megbízható) fémből készült, az össztömeg mintegy 25%-át teszi ki, a második réteg ellasztikus, gumiszerű 30%,a harmadik réteg újra metál és szintén 30%a az össztömegnek, az utolsó rétegnek mágneses tulajdonságai vannak-4%-ot képvisel az össztömegből. Ha a magnetikus réteget energiával telítjük akkor
az űrhajók képessé válnak az univerzum terei közt repülni.

Boriszkának az iskolában egy csomó nehézséggel kell megküzdeni. Az egyik interjú után a második osztályba küldték, de hamarosan onnan is megpróbálták kirúgni, mert állandóan megszakítja a tanár előadását, kijavítva a tévedéseit, ezért a továbbtanulás csak privát tanárokkal megoldható.

***

*Az első találkozás Boriszkával a 7 éves előadóval az anomális zónában.*


Az első alkalommal mikor a Borisz,vagy Boriszka nevű különös fiúról hallottam, mikor egy expedíció résztvevőjeként a volgográdi északi provincián az anomális zóna felderítésére szerveztek, amely a Medvedickaja hegylánhoz tartozó hegyet öleli körül.
Képzeljék el, mikor az esti tábortűznél fáradtan üldögéltünk - jött egy kisfiú, úgy hét éves lehetett, csendet parancsolva közölte, hogy a Marslakókról és a földi óriásokról akar valamit elmondani. Valaki tovább beszélt halkan, ám
a kisfiú követelte, hogy osztatlan figyelemmel kövessük az előadását, mert másképp nem mesél el semmit!

Erre elcsitult a zaj, mindenki várakozóan tekintett a kerekarcú, nagyszemű kisfiúra, aki nyári T-shirtet viselt, fején egy cool basabellsapka díszelgett és nekiállt beszélni a teljesen meglepődött felnőtt kutatók előtt, teljesen hidegen hagyatva a korkülönbségtől és az esetleges intellingenciális lépcsőktől. Egy hihetetlen történetet mondott el a Mars civilizációjáról, a Megalitvárosokról,az űrhajókról, hogyan keresték fel a másik planétékat, a Lemúriák országáról - a földön. Az ottani életet személyes tapasztalataiból ismerte, az óriási kontinensről, ami fölött valamikor ide -oda repdesett a gépével, az óceán partjai között, ahol a barátja várt rá.


Két dolog sokkolt bennünket különlegesen.

Első - az a hatalmas tudás aminek egy hét éves gyerek normális körülmények közt nem lehet a birtokában.
Második - pedig az előadás módja amely nívója nem egy első osztályos kisiskolásra vallott. A szakszavak, a részletesség és a tények ismerete a Mars és a Föld múltjából megrendítő benyomást tett mindannyiunkra. Csupán az emocionális kitörések mutattak arra, hogy ennek a megcáfolhatatlan, magasnívójú előadásnak egy kisfiú az előadója.

Miért mesélte mindezt el nekünk Boriszka? - kérdezte a beszélgetőpartnerem.

Feltehetően felizgatta az expedíciós csoport jelenléte, itt egy
érdeklődő, tudós emberek gyülekezetének beszélhetett, akik a rengeteg titkos tudomány megismerésével talán melléállhattak, megérthették- egyszóval értékelték a tudós figyelmeztetést. A Föld - világűr viszonyának újszerű megvilágításáról tartott beszámolóját egyszerűen megtapsolták az újraéledt
kutatók, a tetszésnyilvánítás azonban egy pillanatra sem zökkentette ki előadásából,amit emlékezetéből kivetítve improvizált.

Lehetséges, hogy mindent csak "úgy" kitalált? A Star Wars - Filmek megnézése inspirálhatta a következtetéseit?


Nem úgy néz ki, nem úgy hangzott mint egy fejlövéses kitalációja - jegyezte meg a kollégám. Ennél többet a múltról, emlékeket a múltról, a saját múltjáról, reinkarnációról, pontos adatokat lehetetlen így kitalálni és

prezentálni - át kellet mindezt személyesen élnie!

Körülbelül egy év múltán Shirnowskba utaztam, hogy találkozhassak Boriszkával, megtudni az újabb részleteket az életéből, mit tapasztalt. Természetesen először édesanyjával beszélgettem.

Benéztem a szobába, mert hallottam, hogy Boriszka valakivel beszél, de bizonyos voltam benne, hogy egyedül van, mert senki más nem tartózkodott a szobában. - emlékezik Nagyezsda. Tényleg egyedül volt, előtte feküdt egy színes mozaik építőkockákból és a DNS - Doppelhelix - DNS Duplaspirál volt
látható. Mivel orvosi egyetemet végeztem, egyértelműen, azonnal felismertem a DNS modellt.

Boriszka azt mondta valakinek:

Én csak egy kutatóhajó pilótája vagyok, egy tudós, de én soha nem fogom keresztezni az emberi és a reptioloid DNS-t. Ez ellene van az összes természeti törvénynek! Egyes latin szavak következtek. Értetlenül álltam mellette és ahelyett, hogy tovább hallgattam volna, halkan megszólítottam.:

Mi ez? Kivel beszélsz, mert én rajtunk kívül nem látok itt senkit? Boriszka hirtelen megébredt a transzból, láthatóan zavart volt, csak annyit

mormogott: Játszom csak.

A kisfiú Mamája így emlékezik.

Újra belémvillant, hogy a saját fiamat nem ismerem eléggé. Ahogy később szóvátettem az esetet, mindössze annyit mondott, hogy Ez az információ nem az emberek részére van, és a DNS modellkivágás a Marson valahogy másképp nézett ki - valami más mint a Lemúri DNS.

Tovább a riporter:

Mindenesetre annyit fölfogtam az egészből, ha ő egy meghatározott marsi életszakaszára emlékszik a különböző időket váltogatva. Ez azt jelenti, hogy nagy bizonyossággal többször élt, reinkarnálódott a Marson és emlékszik
pontosan a megtörtént epizódokra-annak ellenére, hogy több ezer év választotta az egyik epizódot a másiktól el.
Tehát most is az a véleménye, hogy gyerekes fantáziával van dolgunk?
Többször gondoltam már arra, hogy jobb lenne ha tényleg erről volna szó, de sajnos a kirakó nem illik össze. Túl sok ismeretlen, meglepő tudományos dolog vesz részt a játékban. Annak ellenére, hogy én személyesen nem hiszem Boriszka
halmozódó reinkarnációit - azt sem tudom megválaszolni, hogy honnan veszi az epizódokat és honnan van a szinte túlcsorduló tudományos szint amivel minden elbeszélését döbbenetesen lekötővé varázsol. Boriszka ősemlékezete a töredékek összességéből áll össze, mindig egy meghatározott szituáció váltja ki a bizonyos epizódok felmerülését.

Az epizód életszerűen megjelenik, átéli, a régi énjének megfelelően reagál, vitázik, előad, figyelmeztet, majd lassan a más síkokról anyagiasult valóság újra veszít a kontúrjaiból és elenyészik - de sosem nyomtalanul. A továbbfejlődött epizód legutóbbi alakja ugyanúgy része lesz a hatalmas emlékezetraktárnak mint a többi, csak a legutóbbi kerül a felső szintre. Igen Boriszka képes csatornát nyitni egy külső információs forrással és képes a közvetítő szerepét is 100 %-al átvenni. Tíz perc múlva megfeledkezik az egészről, ám ha rákérdezek, hogy mi is történ komolykodva felnéz - persze hogy

tudom ő és sorolja - De most nem érdekel, mert elvesznek a pontjaim - int fejével a képernyő felé, ahol harcosok leselkednek a sötét kapualjak mélyén.
mint egy teljesen normális gyerek.
A következő hónap különleges emlékezeteiből a Mars kataklizmáiról beszél Boriszka. Például megerősíti, hogy az elmúlt 100 000 években- évmilliókban a vízellátás gondjaival küszködtek. A Mars kataszrófális méretekben kezdte elveszíteni a légkörét és vízkészletét. A kisfiú elmondta, hogy különleges tankhajókkal a közelebbi bolygókról a földről is hordták a vizet a Marsra. Az anyahajók úgy néztek ki, mint egy hatalmas
henger.

A gyermek sokat beszélt a kötelességeiről és a munkájáról a

világűrben, szereti az amerikai fantasztikus kalandfilmeket, a háborús témájúakat nem különösképp. Ezekről az a véleménye, hogy sok bennük a kitaláció és mindent rettenetesen összekevertek.

Visszatérve a Mars repülő járműveire: A Mars hajói képesek voltak az egész naprendszert berepülni és képesek voltak a távolabbi galaxisokat is elérni.

A naprendszerben és azon kívül is támaszpontokat alakítottak ki a különböző bolygókon és azok drabantjain.

Boriszka nyilvánvalóan jó pilóta volt és kiváló szakmai qualitásokkal büszkélkedhetett. Az elbeszélései szerint sok alkalommal Szaturnusz repüléseken vett részt, ahol sok nehézséget okozott az aszteroid övezetben a navigáció.Barátai közül nagyon sokan elpusztultak a felderítések, kísérletek

közben.

Tudod Mama én nemcsak a vizet hordtam a marsra! - magyarázta Boriszka egy napon. Te mindig avval jössz, hogy - Mars igy - Mars úgy - de én a Jupiterért voltam a felelős. Annak idején egy különlegesen fontos projekttel voltunk elfoglalva, a

terv az volt ,hogy egy második Napot indítunk be a naprendszerben, és ez a második nap a Jupiter lett volna. Mégis rá kellet jöjjünk, hogy az egész naprendszerben nincs elegendő fizikális tömeg az új Nap beindításához.
Ezért ez a project nem volt eredményes.

Egy alkalommal azt mondta, hogy a földi tudósokat biztosan érdekelné az a tény, hogy nemcsak kilenc bolygó van a naprendszerben, hanem kettővel több. Mindkettő jóval a Plutón túl helyezkedik el a "másik felén".


(szó szerint ford.).


Az elmondása szerint a Mars régebben közelebb volt a Jupiterhez, és a hold akkoriban még a Marshoz tartozott. Egy gigantikus kozmikus kataklizma következtében a Mars megváltoztatta a pályáját - a Hold a Föld kísérője lett. Boriszka ebből az időből nem emlékszik részletekre.


Amint egyszer a Discovery Channel egyik adását nézte, elkezdet lelkesülten a Szürkék civilizációjáról beszélni "kicsi humanoidok óriási szemekkel".

Ezek kicsi marslakók - mondta és a fejével a képernyő felé intett. Mi nem így nézünk ki a Lemuriaiak az Atlantokhoz hasonlóak. Először is mi óriások vagyunk hozzájuk képest, ők meg törpeszerűek. Másodsorban a Szürkék nem ismernek irgalmat, ők egy másik galaxisból származnak, minden lehető és lehetetlen kísérletet hajtanak végre az emberekkel. Nekünk harcolnunk kell ellenük, mert ők az agresszorok. A mi fajtánk barátságos, kevésbé agresszív és minden tekintetben okos, képesek voltunk a természetfeletti erőket is a magunk javára alkalmazni.

A szavakat folyamatosan képezve egyszer sem akadt meg a téma

ismertetésében. A rövid előadás után a fiú figyelmét újra a játék felé fordítja és a "szürkék problémáját" nem említi többé. Először említette a szürkéket - mondja az anyja-valószínű, hogy valamiért nem is akar emlékezni rájuk.

Ajánlott oldal: projectcamelot.org/lugovenko.html



Ludowenkó kollégái közül többen résztvettek a fiú kivizsgálásán. Ludowenkó vezeti azt az Orosz és nemzetközi bizottságot, amely az indigógyerekek tulajdonságainak kivizsgálásával foglalkozik. Abból indulnak ki,hogy az

elmúlt húsz évben ezek a gyerekek sorozatosan a világra jöttek és ez a tény valaminek a következménye, vagy előrejelzése lehet. Nyilvánvalóan ezek a gyerekek szoros összefüggésben vannak a Föld eljövendő civilizációjával. A gyerekek és a Föld jövője elválaszthatatlan.- így Ludowenkó.
Boriszka és mamája egy különleges kiképzőtáborba kapott meghívást, az Atalszki tóhoz,amely a Tulszkaja pronvinciában van. Ezen a helyen található egy pont ahol a Föd energiája szokatlan hatásokat vált ki az emberekből.

Egy tudományos jelentést olvastam méréseket a kauzálékról, éterikus, emocionális és mentális határairól a biomezőnek, amelyek a kísérlet résztvevőinél mértek. Utólag meg kell állapítanom, hogy a fiú -összehasonlítva a többi résztvevőkkel - valóban erős biomezővel

rendelkezik, másrészt ez a biomező a továbbiakban egyre jobban megerősödött és sokkal tovább terjedt a más résztvevőkénél.

Boriszka aura fotói minden szónál többet mondanak, sokat elárulnak a fotó gazdájáról. A következőket dokumentálták.:

A vizsgálat előtt a fotón uralkodó szín a sárga volt, ez karakterizálta egy szellemileg erős, egy boldog attraktív személynek.A bal alsó sarokban felismerésre kínálja magát egy zöld fény. Ez jelenti az életerőt a pozitív szemléletet, a barátságot Boriszkánál.
Ludowenkó elhatározta a vizsgálatok továbbfolytatását és rövidesen Sirnovszkba utazott, hogy Boriszka és családja életében megbízhatónak fogadtassa el magát. Ezenkívül felkereste az anomális zónát a Kék hegyen(itt már teljesen
meseszerű a megnevezés),ami pár tucat kilométeres távolságra volt Sirnowsktól.

Teljesen biztos vagyok abban ,hogy az indigógyerekek morális tudata magasan a hasonlókorú gyerekek felett áll, állította Doktor Ludowenkó. Kivételes szenzibilitással reagálnak a valótlanságokra, erősen fejlett intuíció, telepatikus erő, és egy állandó kapcsolata kozmosszal - így írhatjuk a legjobban le a pozitív tulajdonságaikat.

Csak remélni tudjuk, hogy a kisfiú az önként vállalt Föld-misszióját teljesíti- amiről egyet, s mást eddig sikerült megtudnunk. Ha a gonosz hatalmak távol tartják magukat tőle -szeretném hozzáfűzni. Reménykedjünk, Boriszka nehéz tapasztalatai arra szolgálnak, hogy megerősíthessék saját
magában!
 Forrás:http://ebredes-hajnala.hu

Saját megjegyzésem: A fiú által elmondottak egybevágnak az úgynevezett közvetítésekben elhangzottakkal. Vagyis a földönkívüliek és a fénylények által lediktált információkkal. 

2012. február 23., csütörtök

Mátyás napja

2012. február 24. 



A Mátyás héber eredetű férfinév. A Matthias szóból származik.  

 Jelentése: Isten ajándéka.

Más vélemény szerint a manu, azaz a "jó", és a thesis, azaz az "elhelyezés" szavakból származik. 

Ezért a Mátyás: a rossz helyére elhelyezett   jó!

Forrás: Wikipédia




A néphagyomány szerint, ha a Mátyás jeget talál, akkor tör. Most nem fog találni jeget, mert hirtelen beköszöntött a tavasz, a mínusz 20 fokok után.  


Lesznek viszont más események ezen a napon. Például a különleges, hatalmas napkitörés, az úgynevezett Naptornádó éri el a Földet.


"Óránként 300 ezer mérföldes sebességgel mozgó tornádót észlelt a Nasa műholdja a Nap felszínén.

 A Solar Dynamics Observatory (SDO) által rögzített nem mindennapi "forgószél" az adatok szerint nagyobb, mint a Föld és több ezer mérföldre nyúlik ki az űrbe. Effajta naptornádót 1996 óta nem észleltek - írja a Daily Mail.
 
A "naptornádó" hőmérséklete az adatok szerint 8000 Celsius körüli, amely jóval hidegebb közvetlen környezeténél, ami nagyjából kétmillió fok. A tudósok nem tudják teljes magyarázattal szolgálni a fenomenonról annyi viszont biztos, hogy kinézetre bár hasonló a földi forgószelekhez, keletkezését tekintve alapjaiban különbözik azoktól. A földi tornádó esetében egy hevesen örvénylő légoszlop a viharfelhőből indul ki, és a földfelszínnel érintkezik, a napfelszíni "forgószél" azonban a csillag mágneses mezejének ingadozásának eredménye."

Forrás: Pécsi STOP



 Eddig is kaptunk már jó nagy adagokat a nyakunkba  Szeretett Nap Atyánk üdvözletéből, és nem jelentett számunkra veszélyt. Legföljebb az elektromos berendezéseknél okozhatott gondot. Mégis a teljes  igazság az, hogy mindenkinek a saját rezgése szerint, hatással van a szervezetre és a tudatra. Talán furcsán érezhetjük magunkat.... 

Aki nyitott a szépre, jóra és a szeretetre, az igazságra, az csodálatos ajándékban részesül, aki viszont a sötét gondolatok rabságában van, az nehezen fogja megemészteni, amit kap. Vagyis Mátyás most megtöri a tudatlanság és a sötétség jegét, hogy minden rendbe legyen. Fényt hoz világunkba!

Matthiast párhuzamba állíthatjuk Maat, az egyiptomi istennővel. Érdekesnek tartom ezt a  megközelítését  ennek a napnak.(földicsillagok.hu)


 

Maat     az ókori egyiptomi vallás szerint az igazság és a rend, valamint a törvény megszemélyesítője és istennője. Ő képviseli a teremtéskor felállított világrendet, melynek fenntartása a fáraó feladata. Ré Napisten lánya. Férjének leggyakrabban Thotot, az írás istenét tartották.  


Mátyás királyunkat manapság  le akarják járatni , de én nem hiszek nekik. Mátyás alatt  rend volt és virágzás.  Véletlenül épp a Duna jegén választották királlyá. Érdekes, ugye? Talán most is az igazság és rend fog győzedelmeskedni?  Ilyeneket jósolnak...és én hiszek benne.

Javaslom, hogy mostantól nézzük és hallgassuk a híreket a médiában, figyelve a különleges, szokatlan eseményekre. Lehet, hogy csak kisebb médiák fogják először felvállalni, hogy tájékoztassák az embereket azokról a történésekről, mert  a hatalom nem akarja a tudomásunkra hozni. Hamarosan észrevehetjük, hogy valóban lejárt az ideje a sötét erőknek. Nincs mitől félnünk.  

Mátyás, Isten ajándéka, a rossz helyett meghozza a jót. 

Meghozza számunkra a Tavaszt! 

Az új világ beköszöntét!







Bár Karácsony a címe Ady Endre versének, de nagyon ide illik .
 Különösen Szabó Gyula fantasztikus tolmácsolásában.

Karácsonyi rege, ha valóra válna, igazi boldogság szállna világra.








2012. február 16., csütörtök

Igaz mese- NASA történet




Volt egyszer egy arab király. 




Már idős volt és beteg, várható volt, hogy lelke bármikor elhagyja  ezt az 

árnyékvilágot. Országa olajban gazdag volt. Nyugati piacra szállított  nagy 

mennyiségben, ezért óriási tekintélyt szerzett ottani üzleti és állami körökben.



Fiát - egy sportos fiatalembert- agresszív, háborús elképzeléseiről  ismerték. 

Sokan aggódtak, hogy mi lesz az országgal, ha ő kerül a trónra.....Egyszer az ifjú

 herceg kijelentette, hogy szeretne  űrhajós lenni. Üzletfeleik féltek megbántani 

a trónörököst,  ezért teljesítették kívánságát. Az űrhajóban  volt egy kérése. 

Engedjék ki, hadd lássa a Földet fentről, közvetlenül. Megengedték..... 




Közben az egyik asztronauta éppen TV műsort vezetett, mely egyenes adásban 

 ment a Földre. A hercegnek újfent volt kívánsága, mégpedig, hogy tegyék be őt 

is a közvetítésbe. Nagy volt az ijedelem a Földön, de az öreg király  már éppen 

haldoklott, mit volt mit tenni, beleegyeztek. A herceg pedig ezt üzente a

Földnek: 



Valamit most értettem meg az űrséta során. 

Innen föntről egészen más a Föld ! 

Láttam  hazámat, és  Európát. 

Láttam, hogy ezek egy egészet alkotnak. 

Sosem gondoltam volna, hogy távolból az  országok eltűnnek, 
az egész Föld egy Egység lesz! 


A mi Földünk olyan kicsi, olyan szép, és olyan védtelen, 

hogy nem szabad bántani! 

Mindannyian ugyanazon a helyen élünk, ezen a kicsi bolygón, 

ezért 

mindannyiunknak egyetértésben kell élnünk. 


Ne legyenek háborúk! 

Én is ehhez fogok igazodni uralkodásom alatt. 

Nem kell többé népemnek félnie tőlem!



 Így történt a NASA-nál. 



 Itt a vége, fuss el véle.


Aki nem hiszi, járjon utána.....


2012. február 9., csütörtök

Kulcs a SZERETET

Rengeteg változás történik mostanában.

Jó is rossz is. Bár nemigen ajánlatos címkézni ezeket, mert ami látszólag szörnyű, az lehet, hogy pont meg fogja nyitni az utat az új világ kibontakozásához.

Mégis mit lehet pozitív eseménynek nevezni? Szerintem azt, ami nem visszahúz minket, hanem segíti a fejlődésünket, a felszabadulásunkat a sok évezredes  elnyomás alól.

Vegyük észre ezeket a pozitív változásokat! Mik is ezek?

Nő az adományozások száma:. karácsonykor, kórházaknak, beteg gyermekeknek, állatmenhelyeknek, stb.

Egyre több a civil szervezet és egyéb kezdeményezés, ami ilyeneket szervez, és sikeresen. Rádiók, tévék, egyházak is, stb.

Kis hazánkban és külföldön is egyre nagyobb az egymásra odafigyelés. Persze az ellentéte is előfordul, sőt egyre szembetűnőbb. De vegyük észre, hogy a pozitív oldal egyre aktívabb és egyre többet hallat magáról. Régen nem volt ilyen. Most pl. ebben a kutyahidegben önkéntesek és rendőrök járják az utcákat és a tanyákat, a veszélyben lévő emberek után kutatva. Intézkednek azok megfelelő ellátásáról. Felhívásokat tesznek közzé, hogy figyeljünk oda egymásra és legalább telefonáljunk az illetékeseknek.

Egy-egy katasztrófa idején mindenfelől érkeznek segítők és segélycsomagok, nemzetközi szinten.

Égbekiáltó igazságtalanság miatt a Föld sok országában tiltakozások és szimpátia megmozdulások vannak, bátran más népek mellett  kiállva.

Csoportok, programok  szerveződnek rendszeresen egy jó ügyért való együttes imára, vagy meditációra...nemzetközi szinten is.

Hontalanoknak megszervezik a szállást, az ellátást és megkeresik őket rendszeresen, hogy segítsenek.

Egyre többen ingyenesen kínálják fölösleges holmijaikat a rászorulóknak.

Sokan végeznek ingyenes segítő munkát kórházakban, vagy gyerekek fejlesztésénél, időseknél, és Szeretet Szolgálatoknál.

Koncerteket és egyéb műsorokat ajánlanak fel jótékony célokra.

Újfajta gondolkodásmód bontakozik ki a természet és az ember kapcsolatáról. Egyre több mozgalom és szervezet alakul a környezet, az állatok megvédésére.

Az emberek kezdik fölismerni, hogy a gazdasági krízis csak a gondolkodásmódunk változtatásával szüntethető meg.

Sokan kezdik el saját testük, lelkük rendbetételét. Keresnek valamilyen módszert, amivel jobbá tehetik életüket, és ez alapjaiban változtatja meg a felfogásukat.

Ráébrednek a népek fokról-fokra a saját kiszolgáltatott helyzetükre, és felismerik a saját erejüket. Már nem akarják, hogy kiszipolyozzák őket. Rájönnek milyen sok igazságtalanságot tűrtek el eddig szótlanul. De még
tenni nem mindig tudnak ellene. Nem baj, ez nemsokára megváltozik.

Sokan értik már, hogy fegyverrel és agresszivitással nem lehet jobb világot teremteni. Ők már tudják, mert tapasztalták, hogy a szeretetünknek, az összefogásunknak hatalmas ereje van.

A SZERETET a kulcs az új és szebb jövő megteremtésére.

A megértéssel, a megbocsájtással együtt.

Összefogással, bölcsen.




Íme egy élő példa a segítőkészségre. Nézzétek ezt a kezdeményezést!










A szeretet felfokozott állapota a szerelem. Ez egy nagyon különös érzelem és állapot. Ha eltöprengünk rajta, rájöhetünk, hogy ez életünk egyik legnagyobb csodája. Isteni adomány. Valami olyasmit fedezünk fel a másikban, ami az egység vágyát vagy érzetét kelti föl bennünk.  És ez a legbenső lényegünket érinti meg.

Tágabb értelemben ezért szerelemnek nevezhetnénk azt az érzést is, amikor valami mélyen megérinti a szívünket és megnyílunk a befogadására, miközben hatalmas melegség, lágyság tölt el bennünket. Ez lehet egy virág, egy cica, egy kisbaba, egy gyönyörű táj, egy  festmény...akármi. Gyönyörűséget érzünk.Egységet. Közösséget. De lehet ez a gyermekünkkel, az anyánkkal, az országunkkal, a Földünkkel kapcsolatos érzelem is. Ez valami mélyről feltörő reakció arra a dologra, élményre. Valami isteni, megfoghatatlan érint meg minket ilyenkor.

Két ember szerelme során ez az érzés mélyebb. Müller Péter csodálatos gondolatsorban fogalmazza meg a lényegét. Érdekes végkövetkeztetésre jut.

“Az a másodperc, amikor igazán szeretünk, életünk egyetlen valóságos pillanata.

A többi nem az. A többi boldogtalan varázslat. Őrület. Teli félelemmel és szomjúsággal.

Mi persze éppen fordítva gondoljuk. Mi azt hisszük, hogy az a “valóság”, amikor egyedül, kővé dermedt, magányos lélekkel élünk. Valóság a hétköznap, a közöny, az egoizmus, az én, az enyém, a pénzkereset. Valóság a tévé, a robot, a rohanás, a vásárlás, az aszfalt, a “senkihez sincs közöm” életérzése. És a szerelemről véljük, hogy káprázat, mámor.

Amikor valóban szeretünk, mondják ránk az emberek, hogy “Te el vagy varázsolva, öregem! Te megőrültél!” - miközben egy tévedhetetlen hang lelkünk mélyéről azt mondja: “Itt akarok maradni, mert mindig ide vágytam! Itt akarok élni, örökké!” 

Amikor szeretjük egymást: kijózanodunk.Felébredünk. Életünk valóságos állapota az, amikor szeretünk.

Ezt a csodát rendszerint akkor érjük el, amikor föladjuk a görcsös önvédelmünket, és elkezdünk egymásban, egymásért élni.”

(Müller Péter: Szeretetkönyv)



“Nemcsak azért vagyunk manapság kimerültek, mert sokat robotolunk, hanem mert olyasmit csinálunk, amit nem szeretünk, és olyan légkörben élünk, amelyben nincs szeretet. Ha valamit szeretettel teszünk, észre sem vesszük milyen teljesítményre vagyunk képesek. A szeretet mérhetetlenül sok energiát ad. Fáradhatatlanná teszi az embert, feltölti erővel.”

2012. február 5., vasárnap

Önsegítő módszerek




Segíts magadon! Az Isten is megsegít.

Sokunknak vannak komoly problémái manapság. Testi, lelki, anyagi, párkapcsolati, munkahelyi, stb. gondok gyötrik az embereket. Itt az ideje letenni ezeket a súlyokat, hogy ne húzzanak le többé minket. 
 Szabaduljunk fel végre a kínzó terhek alól! Keressünk valami jó módszert erre.

Először is érdemes tudatosítanunk, hogy minden mindennel összefügg. Tehát az a jó megoldás, amelyik az eredendő okokat feltárja, vagy feloldja. 

Különböző lehetőségeink vannak erre:

Orvosi vizsgálatok, gyógyszerek, műtétek,  akupunktúra, homeopátia, jóga, pránanadi, kineziológia, reflexológia, ayurvéda, reiki, életmódváltás, stb.

És még ki tudja hányféle módszer. Nem szándékom itt mindet felsorolni, nem is tudnám. 

Az biztos, hogy mindenképpen meg kell változtatnunk élet és gondolkodási módunkat, hogy sikeres és tartós legyen a gyógyulás. A problémáink pont azért alakultak ki, hogy változtassunk végre!

Most kifejezetten néhány olyan módszerről szeretnék írni, melyek talán kevésbé ismertek még, de a  gyökereknél, természetes módon hatnak. Persze ha szükséges, nem szabad mellőzni az orvosi vizsgálatot és ellátást.

           1)  Ho'oponoponopo

           2)  EFT-kopogtató módszer

           3)  Kapcsolatteremtő gyógyítás

           4)  Önismeret és Tudatosság Program


Kívánom,
hogy mindenki megtalálja azt a fajta módszert, 
amely legjobban segíti a fejlődésben, a felszabadulásban!





1

Joe Vitale - dr. Ihaleakala Hew Len: HO'OPONOPONÓ



network.hu

„Dr. Ihaleakala Hew Len Az Ön-Azonosság  ho’oponopono módszerrel sok embert meggyógyított.

A ho’oponopono lényege, hogy önmagunk tisztításával a világot is megtisztítjuk. 

Miként működik a folyamat?



A saját valóságunkat mi teremtjük önmagunknak! 

Te teremted a valóságod.
 Így ha valaki megjelenik a valóságodban, a személyeket is Te teremted!
Nem csupán, amit látsz, hiszel, akarsz, 
hanem magukat a helyzeteket is az emberekkel és az ő élményeiket is!

Az első szint a ho’oponopono-ban:
vállald a felelősséget! 

Száz százalék felelősséggel tartozol mindenért a valóságodban. 
Mindent te hoztál létre!
Ha felfedezel valamit magadban, vagy egy másik emberben, ami nem tetszik (harag, düh, szomorúság vagy akár betegség), vidd el a Mindenséghez! 
És kérd meg, segítse törölni ezeket a dolgokat.

Mondd ezekkel a szavakkal:

Szeretlek. Sajnálom. Kérlek, bocsáss meg! Köszönöm.

Feloldhatod a magadban lévő gátakat. És más emberek gátjait.
Hisz minden benned van! 
Ha megváltoztatod a belső világod, megváltozik a külső világ is!

Dr. Len úgy véli, nem mi irányítjuk az életünket. 
A hiedelmeink irányítanak. 

A tudatos elménken másodpercenként 7 bit információ halad át, míg a tudattalan elménket 55 billió bit! 
Nem irányíthatjuk a tudattalant, de kitisztíthatjuk.

Amikor tisztítani kezdte önmagát, nem az embert, a helyet, vagy az eseményt tisztította, hanem a gondolatait ezekkel az emberekkel, helyekkel, vagy helyzetekkel kapcsolatban.
Ez egy egészen új látásmódhoz segít hozzá. 
Nem kell, hogy vallásos légy. 
Csupán hidd el, hogy van valaki, egy erő, ami hatalmasabb nálad,
aminek része vagy
s így nem vagy egyedül
A mondatokat bármilyen sorrendben használhatod.


Mi az a Zéró szint?
A ho’oponopono-val elkerüljük és eltávolítjuk a mérgező, nemkívánatos energiákat.
Ez az a szint, ahova mindannyian el akarunk jutni. 
Ez az a szint, ahol nincsenek többé korlátok, emlékek. 

Egy vagy az Istennel, Mindenséggel, Univerzummal. 
Ahogy tetszik…

És amikor a zéró szinten vagy, nincsenek többé korlátok.
  Hiszen mindenkinek vannak korlátok az életében.

A Vonzás Törvénye könnyebben dolgozik nekünk, ha nincsenek korlátaink.

A zéró szinten mindened lehet, minden lehetsz, bármit megtehetsz, amit csak akarsz!

Fontos: 
Minden cselekedetünk, gondolatunk emlékekből 
VAGY inspirációból származik. 
Az emlékek a múlt programjai, hiedelmeink. 
Az inspiráció a Mindenség sugallata.
Tehát az emlékeinket kell megtisztítani.
Ha kitisztultál, inspirációkat kapsz.

Valószínűleg még senki nem érte el a zéró szintet. Dr. Len sem.

De amint ő közeledik hozzá, úgy leszünk mi is egyre közelebb.
Hidd el, az inspirációkból akarsz élni! 

És mindez négy kis mondaton múlik!

Dr. Len úgy véli, ha azt gondolod, hogy van választásod, 
hogy kövesd, vagy ne kövesd az inspirációt, még nem vagy tiszta.
Ha azon gondolkodsz, hogy tedd vagy ne tedd, még mindig van egy emlék
vagy program, ami visszatart. 
Amikor tiszta vagy minden kétség nélkül cselekszel a sugallatra.
Ha van választásod, még mindig van mit tisztítanod.

Hiszen az tesz boldoggá, amiért „jöttél”.
Tegyük fel, hogy az élet egy zenekar. Te játszol a hegedűn, élvezed, jól csinálod. Kipróbálhatod a nagybőgőt, kevésbé tesz majd boldoggá, és a zenekar sem szól olyan szépen.
És ezzel azt akarom mondani, hogy 
amit valójában szeretsz csinálni, hát azt kell tenned!

Kövesd az inspirációd!

És mi az amit szeretsz csinálni? Mik a valódi céljaid az életben?

Írd csak le, olvasd vissza, és amit olvasol, az a te utad a siker felé!
 Légy őszinte magadhoz!
Szeretlek. Sajnálom. Kérlek, bocsáss meg! Köszönöm!”

Gondolatok a könyvből:
„Az univerzum akkor kezdődött, amikor a semmi meglátta magát a tükörben.” 
„A ho’ oponoponó a problémákat nem nyűgnek, hanem lehetőségnek tekinti. 

A problémák nem egyebek, mint visszajátszott múltbeli emlékek, 
amelyek azért jönnek elő, hogy lehetőséget kapjunk 
a Szeretet szemével való látásra 
és az inspirációból történő cselekvésre.”

„Mindenki a saját látásának korlátait véli a világ korlátainak”

„Az emlék: gondolkodás, 
az inspiráció: megengedés. 
De ha Te az emlékeidet játszod vissza – és szinte mindig azt teszed - ,
nem fogod meghallani az inspirációt, 
és főleg nem fogsz az alapján cselekedni. „

és azt is tudnod kell, hogy az elme egyszerre csak egy dolgot szolgálhat! 
Vagy azt szolgálja, ami éppen az elmédben történik emlékezésként, 
vagy pedig az inspirációt!

”Be kell menned a sötétbe ahhoz, hogy előhozhasd a saját fényedet!”

Sok sikert!
Az Élet egy ajándék! Élj Vele!



A könyv letöltéséhez kattints az alábbi linkre:
Letöltés menete: Ha a "Lassú letöltés"-re kattintasz, az ingyenes.











 2

ÉFT 
Érzelmi Szabadság Technika


 Ez az úgynevezett kopogtató  módszer 

EFT= Emotional Freedom Technic

Jópofa dolog. Egyszerű, könnyű is és hasznos is. 
Kipróbáltam egy videó alapján és azonnal jobban éreztem magam. Természetesen ezt meg kell tanulni és naponta gyakorolni, akkor lesz tartós hatása. Nem nehéz és csak pár percet vesz igénybe.

Érdemes elolvasni az összes tudnivalót. Skypon lehet tanácsot kérni, vagy csatlakozni tanfolyamhoz. A módszer lényege az, hogy a test bizonyos meridián pontjain gyengéd kopogtatást, ütögetést végzünk. Közben ráhangolódunk az érzelmi vagy fizikai problémánkra. Ennek eredményeképpen a test energiarendszerében blokkolt negatív energia felszabadul, és a test öngyógyító energiái ismét szabadon áramlanak. Ezáltal a probléma maga is feloldódik, megszűnik. Az EFT technika ezenkívül sokat tehet azért, hogy a kitűzött céljainkat minél hamarabb elérjük.



A honlap megnyitása után a fejlécében van a kézikönyv letöltése. Lentebb egy férfiarc mosolyog, abban van az ingyenes letöltési link.

Érdemes a könyv ajánlásai alapján haladni szépen, és naponta gyakorolni. Megéri. Pénzbe nem kerül, utazni sem kell hozzá.

 Video példa:







 3

Kapcsolatteremtő gyógyítás


Forrás: astronet.hu
Sosem hittem igazán a reikiben, az energiagyógyításban, a spirituális hókuszpókuszokban, ám dr. Eric Pearl Kapcsolatteremtő gyógyítás című könyve alapjaiban rengette meg szkepticizmusomat.

Ennél már csak az volt különlegesebb élmény, amikor személyesen is találkozhattam a szerzővel, aki az orvostudományt meghazudtolva néhány perc leforgása alatt ámulatba ejtő gyógyulásokat képes előidézni. Ráadásul azt állítja, erre bárki képes, csak némileg rendbe kell tennie kapcsolatait az univerzummal.

Az amerikai gyógyító az év nagy részében a nevéhez fűződő módszer utazó nagyköveteként próbálja megismertetni ennek a „spirituális kommunikációnak” a lényegét a világ legtávolabbi szegleteiben élőkkel. (2010 június 4-6. között Budapesten tartott szemináriumot. Elárulta, nagy izgalommal várta, hogy Budapestre is eljusson mert anyai ágon magyarok voltak a felmenői.)

Hangsúlyozza:
nem újfajta energia-gyógyításról van szó, hanem inkább az energia, fény és információ átadásáról, melynek révén összhangba kerülhetünk a világmindenséggel és újra egészek, egészségesek lehetünk.
A kapcsolatteremtő gyógyítás nem olyan technika, amit tanítani lehet (nincsen hozzá kötelező előírás, csodakő és varázsszó), mégis bárki elsajátíthatja.

„Azt a gyógyulást kapod, amit az univerzum számodra tartogat”

Eric Pearl eredetileg kiropraktőr (csontkovács) volt, majd miután tizenhárom év alatt szépen felfuttatta Los Angeles-i praxisát, egy nap azon kapta magát, hogy különös gyógyulásokat képes előidézni, és még csak hozzá sem kell érnie a betegeihez. Számos ámulatba ejtő történetet mesél el, melyek egy része könyvében is olvasható. De van köztük jó néhány új is. Nem lehet nem észrevenni rajta az átszellemülést, amikor egy ötéves cerebrális parézises (enyhe izombénulásos) görög kisfiúról beszél.

– Thesszalonikiben tartottam előadást, melynek végén egy kisfiút hoztak fel a színpadra.
Fém alsó végtag-rögzítő volt rajta, járás közben a talpa nem érintette teljesen a talajt és nem tudott érthetően beszélni. A lépcsőn szinte csak mászva volt képes egyedül felmenni, és kapaszkodnia kellett, hogy állni tudjon. Nekiláttunk a dolognak, közben szóltak, hogy négy perc múlva zár a hely. Mikor a négy perc letelt, a gyerek leszállt az asztalról, lement a lépcsőn a színpadról, majd fölfelé a csarnok többi lépcsőjén. Életében először egyedül. 


Amikor a szülei meglátták, nem öröm tükröződött az arcuokon, hanem riadalom. Rohantak felé, nehogy leessen, mire ő intett, mintha azt mondaná: nem, még egyszer megcsinálom.
A következő héten Athénban felkerestek a szállodámban. A kisfiú odajött hozzám és azt mondta: „Nézd, ki tudom nyitni a jobb kezemet”. Pedig fogalmam sem volt, hogy egész addigi életében nem tudta megtenni – mondta a doktor.
– Bármit és bárkit meg tud gyógyítani?
– Régebben azt válaszoltam volna, hogy nem, de aztán
rájöttem, amikor valaki egy bizonyos bajra vár tőlem gyógyulást, gyakran másikra kap. Egy negyvenes évei közepén járó hölgy háromezer mérföldet vezetett, hogy eljusson hozzám. Arcának egyik oldalán volt egy érzékeny, fájdalmas pont, s a panasza nem múlt el semmitől. Csináltunk egy kezelést, de az sem segített. Viszont fiatalkorában egy fertőzés nyomán egyik fülére elvesztette a hallását, s bár nem ezért keresett föl, nem is beszélt róla, de a hallása visszatért. Tehát számára ez volt a megfelelő gyógyulás. Azt a gyógyulást kapod, amit az univerzum számodra tartogat.
– És ha ezután a néhány perces kezelés után megröntgenezik a pácienst, mint mondjuk Gary esetében, akit a könyvében is említ, látható a változás?
– Igen, mást mutat a röntgenfelvétel.

Nem csoda, hogy Pearl titkát több mint egy évtizede próbálják megfejteni elismert orvosok, kutatók.

Mindenki más következtetetést von le, Perl szerint alighanem köze van a gyógyuláshoz a kvantumfizikának, a gyorsuló időnek és az energiamezőknek. 

Szerző: Molnár Ágnes
 

A gyógyulás nem más, mint visszatérés az egyensúlyhoz.

 A tudósok egyre nagyobb erőkkel kutatják, hogy hogyan és miképpen működik ez a csodálatos új „frekvencia”. Nemzetközi hírű tudósok, kutatók, gondolkodók (Prof. Dr. Gary Schwartz, Prof. Dr. William Tiller, Joe Dispenza, Lynne McTaggart, Roy Martina, Gary Zukav, Masaru Emoto, Ervin Laszlo, Konstantin Korotkov, Dannion Brinkley...) egyre újabb eredményeket tesznek közzé, mint például, a szemináriumi terem megdöbbentő - műszerekkel mérhető - energetikai változásai, már a tanfolyam kezdete előtt, az előadások folyamán, és még utána is. (Termodinamikailag olyan, mintha a termet 300 Celsius fokra melegítették volna fel)
- A fákról leválasztott levelek túlélési időtartama a Kapcsolatteremtő Gyógyítás alkalmazása esetén többszöröse volt a "hagyományos" energia gyógyászati kezelések, illetve bármilyen más kísérlet során tapasztaltaknak.

 - A természetben általában az entrópia állapota, a fokozatos szétesés, bomlás, energia szint csökkenés, az egyszerűbb állapotok felé való törekvés figyelhető meg. A Kapcsolatteremtő frekvenciák hatására ez megfordul (negatív entrópia), és az élő szervezetek, az egyre nagyobb rendezettség, a magasabb energia állapotok elérése felé törekszenek!
 - A víz "kristályszerkezete" gyönyörű, magas szimmetriájú alakzatokat vesz fel..

  "Eric Pearl valami nagyon egyszerű dologgal érkezett. A kihívás számára az volt, hogy ez annyira egyszerű, hogy a legtöbb ember nem hiszi el, hogy ez tényleg igaz. Mert ők pontosan kidolgozott szertartásokat akarnak. Könyveket akarnak tanulmányozni.
 
A gyógyulás pedig annyira egyszerű. Ha van valaki, aki ezt választja, és van egy másik fél, aki segít előremozdítani az energiát, az megtörténhet. Többé már nem számít csodának. Ez az Új Energia orvostudománya, mely azonnal létrejöhet két ember között.
 
Akik gyakorolják az "újrakapcsolódás" ezen technikáját, azoknak meg kell érteniük azt is, hogy ők csupán a folyamat előremozdítói. Fel kell ismerniük, hogy ők nem gyógyítók. Nincsenek gyógyítók. Segítők vannak, és vannak azok, akik azt választják, hogy meggyógyuljanak."



Föl lehet venni a kapcsolatot a fenti honlap tulajdonosával, ő megmondja, hogy hol és mikor lesz gyógyítás. Szerintem ez a módszer lehet a leghatékonyabb a leírások és megérzéseim alapján.  Úgy tűnik, hogy a  mai kor kívánalmainak az egyik legmegfelelőbb. 






4


 Önismeret és Tudatosság Program


 Dr. Hoffmann Gergely családorvos, természetgyógyász, metafizikai terepauta, tréner:
Célom és feladatom, hogy minél több embernek tudjak segítséget nyújtani ahhoz, hogy egyéni és közösségi létünk boldogabbá és harmonikusabbá váljon. 


Gondolkodásmódom homlokterében mindig az Egység, a különböző módszerek egyesítése, és az ember holisztikus szemlélete állt. A teljes emberi léthez a testi, értelmi-mentális és érzelmi  egész-ség egyaránt hozzátartozik.


A Humandok Bt. oktatási, képzési, segítő tevékenységét ebben a szellemben végezzük orvos, pszichológus, gyermekterapeuta, természetgyógyász, pedagógus és alternatív gyógyász kollégáimmal, barátaimmal.



Szolgáltatások, tevékenységek:
 
Életvezetési tanácsadás  
a testi, mentális, energetikai és szellemi szinteket egyaránt érintő holisztikus szemléletű, keleti és nyugati módszereket ötvöző 
EGÉSZSÉGKÖZPONTÚ tanácsadás

Személyiség-elemzés  
komplex, keleti és nyugati szemlélettel

Pszichoterápia 
 egyénre szabott módon 
mélyrelaxációs, imaginációs és kognitív módszerek összekapcsolásával

Személyiségfejlesztés


Oktatás, előadások, kurzusok  
segítőknek és érdeklődőknek
 
Önismereti csoportok 
segítőknek és érdeklődőknek

Továbbképzések 
pedagógusoknak, egészségügyi dolgozóknak 
és gyakorló alternatív terapeutáknak
 
Szupervíziós csoportok 
gyakorló terapeutáknak, segítőknek
 
Háziorvosi ellátás